Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
loreema24 spune:
La multi ani!
Alesio
Rares
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Eu sunt nervoasa foc!
Nu mai vreau tati cu functie de conducere! Doua zile de C.O. a cerut si el anul acesta si nici pe alea nu i le da cand vrea el!pai sa vad cum facem ca la inceputul lunii viitoare vreau sa isi ia 2 saptamani de CO sa plecam la Vatra Dornei in concediu.Binenteles ca pe 1 aug are sedinta lunara si pe 3 aug are o prezentare fff importanta asa ca tare ma tem ca nu putem pleca cand vreau eu.Vreau ca pe 5 aug sa fim acolo ca sa putem merge pe 6 si 7 aug la Campulung Moldovenesc la intalnirea DC. Daca nu iese cum vreau eu ma supar rau de tot!
Hai ca m-am linistit si eu putin spunandu-va voua ca tati saracu e stresat ca nu ii ies treburile cum vreau eu si ma supar pe el.Si mai rau e ca eu l-am impins sa accepte avansarea,Ca deh, are si el program de 8 ore si sta mai mult pe acasa.Da de unde,program de 8 ore care se lungeste pana pe la ore 18 in loc de 15:30.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
andora spune:
Neata... am vazut cum s-a luminat, am ascultat primele triluri de pasarele.... noapte alba ce mai . Am dormit vreo ora per total si Gogo saraca pe apucate... o sa-ii bag un paracetamol ca are si febra si nu ma lasa sa-i iau temperatura.
Ramona lasa ca trebuie sa-si manifeste tati si autoritatea fata de ai de la serv nu doar disponibilitatea, ce, e sef, nu? Super ca mergi la Campulung, cred ca va fi nemaipomenit!!!
Multumim de urari, intr-adevar noi am fost sanatoase pana acum, citeam cati bebici sunt bolnaviori iar acum imi dau seama ce rau e sa plangi langa sufletelul tau si sa u poti face aproape nimic cand se uita-n ochii tai neputincios...
Gata, urez din nou
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR!
SI O ZI BUNA TUTUROR!!!
Intrebare: voi cu ce v-ati tratat bebeii cu rosu-n gat+tuse+muci+raguseala?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
loreema24 spune:
andora - e sef intradevar , dar sedintele nu se pot amana si ce ar fi o sedinta fara director??? Nu ar mai avea rost , nu-i asa?
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
Andora, multa sanatate bebelinei. Alexandra mea a facut de 2 ori rosu in gat pana acum. Cand a facut si temperatura i-am dat ospamox si antitermice (supozitoare cu eferalgan si algocalmin) ca sa ii scada febra. Cand nu a facut temperatura, doar tratament homeopat.
O sa incerc sa pun diseara pozele cu bebelina in rochite. Sper sa reusesc ca altfel o las pe saptamana viitoare.
Am foarte mult de lucru azi, iar maine plecam la tara fara bebelina. O sa-mi fie asa un dor de ea. Parca incepe de pe acum.
Ramona, asa e cu sefii astia, cunoastem. Dar sa stii ca se poate amana si o sedinta. Sa anunte el ca nu poate sa vina in ziua respectiva la birou si sa vezi cum se amana sedinta.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Offf, am uitat sa zic.
Ana, tare haios e Stefan. de la noi pentru micutul speculant.
Andora, multa sanatate si tie. Sper ca ti-ai mai revenit putin. Dar de la ce ti-a fost asa rau? De la oboseala? Sau sa fie vorba de inca o burtica cu ochi?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
loreema24 spune:
ellen - se poate amana sedinta dar el atat de devotat meseriei ca imi vine sa il spanzur.Prefera sa pleca pe caldurile astea cu fata decat sa lase firma balta 2 zile.
Citez:"Mami ma duc doar 1 ora le birou si apoi plecam." Binenteles ca 1 ora la el are cam 200 min!
herra spune:
quote:
Originally posted by mcm
Azi i-am dat pastrav si am stat o gramada sa-l curatz de oasele alea mici si apoi iar am stat cu inima indoita cand i-am dat sa pape plus ca mi-a sarit inima din loc cand a inceput sa tuseasca in timpul mesei. Voi ce fel de peste ati dat pana acum la bb-i?
eu i-am dat crap; l-am fiert la abur, in oala-minune care are o sita speciala pentru fiert la abur (o folosesc si pentru legume).
s-au inmuiat oasele atat de tare ca aproape nu le mai deosebeam de carne!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
mcm spune:
herra dar cat ai fiert crapul de s-a inmuiat asa de tare? Ca eu am fiert pastravul in apa cam 20 de min dar nu s-au "topit" oasele.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
lizzy spune:
masaj dupa baie nu mai sta sa-i fac, rareori reusim sa hidratam un pic si gata, zburda prin pat in curuletzul gol!
vreau sa va intreb ce fel de jucarii le dati? masinutze, papusi, cuburi, zornaitoare, de-alea de ros? adica nu stiu ce sa-i mai cumpar sa se joace, nu are prea multe jucarii si de ale lui s-a plictisit, nici nu se mai uita la ele. ii mai dau eu obiecte de prin casa, dar le lasa repede. pt copii la 10-12 luni ce jucarii sunt potrivite??
de fiecare data doctorita se uita la putzulica. nu l-a decalotat fortat niciodata pt ca pielita aia e usor desprinsa de la inceput. mi-a zis doar ca poate dupa 1 an sa mai vedem daca se mai desprinde. nu prea imi vine sa trag io acolo si nici pe ea n-am s-o las...
andora, sunt f.de acord cu mersul la munte cu bb doar la anul - chiar asa, in gasca mare. dar INSIST sa merg doar cu sotul vara asta, ne-ar face f.bine o iesire 2-3 zile. pe ianis pot sa-l las la mama, din fericire. si ca ai zis de masina... noi oricum venim cu masina pana unde trebuie (aia 14 km parca ziceai tu ca ne-ar tb masina). mai vb cu sotul tau, poate o punem de-o plimbare in iulie-august - banuiesc ca vom putea urca la negoiu ca n-o fi zapada...
ambroxol e antibiotic? intreb pt ca si ianis tocmai face rosu in gat - ieri am fost la dr, are amigdalele usor inflamate - dar nu vreau sa-i dau antibiotic. acum caut alternative.
ellen ziceai ca-i la rosu in gat, cand nu a facut temperatura i-ai dat doar tratament homeopat. mai precis?...
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii