Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mcm

herra dar cat ai fiert crapul de s-a inmuiat asa de tare? Ca eu am fiert pastravul in apa cam 20 de min dar nu s-au "topit" oasele.

30 de minute, la abur, in oala cu capacul inchis, fara sa las aburul sa iasa.
numai oasele alea mari ramasesera, si alea faramicioase...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Feteor, nu imi vine sa cred nici mie.De la ora 8 pana acum(11) fata mea a stat in patut si s-a jucat singurica.Fara plans sau alte chestii.Si inca nu cere nimic!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by loreema24

Feteor, nu imi vine sa cred nici mie.De la ora 8 pana acum(11) fata mea a stat in patut si s-a jucat singurica.Fara plans sau alte chestii.Si inca nu cere nimic!!!!!!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Dianarus78, mai demult m-a intrebat si Mcm despre tratamentul ala homeopat pentru rosu in gat, dar nu am mai gasit reteta, iar neuronul meu nu ma ajuta deloc. O sa ma mai uit pe acasa sa vad poate, poate o gasesc.

Ramona, felicitari Loreemei.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
MCM,ti-am trimis un PM,sper sa-l primesti...cand veniti,ca eu sunt dispusa pentru o intalnire...astept fetelor! pt voi! si felicitari pt condus!
Mai fetelor,si eu l-as lasa sa se sprijine de pereti sau de orice pe puiul meu,dar el nu poate singur sa mearga inca,nu merge nici in 4 labe ca nu vrea,iar in fundulet sta,dar 5-10 minute,in rest toata ziua sus in picioare,sa-l care cineva...si daca nu ,face un circ monstruos...din ce baiat cuminte am avut cand era mic,na,ca acum a inceput distractia,si asta e cam de o luna...sper sa mearga mai repede sa nu ne cocoseze de tot!
Am vazut ceva poze,tare frumoase.. la toti bebeii si mamicile lor!
Va doresc un weekend placut!

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici la toate.

Noi suntem binisor. Cam maraici si fara pofta de mancare... bale, muscaturi... sper sa fie dintii. Mai nou se scoala noaptea destul de des, dar nu asa, ci cu urlete de ti se rupe inima. Inca mai suge, v-am zis?! si doar titi, ca laptele praf tot nu-i place... Mai e vreun copil asa mofturici? Fetele care inca mai alaptati, cum va descurcati?

Vorbeati de peste... i-am dat o singura data si ala de la borcan, ca tot asa, n-am stiu ce sa-i dau. Din cate am citit, trebuie peste alb. Aici se da cod sau merluciu (parca in romaneste)... Lui Tontonel nu i-a placut in mod deosebit; nici mie de altfel, dar asta e o alta problema.

Si noi avem cojite pe cap. Nu stiu cand o sa scapam de ele, ca inca nu pot umbla acolo ca are ditamai ciuful (numai in crestet are par mare, stati linistite).

Mirela (CRISMIR), chiar ma gandeam la tine ieri... recitind postarile din ziua de dinainte de 6 oct (cand am nascut)... A propos, multumim Ramona. O adevarata surpriza! Ce face Robert, te pune la aerobic?! Nici fiu-meu nu vrea sa mearga in 4 labe... n-am ce sa-i fac. In pat mai are o tentativa de a o lua din loc; insa pe jos e teroare... In rest tot asa, in picioare daca s-ar putea, ar sta toata ziua!

Diana, parca tu intrebai de jucarii. Asa e si la noi problema... nici nu se mai uita la "zadrancanicile" de acum ceva vreme. Mai nou e cu telecomanda si tot ce are butoane. Eu i-am luat o masina cu butoane (scrie pe ea de la 12 luni) si fiecare buton declanseaza o melodie. Are vreo 60 in repetoriu (n-am numarat eu, dar asa scria pe ambalaj). La inceput a fost intrigat, acum o manuieste destul de bine. Mai greu e cu clapele, ca sunt mai tari si apasa mai greu, dar, perseveram. Am pus o poza in albumul nou.

Sa nu uit: multumim de urari pentru 6. Am facut si noi 9 luni! Baiat mare are mama

Vad ca majoritatea sunt in plimbari... Asteptam poze!!!

Pupicei si spre sa va dam de stire cat mai curand.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bon jour fetelor. Se vede ca e cald si soare, e mai liniste pe aici.
Noi am fost afara dimineata devreme, la ora 9 domnisoara mea isi facea somnul de frumusete la soare in parc.
Sa stiti ca merge mai bine faza cu legumele date pe la 11,30-12 (asta fiind la noi masa 2). Deci cand vin de afara ii dau legumele, apoi, inainte de a se culca ii dau supliment (lapte i-am dat 2 zile, dar azi i-am dat un iaurt de 125 g si l-a papat pe tot). Asa ca probabil se plictisise de rutina zilnica.
Mcm, vad acum ca fata ta a facut diaree de la iaurtul Campina. Eu ii dau tot din ala, sau Milli, si acum stau cu grija, dar probabil depinde cum sunt transportate, depozitate. Ca noi le luam in termen si ne trezim cu probleme. Asa a fost la mine cu borcanelul de Nestle, din care doar ii mai dadusem, dar uite, cand a fost sa fie s-a intamplat sa avem probleme. Sper sa fie toti bebici sanatosi.
Andora, sanatate multa maimuticii tale si sper sa te poti odihni si tu dupa noaptea alba.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by loreema24

nici nu am cuvinte sa comentez asa ceva (asa o minune)...

al meu daca realizeaza ca e singur sta un minut cu ochii pe usa (l-am pandit de cateva ori), dupa care se pune gospodareste pe racnit!

intr-o zi l-am pus in tarc cu spatele la usa - deci nu putea pandi - si l-am gasit cu lacrimile pana la barba...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Buna ziua fetelor si multumesc pentru urarile de bun venit. Inca nu m-am dumerit cum se foloseste forumul dar o sa invat, sper, incetul cu incetul. Pentru "luat in evidenta" Lia Maria a avut la nastere 3500g si 49 cm. S-a nascut la ora 17:50 si are 5 dintisori. Mi-a mai fost cerut ceva... dar nu am inteles ce, era ceva gen CNP?, o prescurtare la nu stiu ce..

Lia a avut febra duminica, luni am fost la dr care ne-a spus ca are otita. Ne-a recomandat nurofen pt scaderea temperaturii di niste picaturi in urechi. Ne-a spus ca nu ii da inca antibiotic ca poate erupe?! Miercuri a erupt, adica i-au aparut bubite rosii pe spate si pe burtica. Am sunat si mi-a spus ca de acum nu va mai face febra si sa nu-i mai pun picaturi in urechi. Are idee cineva ce inseamna asta? A avut de fapt o boala a copilariei? O sa o intreb pe dr la urmatorul consult ca nu m-a dus capul sa o intreb atunci la tel. dar poate stie cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!
hop si eu pe aici, in graba, juniorul tocmai a adormit, eu mi-am pus o ceasca de cafei, si imediat imi pun sortzul de bucatarie , dar pana atunci sa va zic ca eu sunt tare suparata pe vremea asta!De vreo 2 luni tot vreau sa urc sus la cabana la Colibita si pe cand are tati timp ploua... daca nici WE asta nu mergem eu tare ma supar!!

Ziceati de jucarii...apoi eu m-am scos cu jucariile ca al meu e la faza de plimbaretz, vrea numai sa mearga ridicat pe marginea patului, deja am mutat toate cele de pe rafturi mai sus de el, azi se chinuia sa traga de niste reviste puse stiva pe raftul al doilea la biblioteca...a trebuit sa golesc si de acolo, jucariile lui sunt masini;le cu roti, e innebunit dupa ele, am dat 160 de mii pe 3 masini mari de plastic, cu roti mari si e super incantat, invarte toata ziua rotile si mai nou se plimba cu masina prin casa, adica pur si simplu o impinge!E super haios!Si se enerveaza daca ajunge la un obstacol si nu-i mai merge
Azi i-am cumparat un telefon celular cu 30 de mii are si melodii si mi la butonat toata ziua de mi-a umplut capul!!Eu am observat ca nu e nevoie de jucarii foarte scumpe, ideea e sa nu se strice si sa inghita bucati mici din ele. - apropo de inghitit, eu l-am invatat pe Stefan sa imi puna in mana o scama sau ceva mic care gaseste pe jos...si functioneaza, eu ii zic "ada la mama" si ii intind mana si el imi pune in palma!!!

Gata, ma duc la treaba!Ca indata se trezeste si nu mai pot face nimic!

Sanatate puilor bolnaviori sa le treaca repede!

ambroxol nu e antibiotic, dar nu e nici pentru rosu in gat!E pwntru tuse productiva cu expectoratii din cate stiu eu.Oricum, e bine sa consulti medicul.(nu mai stiu cine intreba...neuronu meu atrofiat....)

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput