Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Irina:Ma bucur ca esti bine si ca dai un semn de viata.Eu zic ca nu este musai sa ai simptome.Daca ai facut testele si au iesit pozitive iar CM nu a venit trebuie sa fie sarcina.
Pup fetele si tin pumnii celor stresate in perioada asta.
Nu m-am dus inca pe forum la ca o sa-mi fie dor de voi...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am venit de la T...RECLAMA ILEGALA era bine, topaia se intindea, sarea...dragul de el are 5 cm si 153 de batai de inima/pe minut...era un scump...am poza dar aparatul este la sot care e plecat, asa ca nu pot sa pun poza...referitor la enterobacter, daca si la urocultura de ieri apara ca il am o sa iau Augmentin de simbata 5 zile, 1 capsula de 625 mg la 8 ore si mi-a zis ca nu-i va face lui bebe nici un rau...Sunt fericita!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc pe toate!
Cata, ma bucur ca pana acum totul este bine si bb mic este un zburdalnic. Inca nu am apucat sa citesc ce au mai facut fetele, dupa ce va scriu cateva randuri ma apuc sa citesc despre fete, sa aflu ce au mai facut.
Eu astazi sunt in ziua 8 DPO (ziua 8 de la inseminarea 7). Ieri in ziua 7 DPO am avut cateva pete mai intai de culoare bej, apoi mai inchise la culoare, aseara si de dimineata nimic iar astazi iar am descoprit o pata mica iar bejulie. Inca nu imi fac ganduri prea mari, m-a mandesc ca poate sunt de la implantare (dar oare nu este prea devreme?) sau poate ca este altceva si .... Vineri dupa amiaza o sa plec in concediu la munte si parca as incerca un test de sange de dimineata si sa imi iau rezultatul inainte de a pleca la munte. Vineri as fi in ziua 10 DPO si iar stau si ma gandesc ca poate este prea devreme. Dr. mi-a spus sa fac un test de sange in ziua 14 DPO, dar pana atunci mai am si nu o sa fiu in BUcuresti.
Hai ca mai intai vreau sa va citesc sa vad ce ati mai facut
Pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Rely, eu am facut stimulare cu menogon. Din ziua 5 pana in ziua 12 dar din ziua 9 am mers in fiecare zi la monitorizare.
Inainte de menogon mie mi-a dar ova-mit din ziua 2 in ziua 6 dar daca doctorul tau nu ti-a zis, faci ce a zis dr.

Iata o incercare de traducere facuta pentru mine de cineva din ungureste:

1. Mod de administrare: se stabileste de medic, se administreaza subcutanat sau intramuscular

2. Reactii adverse: sunt posibile
-greata, voma, febra
-hipersensibilitate la locul injectie - inrosirea pielii -hemoragie mai abundenta, -oligourie - scaderea cantitatii de urina -hipotensiune Se recomanda efectuarea unei ecografii in timpul tratamentului In caz de dureri abdominale se contacteaza medicul.
Tratamentul se efectueaza sub supravegherea stricta a medicului

3. Mod de pastrare - in cutia originala, in loc mai intunecat, sub temperatura de 25 C

4. Se recomanda: pentru a creste ovulatia, in caz de fecundare artificiala, cresterea numarului de spermatozoizi la barbati (se poate administra si
barbatilor) - nu pot traduce tot

5. Contine hormoni pe baza de foliculina si ceva ce nu inteleg, ser fiziologic pentru dizolvare

6. Contraindicatii: cei care sunt alergici la unul din componentele medicamentului, in timpul alaptarii, sarcinii, in caz de tumoare genitala, infectie la nivelul ovarelor, la barbati in caz de prostata

7. Inainte de inceperea tratamentului se recomanda verificarea functionarii corecte a rinichilor (analize specifice), tiroidei

Succes!

