Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, felicitari pentru carucior. Sa il stapaniti si sa-l folositi sanatoase.
Multa sanatate si succes la medic...sa nu fie nimic grav.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna
Hmm, eu nu tin pasul cu voi si gata.
Abia reusesc sa citesc.
Amelia vrea sa fie toata ziua calare pe mine.
EU o inteleg ca s-a plictisit sa stea intr-un loc, dar chiar asa..
Noi azi terminam cu antibioticul, a inceput sa faca kk pastos, azi i-am amestecat cu milupa si o masura de lapte praf normal, sa vedem ce se intimpla.
La analize nu ne-a iesit nici un microb, dar eu cred ca tot de la iaurt, mai mult ca sigur de la danonino. Dupca am citit pe aici, mi-am dat seama ca dupa ce a mincat 2 zile din asta a inceput totul.

De mincat insa tot nu mincam. A mincat dimineata vreo 60 g cereale si lapte si gata. Acum ma gindesc daca sa ii mai fac ceva de mincare sau nu...si ce sa ii mai fac...

Oh, s-a trezit

acus revin...sper

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

tot am vrut sa va zic ca Stefan sa schimbat mult la fata in ultimul timp, nu am observat numai eu ci si tati!In sensul ca nu mai este asa de rotunjor si dolofan, i sa lungit un pic fatza, seamana mai mult ca copilas decat a bebelus!! CRESTE! si tati era foarte mandru de noua mutritza care o pozeaza Stefanel!!

Acu am timp sa dau o raita printre pozici ca de mult nu m-am mai uitat la bebelusii nostri frumusei!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mihaela, exact la fel e si Alexandra mea. Are 9 luni si o saptamana si nu se ridica de pe spate in fundulet. Daca e pe un plan inclinat (pe perna) mai reuseste cand si cand, dar de cele mai mult ori se si rasuceste in acelasi timp si ajunge pe burta.
Nu are nici o tentativa sa se ridice singura in picioare. Daca o punem noi sprijinita, sau in brate sta foarte bine. Cand oboseste nu se lasa in jos ci vine ca balega pe spate. Iar de pasit...e jale. Nu e inca pregatita.
In 4 labe abia reuseste sa se ridice de cateva zile si se misca fata-spate repede, dar stand pe loc (eu zic ca aia e pozitia "de dat la buci"). Dar faza asta cu ridicatul in 4 labe o face non stop cat timp e intr-un pat. Si noaptea in somn o apuca, are program de exercitii.
Ana si eu zic ca asta mica s-a mai subtiat la fata si incepe sa fie un copilas mic, nu mai e asa bucalata, dar e si mai frumoasa asa. Ca tare nu-mi plac copilasi grasani. Ca bebei sunt draguti, dar cei mai maricei cand sunt asa grasani nu imi plac.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Doamne, ati scrsi numai azi 3 pagini. Inca nu am reusit sa citesc tot asa ca scriu cate ceva sa nu uit.

Ana, am vazut pozele cu Stefan sub pat, este superrr. Si cand ma gandesc ca sunt numai 2 saptamani diferenta intre Stefan si Tudor. Oare peste 2 saptamani asa o sa faca si el???

Andreea, cand a fost bolnav Tudor, i-am pus supozitor cu paracetamol, unul seara si unul dimineata, nurofen cate 5 ml de 3 ori pe zi, si nasucul curatat cu ser efedrinat. Si toate astea vreo cateva zile.

