Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare mamici!
Eu tot ca bufnita, am dormit 3 ore si eu si Uca (cu multe intreruperi si lacrimi) si acum am facut schimb cu tati.... mai stau nitel ca vad ca Uca a inceput sa se trezeasca mai rar si daca tot e calc deschis de ce sa nu sar pe DC....
MamaElei, bine c-ati scapat de vaccin! Eu n-am stiut ca exista pneumonie intrautrerina ...imi pare ra ca n-am fost alaturi de voi ! Sa stii ca si eu am 1,75 si Gogo doar 71,5cm la 8 luni si 10 zile.
Herra cica la un an in afara de ROR scrie www.babyexpo.ro/downloads/vaccinari.pdf" target="_blank">aici ca se mai face si RIDTP+RIVP (difterie, tetanos, pertusis, polio). E bun oare tabelul asta?
Ana, pupici speculantului, m-ai mai linistit,fiind prima oara m-am cam speriat si eu si ea de "voma" de secretii si de beleaua asta care nu-i mai lasa saracuta nici forta si voce sa planga...
Anamari FELICITARI! MIE-MI PLACE LIAM! Ce daca seamana cu numele surioarei lui? Hehe, sa ne zici care mai e viata pe-acolo prin burticuta ta...
Lorena eu cred ca e perfect normal cu kk.. toti trecem [rin perioade mai "productive" sau nu, asa ca o fi de la ce mananca, de la caldura sau altceva, dar daca enormala consistenta totul e OK.
Diana felicitari pt dintzoc!!!! Hehe, eu ma inscriu la cuburi dar sa vad cat de mari sunt, pai daca tot da Domnul sa ne vedem prin munti nu e pacat de rucsacul ala sa nu care el si niste cubulete? Cat despre munte, nu v-am zis ca daca veniti cu masina trebuie sa facem doar Avrig-Negoiu si retur, nu invers cum am fi vrut, dar si asa e super bine daca plecam de joi...
Simona, hahaha, ba sa se mai repete faza cu "Andreea" ca asa ma cheama
Ptiu, am uitat urarea
LA MULTI ANI BEBICI PITICI CARE MAI FACETI O LUNISOARA!!!!

Eu sunt bucuroasa ca Uca doarme de cnd m-am apucat de scris, suntem pe calea cea buna.. ieri am fost la leagane si aveam lacrimi in ochi cand o priveam, saracuta atat de racita, cu ochii rosii, cu mucii-n voie, dar atat de bucuroasa ca se da uta-uta... poate ne trece odata ca nici un bebe nu merita asta.. Doamne, eu nu stiu de unde gasesc forta parintii cu bebei bolnaviori sa treaca peste necazuri, eu sunt la pamant dupa doua zile deja...
Sofiabebe ai dreptate, te cred ca la al doilea bebe deja stii o groaza si e altfel... E ciudat sa fii prima oara in anumite situatii, langa mine dac-ar fi cineva care sa-mi spuna ca desi e greu uneori - totusi e normal - asa abia ar fi OK. Mereu ma gandesc la prostioare si una-doua m-am invatt hop aici la voi sa vad cat de "normal" e... Multumim ca ne-ai zis de cuburi, avem timp deci sa cautam desi e interesant sa incerci "doar asa" sa vezi cum reactioneaza bebe... asa am facut cand i-am luat volanul ala cu butoane acum vreo 3-4 luni, nu stia saracuta ce vreau de la ea cu apasatul, dar acum e jucaria preferata.

Despre jucarii.... Noi ne jucam cu sticle goale sau pline, hartii de orice fel, cutii si ca si ceilalti mai ales tot ce are butoane. Cea mai indragita e un volan din acela cu butoane care imita sunetele de masina (finuta fata are mama), ii place sa piguleasca cu degetutele mari fiecare butonas, ochi, nara, gaurica sau excrescenta , am invatat sa ne jucam "hopa" cum mingiuca (o aruncam cica) si ne place o jucarica ieftina luata din Europa cu 15000 care chitaie daca o agiti... e un nene cu mustata. In rest ne jucam de zor cu orice, ne place in carca si daca persoana se intoarce cu fata o luam de nas si o sucim inapoi cu spatele sa ne ia ca s-o/l [utem palmui&trage de par/urechi/haine etc. Cand vedem u parculet si nu ne oprim facem ca toate alea sa intram la leagane, iar cand trecem pe langa taraba cu mingi colorate nu ne lasam pana nu facem scandal ca vrem si noi. Am uitat de rotile de la orice masina/elefanel, sunt taare interesant de studiat, de orice cutie/punga cu servetele, pe care daca nu le scoatem toate nu ne lasam, plus cea mai mare atractie dulapul cu haine si usile cu chei, mobilele... intr-o seara ne-am trezit cu bunica la telefon, nu stiam ce e fiica-mea asa extaziata, apelase si ea ultimul numar...
Cuburi vrem si noi sa ne luam dar am vazut unele de plastic mai mari decat gurita de bebe care mai si piuie si din alea cautam. Dar intr-adevar cuburi estul de mari care se baga prin forme geometrice n-am vazut. Aveam insa noi la gradinita asa stiu sigur ....
Uff hai ca s-a facut tarziu. Fug la nani ca tre' sa profit... Gogo inca doarme
Va doresc week-end super fain si sa nu ploua maine, ca am de umblat si decorat o sala de cununie, o sa ma apuce nostalgiile iarasi.. Pupici dulci-dulci si sanatate muuuuulta tuturor!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ana, diana, andora, andreea-multumiri...

cu Lia am decis numele inainte de a se naste-daca ar fi fost baiat era Liam, dar acum tati nu vrea Lia si Liam pereche-si mie imi place Liam, andora-imi place si Liam Neesonhe,he...
sofiabebe- ei, noroc ca alex e deja baiat mare-mai spala o rufa, mai da cu aspiratorul...mai multe detalii veti afla voi din decembrie daca mai am timp sa scriu...

jucarii-aici jucaria cu cuburi este si pentru copii sub un an-o varianta moale, de carpa...una ca o galetusa dar cu cuburi mari.Mai au niste cuburi cu animalute , clopotei , masinute inchise inauntru pe care le dai pe un fel de tobogan de ajung intr-un camiion si canta...

dintre jucariile ei preferate:mingea de fotbal de bebe, Elmo care canta cand il strangi de mana, si doua "cheite" si o jucarica cu o sarma care se roteste in jurul unei ratusti-asa ca un vartej- am cumaprat-o de la "dollar store" cu 1 usd si o vazui la magazin de bebe cu 13-he,he...dar altfel avem jucarii cu carul...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by anamari

jucarii-aici jucaria cu cuburi este si pentru copii sub un an-o varianta moale, de carpa...una ca o galetusa dar cu cuburi mari.Mai au niste cuburi cu animalute , clopotei , masinute inchise inauntru pe care le dai pe un fel de tobogan de ajung intr-un camiion si canta...

dintre jucariile ei preferate:mingea de fotbal de bebe, Elmo care canta cand il strangi de mana, si doua "cheite" si o jucarica cu o sarma care se roteste in jurul unei ratusti-asa ca un vartej- am cumaprat-o de la "dollar store" cu 1 usd si o vazui la magazin de bebe cu 13-he,he...dar altfel avem jucarii cu carul...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

anamari, la voi sunt jucarii foarte frumoase, am primit si eu cateva, si m-am uitat si pe site-ul de la fisher price, mmmm, am gasit chiar un site cu jucarii secand hand la un dolar bucata....dar...sunt acolo...nu aici

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am intors de la mare ... A fost foarte frumos, cu toate ca 3 zile a plouat incontinuu...
Elena a fost super cuminte, chiar nu mi-a venit sa cred...
Si pe drum, in masina, si acolo... I-a placut la in apa, dar a fost totusi rece pentru ea asa ca am tinut-o destul de putin.

Cam atat, ca mai am bagaje de desfacut... trebuie sa plec si la mama, ca e ziua ei...
Incerc sa pun niste poze...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata, am reusit sa pun niste poze de la mare...

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by elyanne

bine ati revenit!

super pozele!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by elyanne

bine ati revenit!

super pozele!

cred ca ai mai prelucrat la album cat ma uitam eu!

ce-ai facut de nici nu se cunoaste ca ai fost vreodata gravida?! unde ti-e burta??
spune-ne si noua cum sa scapam de ea!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora
Herra cica la un an in afara de ROR scrie www.babyexpo.ro/downloads/vaccinari.pdf" target="_blank">aici ca se mai face si RIDTP+RIVP (difterie, tetanos, pertusis, polio). E bun oare tabelul asta?

multumesc! uitasem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Nu am reusit sa citesc decat ultima pagina...asa ca am vazut doar pozele Elianei de la mare.
Superbe...si ce dor mi s-a facut de Alexia mea, desi am vorbit ieri cu ai mei si o auzeam si pe ea "vorbind". Cand imi auzea vocea la boxe incepea sa vorbeasca si ea...deh, s-o bag in seama...dar era foarte nedumerita ca nu ma vedea si nu stia unde sunt.
Am inteles ca e bine, ca papa binisor si ca face multe prosticele...ca nu mai vrea sa stea deloc in carucior afara si se ridica s-o dea pe jos sa mearga tinuta de mana. Cica nu-i mai place deloc sa mearga in 4 labute ci doar in picioare tinandu-se de tot ce gaseste in cale. De abia astept s-o vad!

In rest aici azi a plouat dar vad ca a iesit soarele acum si plecam la colindat...am facut o multime de poze si cateva am reusit sa le pun si pe site.

Va pup si aveti grija de voi si de bebelusi!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Elyanne, felicitari pt curajul de a te duce cu bebelina la mare. Sunt super pozele, ai o fetita super frumoasa.

Timea, felicitari pentru sarcina. Sa ai un copil sanatos, o sarcina si o nastere usoara.

Fetelor, eu nu mai pot tine pasul! Cand Dumnezeu aveti atata timp sa scrieti? Eu nu reusesc bine sa citesc din urma, ca ma uit si iar apare o groaza de citit...Ce exprimare am! Scuze, sunt cam obosita. Eu am un copil super rasfatat, ziua nu ma lasa sa fac nimic, trebuie sa stau numai cu el, chiar daca el sta in patutul lui si se joaca. iar noaptea lucrez, pt ca eu am de lucru acasa, iar cand reusesc sa ma culc incepe sa se activeze senzorul lui Dani si daca nu urla din ora in ora nu se simte bine. Acum este un eveniment ca doarme in patut si pot sa intru si eu pe DC.
S-a trezit!!!!!!
Pa

Mergi la inceput