Fetele, va multumesc din suflet pentru incurajari. Ma simt super nesimtita sa imi dau atata ochii peste cap cu problemele mele cand voi saracele va confruntati cu bube si mai mari.
Si eu sper sa fie totul bine (desi parca pe masura ce inaintez in zile imi dispare si orice urma de posibil simptom).
Va tin la curent!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
Irina,sa stii ca simptomele pot aparea si dupa cateva saptamani, eu asa am patit,nu mai zic ca sanii au inceput sa ma doara tare exact in saptamana in care am fost operata si inca ma dor (mi se pare cam ciudat ca au trecut 2 saptamani),iar verisoarei mele i-a trecut durerea de sani in saptamana a 4a si s-a speriat tare ca-i disparusera toate simptomele,dar dr a zis ca nu-i nici-o problema,acum e in 5 luni si bebita da de zor din picioare !hai sper ca toate exemplele date de noi te-au linistit, nu te mai stresa atat ca o sa fie bine!!si sa stii ca si eu zic sa te duci la doctor inainte sa pleci in concediu, ca sa stii ca e totul in regula!
Jane,si la tine la fel, abia va astept cu rezultatele de la echo!
Cata, ti-am zis eu ca o sa fie bine,hai ca asteptam poze noi cu !
MRL,eu zic ca ai toate sansele sa fie cu okishori , si nu e devreme pentru pete de implantare; eu zic sa-ti iei niste teste de sarcina cu tine si sa astepti 14 zile pentru testul de sange, macar sa fii sigura-sigura;
Costi,ma bucur ca mai aud de tine,succes cu "leul greu";Cami, parerile sunt impartite la HSG,asa ca nu poti decat sa te convingi la fata locului,dar din ce am mai citit si eu (eu n-am apucat sa fac,decat laparo)poti sa iei un calmant inainte ca sa nu te doara prea tare;fetele care au facut iti pot spune ce calmant au luat;Amely, succes la numaratoare, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!Mihaipopescu,continua cu poezioarele,imi inseninezi zilele mohorate de stat in casa,si poate au efect la fete, cine stie?!Mishule,da-i bataie ,ca poate au efect poezioarele lui Mihaipopescu de data asta
Va pe toate celelalte!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele, mai apar si eu din cand in cand sa vad ce mai faceti. Eu luna asta o consider ratata, ca folicul pauza. Rezultatele la anlize la iau maine, mai putin DHEAS care este gata in 3 saptamani. Vineri ma duc din nou la eco sa vad ca poate-poate.
Azi noapte al meu a fost tare dulcic. Era super obosit si ne-am culcat pe la 10, numai ca el pe la 12 s-a trezit si s-a dus sa fumeze ca nu mai putea sa doarma, iar eu am continuat cu somnicul....pana s-a intors el de la tigara si m-a trezit cu un pupic... Si eu care credeam ca nici ieri nu iesea nimic...dar a fost o partida de pe cinste, si total fara stres, ca stiu ca nu-i de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Catalina, multumesc mult !

Stiu ca trebuie sa fac monitorizari . Dr. mi-a spus sa vin z 9, z 11 ( si mai vedem daca mai e nevoie ) dupa care , in functie de ce se vede la monitorizare, sa fac pregnyl .

Problema e ca eu sunt deja hipotensiva. In plus am hipotiroidie ( pe care o tratez acum ). Am sa ma duc sa vorbesc cu el.

Oricum multumesc mult ! mamica si minunile din burtica !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Andicu:Am si eu o intrebare ca am inteles ca ai avut 2 extrauterine, din pacate.La mine la eco acum 2 zile au vazut un "sac gestationar" de 5.1 mm in uter. Atunci m-am linistit pana acum cand m-am intalnit cu un prieten - doctor care mi-a spus ca e prea mic 5 mm ca sa se vada la eco.Mentionez ca la eco cred ca aveam cam 3 sapt de la concepere si 5+ de la ultimul CM (27 mai).Offf de ce m-oi fii intalnit ca asta sa ma bage in mormant ?Am niste dureri de burta ca la menstruatie si de spate , dar am inteles de la alte fete ca nu este ceva anormal.La eco mi-a vizualizat ovarul drept si a zis ca e ok. Pe cel stang nu il vedea de mase....nu stiu cum...Te-as ruga daca ma poti lamuri ( si daca nu e prea dureros pt. tine) sa-mi spui tie cum ti-au descoperit extrauterina ?
mersi mult de tot !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Relya, ai mare grija in tratamentele astea. Eu sa stii ca am avut destule efecte secundare printre care cel de care ma tem cel mai tare este depresia. Luam metformin in combinatie cu menogonul si probabil ca de aceea s-au intensificat efectele dar totusi - tratamentele astea hormonale de stimulare au efecte secundare cu duiumul.
Vorbeste cu doctorul si explica-i tot ce ai si ce te intrebi ca sa te lamureasca (mai ales ca nu exista prospect in romaneste).
Succes!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,mie mi se intampla lucruri ciudate si am nevoie de parerea voastra ca nu mai inteleg nimic....
Eu am facut Pregnylul aseara dar am impresia ca ovulatia avusese loc cu cateva ore inainte...Ce se intampla in cazul asta? Nu mai are nici un efect,nu? Nici pozitiv,nici negativ (sper)...Adica l-am facut degeaba?
Luni seara (in ziua cu echo) m-am simtit ciudat,cu intepaturi destul de puternice in ovar si balonare acentuata(stare pe care eu o resimt acut si dureros din cauza aderentelor!) care nu a trecut nici dupa ce am luat un pumn de carbune! Cam cu aceeasi stare m-am trezit ieri dimineata si m-a tinut pana dupa pranz,cand a inceput sa cedeze treptat...Eu am banuit ca atunci a avut loc ovulatia...
In schimb,Fertility,luandu-se numai dupa temperaturi (care sunt in continuare foarte mici,azi 36.2) zice ca ovulatia a fost in ziua 12,adica duminica,fapt practic imposibil intrucat luni dimineata inca aveam cei 2 foliculi....
Voi ce ziceti,cand a fost amarata aia de ovulatie si in ce zi (si pe ce lume ) mai sunt eu acum?
Sa va zic si ca am avut 2 teste de ovulatie pozitive in zilele 12 si 13 care par sa confirme varianta mea...
Please, !

Ina

Mergi la inceput