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!!!
Noi intram mai rar ca tot asa suntem, am fost o ora pe afar doar si ne-am dat uta dar imi venea sa plang cand vedeam ce ochi rosii are saracuta Gogoneata mea....
Ellen multumim mult pt raspuns, i-am pus supoz cu eferalgan si sa vedem efectul.... haha bate peste gura cu burtica, noi vrem sa mai stam un an-doi, desi nu facem aproape nimic sa evitam... si pe "aproape"-le asta ne bazam... dar fie ce-o fi, daca e sa fie primim bucurosi oaspeti Serios vorbind, nu cred ca e nimic, insa inca nu realizez cat de usor poate aparea inca o burtica ochioasa....
Ramona felicitari sotului pt cat de constiincios e.... tu ca o sotie devotata si docila trebuie sa te rogi ca orele sa fie de 60min de acum inainte Hei, Loreema singura-n patut 3 ore?
Dianarus, da, fara bebe mergem oricat de greu mi-ar fi sufleteste, fiindca fizic ar trebui sa stau doar prin jurul cabanei si noi nu asta vrem, cu toate grasimile mele sper sa invingem inaltimea Negoiului iar zapada nu are voie sa fie ca ne interesam inainte
Aissa multumim mult, de odihnit n-am reusit... zic la sfarsit de ce
MIhaela73, sanatate si sa scapati de otita.. noi n-am avut nici unl deci habar n-am sa raspund...
Ambroxol si noua ne-a dat pt tusea productiva si acum expectoreaza si se sperie ceva de groaza....nu e antibiotic.
Naty sa stapaniti sanatoase carutul si lasa ca sa stii ca eu regret ca n-am luat unul cre se da pe spate 180 gr. Mai iti tin pumnii la ginecolog, sa nu fie nimic urat ci doar efectul pastilutelor
Noi azi la fel de mucoase am fost si suntem si miorlaite in continuu. Nu stiu ce sa-i fac, mi-e tare mila de ea, e amarata rau, are ochisorii rosii, nasul ii curge, ii dau cu Marimer, pompita e dusmanul nostru, ia Ambroxol, i-am pus supoz cu eferalgan, e bine c-a papat putintel piure de legume... in rest e jale, de dormit n-am dormit decat 5 minute fiindca pana o adorm se trezeste.. si nu stiu de ce parca nu mai are efect nimic la desfu ndatul nasului, adica la eliminatul mucozitatilor care saracele sunt ele lichide dar sunt cam adanc varate in nasuc, ii vin pe gat, nu stie sa le dea afara iar cand expectoreaza e jale. Ma gandesc ca trebuie sa treaca, dar nu poate fi ceva mai grav, nu? Asa trebuie sa fie??!!
Acum inchei, ma duc sa imbrac maimuta sa iasa cu bunici afara ca noi tre' s-ajungem in Carrefopur sa luam cadou de cununie unei prietene pt maine... si dimineata tre' sa ma duc sa o ajut sa pregateasca sala cu baloane, si dacamaimutica e tot asa tare nu m-as duce...uf
Va pupacesc si sanatate multa tuturor!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Mihaela, stai linistita nici Tudor, si are 10 luni, nu se ridica de pe spate in fundulet, si toate cum le-ai scris si tu. Cat despre menstra, se spune ca daca alaptezi, este in regula sa mai intarzie. Mie mi-a venit acum 2 luni prima data, si alaptez si acum.

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Simona, acum am vazut mesajul tau, merci de raspuns (daca eu eram acea Andree . Cateva zile dureaza? Cred ca m-am obisnuit eu prost, fiindca pana acum cea mai lunga perioada cu raceala (muci si tuse) a fost doua zile maxim... iar febra o zi si-o noapte...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by ellen

MamaElei, cum a fost la vaccin? L-ati facut pe ala de la 9 luni? E totul in regula, nu a facut febra, nu?

La noi medicul de familie a zis ca pe ala de la 9 luni o sa-l facem impreuna cu cel de la 1 an, ca sa nu o intepe si acum la 9 luni incaodata.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Ellen, la vaccin a fost in general bine, deoarece medicul ne da ceva pastile ca sa ne pregateasca de vaccin. Astfel nu avem febra, dar e cam miriici.
Nu stiu exact sa spun ce vaccin am facut, deoarece am avut o schema mai individuala (din cauza icterului prelungit si pneunomiei intrauterine). In orice caz, e ultimul pina la un an! De parca ar fi asa mult pina la un an!
Ce am vrut sa-ti zic de mult timp: si eu sint mai inalta (176 cm), dar fiica mea nu-mi prea seamana, are 72,5 cm la 10 luni!!!
si sa rezisti, sa incerci sa te relaxezi fara pitica!
Fetelor, nici a mea nu se ridica de pe spate. Face o miscare foarte complicata (zic eu, ea nu crede la fel!): de pe spate se intoarce pe burta, face niste pasi (in 4 labe), dupa care se aseazain fund si numai dupa aia se ridica, daca de ce se apuca! Sper ca va puteti imagina ce am scriu eu cu mare zor!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ellen
La noi medicul de familie a zis ca pe ala de la 9 luni o sa-l facem impreuna cu cel de la 1 an, ca sa nu o intepe si acum la 9 luni incaodata.

pai si noua ne-a zis ca facem la un an ROR-ul, care se face INTRE 9 LUNI SI UN AN; se mai face ceva la un an?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput