Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela73 spune:
Lorena, eu inca mai alaptez si am inceput serviciul din ianuarie, cand Lia avea 3 luni si jumatate si ma descurc super ok. O alaptez seara (adoarme f repede si usor daca suge) si noaptea daca se trezeste. Lapte praf nu a mai mancat de la 6 luni dar mai nou am mai cumparat o cutie de NAN 2 si a mancat de 2-3 ori cate 150ml
Inca ceva: poate cineva sa-mi explice si mie cum vad ce membru este online? Sau nu se poate. Vad ca voi scrieti mai mult dimineata si seara dar eu am internet numai la birou nu si acasa :(
ellen spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by loreema24
Feteor, nu imi vine sa cred nici mie.De la ora 8 pana acum(11) fata mea a stat in patut si s-a jucat singurica.Fara plans sau alte chestii.Si inca nu cere nimic!!!!!!!!!!
nici nu am cuvinte sa comentez asa ceva (asa o minune)...
al meu daca realizeaza ca e singur sta un minut cu ochii pe usa (l-am pandit de cateva ori), dupa care se pune gospodareste pe racnit!
intr-o zi l-am pus in tarc cu spatele la usa - deci nu putea pandi - si l-am gasit cu lacrimile pana la barba...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
A mea numai cat vede ca am deschis usa si ma indepartez incepe sa urle. Iar daca e pe jos in patru labe se tine dupa mine ca un catelus iar cand ma ajunge incearca sa se catere pe mine.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Mihaela73, nu cred ca poti sa vezi cine este Online...sau cel putin eu nu stiu.
Oricum, tu poti sa scrii atunci cand ai timp. Nu conteaza ca poate unele din noi scriem mai mult dimineata sau seara. Fiecare scrie cand are timp. Foarte rar se intampla sa nu fie chiar nimeni pe aici.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
mihaela73 spune:
Multumesc pentru raspuns Elena! Mai am niste intrebari pentru voi (trebuie sa recuperez si eu timpul in care doar am citit mesajele din forum si nu am scris nimic). Voi cand ati avut prima menstra ca au nici acum nu am. Am facut cu 1 luna si jumatate un test de sarcina si a iesit negativ dar ma ingrijorez putin. Alta: Lia are 9 luni si jumatate dar nu se ridica de pe spate in fundulet; daca o pun sa stea in picioare sta, tinandu-se de ceva, dar nu paseste. Daca o tin eu, paseste. E normal sa nu se ridice singura in fundulet? De ridicat in picioare...nici o incercare macar.
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by mihaela73
Inca ceva: poate cineva sa-mi explice si mie cum vad ce membru este online? Sau nu se poate. Vad ca voi scrieti mai mult dimineata si seara dar eu am internet numai la birou nu si acasa :(
Mihaela, in parea stinga, apesi TOATE FORUMURILE, dai jos de tot si acolo ai lista cu toti membrii online.
Noi am avut o noapte alba, din cauza vaccnului cred, asa ca imi revin cu mare greu.
Rodica si PAULA (02.09.04)
ellen spune:
quote:
Originally posted by MamaEleiquote:
Mihaela, in parea stinga, apesi TOATE FORUMURILE, dai jos de tot si acolo ai lista cu toti membrii online.
Noi am avut o noapte alba, din cauza vaccnului cred, asa ca imi revin cu mare greu.
Rodica si PAULA (02.09.04)
Ei si uite ca totusi se poate. multam mult si mie.
ellen spune:
MamaElei, cum a fost la vaccin? L-ati facut pe ala de la 9 luni? E totul in regula, nu a facut febra, nu?
La noi medicul de familie a zis ca pe ala de la 9 luni o sa-l facem impreuna cu cel de la 1 an, ca sa nu o intepe si acum la 9 luni incaodata.
Naty spune:
Fetelor am o zi cumplita, nu stiu ce se intampla, parca a innebunit toata lumea. Suna telefonul incontinuu, au aparut vreo 10 urgente de rezolvat, trei clienti isterici, samd.
Unde mai pui ca dupa masa tre sa ma duc la ginecolog. Ce credeti ca am patit? M-am gandit sa iau pilule, am luat vreo 4 zile, am vomat de fiecare data si nu le-am mai luat. Si totusi (cred ca de la ele) nu mi se mai opresc sangeraril).
Intai m-am speriat rau, am zis sa nu fie vreo sarcina extrauterina, da am facut 2 teste si sunt negative.
I-am luat fetei carut sport ca nu mai putem sa ne cotopanim cu ala mare. Ne-am gandit vreo saptamana daca sa ii luam unul simplu (de 900.000) sau unul mai fitos de la Brevi (de 3.000.000). Am sfarsit prin a lua unul si mai fitos, tot de la Brevi, pe care am dat 4.300.000! Afacere, nu?
Dar are o gramada de chestii, inclusiv (ceea ce ma incanta foarte tare) se lasa de tot pe spate.
Cu bubitele, nu m-am lasat si am vorbit si cu dr. celalalta. Cica ar fi intr-adevar de la pipi acid. Mi-a zis sa-i dau cu Nidofluor si violet degentiana - oare asa se scrie? - alternativ.
Weekend placut la toate
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mihaela73 spune:
Multumesc pentru informatie. Pe noi tot la 1 an ne-a chemat la urmatorul vaccin. Am sunat dr sa o intreb daca putem merge la mare cu bb dupa acea "eruptie" (voiam sa mergem in weekend la mare) si ne-a spus ca este exclus! Am intrebat ce a avut, daca a avut pojar si a spus ca probabil a avut o viroza eruptiva (stie cineva ce e asta) si daca a avut pojar putem sa vedem dupa 2 sapt. daca dorim sa-i facem o dozare de anticorpi ?!
ana_a spune:
quote:
Multumesc pentru raspuns Elena! Mai am niste intrebari pentru voi (trebuie sa recuperez si eu timpul in care doar am citit mesajele din forum si nu am scris nimic). Voi cand ati avut prima menstra ca au nici acum nu am. Am facut cu 1 luna si jumatate un test de sarcina si a iesit negativ dar ma ingrijorez putin. Alta: Lia are 9 luni si jumatate dar nu se ridica de pe spate in fundulet; daca o pun sa stea in picioare sta, tinandu-se de ceva, dar nu paseste. Daca o tin eu, paseste. E normal sa nu se ridice singura in fundulet? De ridicat in picioare...nici o incercare macar.
menstra se poate sa iti intarzie din cauza ca inca mai alaptezi, eu nu
am avut menstra pana pe la 7 luni desi pe Stefan l-am alaptat pana la 5 luni jumate.
Cat despre ridicatul in funduletz de jos eu zic sa nu-ti faci probleme, pana la urma se va ridica, incearca sa o stimulezi lasand-o sa se ridice singurica, sa nu o mai ridici tu, pana la urma va reusi.Al meu abia pe la 10 luni sa ridicat singur in picioare si cred ca de la 8 luni se ridica in fundulet de jos, dar pe atunci nu umbla nici macar de-a busilea...fiecare are ritmul sau propriu de evolutie, pana la urma toti vor alerga
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect