Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Am si eu o intrebare. Ma duc la Cluj si intentionez sa fac HSG intr-o clinica privata. N-am apucat sa vb cu medicul meu ginecolog pentru ca este plecat din tara. Exista vreo ordine in care se fac aceste analize pentru determinarea cauzelor infertilitatii? Eu am ramas de vreun an la stadiul de tratare cervicita eroziva, care a culminat evident cu cauterizare. Am doua luni de la cauterizare. E vreo problema la HSG sau mai trebuie sa astept? Si inca un mare of... DOARE?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, pai nu te duci la echo sa vezi daca s-a spart ?
Cami, durerea este suportabila, si tine doar cat esti pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cami, ai sa vezi ca parerile sunt impartite. Fiecare cu experienta ei. Eu iti pot spune din a mea experienta ca nu m-a durut decat introducerea instrumentarului. SI atat. E foarte adevarat ca nici rezultatul nu afost bun deloc. Si atunci as fi preferat orice durere numai sa imi spuna ca trompele sunt OK. Asa ca, parerea mea, nu te gandi la procedura, gandeste-te la scopul ei.
Mishulica, chiar asa nu te duci la eco sa vezi daca s-au spart?
Elena te pupic si ma bucur ca mai stai de vorba cu noi.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Iepurila, prima HSG facuta in 1999 n-am simtit nimic si rezultat= trompe infundate, la a doua facuta in 2001 durere mare, rezultat= trompe permeabile. Rezultat pozitiv mentinut pina acum, confirmat de laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai fetelor sunt aici, dar ... speriata de bombe.
Pentru ca prea nu am nici un simptom. Parca nici nu as fi gravida :

- sanii nu sunt tensionati si durerosi, DIMPOTRIVA
- nu am nici o greata, nici o pofta
- nu ma simt umflata deloc, nici obosita, dimpotriva, sunt plina de energie
- temperatura este scazuta, aseara mi-am luat-o cu 2 termometre diferite si la unul era 35.9 si la altul era 36.1 ! (la sarcina trecuta trecea de 37 bine de tot), iar temperatura bazala ieri dimineata ... 36.8 ! (trebuie sa fie in jur de 37 ca sa se mentina sarcina, nu ??).

Iau progesteron, acid folic si un medicament homeopat, dar ..... ce pisici ??!! Pana ajung la doctor n-am cum sa aflu ceva sigur. Si stiti ca trebuie sa astepti macar sase saptamani jumate sa afli daca ii bate inima - ultima data aici m-am impotmolit !

Ceva nu e in regula ... ma tot gandesc ca ori s-a oprit in evolutie (care evolutie ?) - sau mai bine zis este o "mola" - (sac gestational fara embrion in el, scuze daca stiati).
De la o zi la alta sper sa descopar si eu ceva, un simptom cat de mic, sa ma doara sanii, sa ma simt obosita sau ceva..... ... NIMIC, NENE !!! O iau razna pe campii ....
Bine ca n-am spus la nimeni .... nici sotului, daca puteti crede !!
Fierb pe aici, in suc propriu ....
Aaa, si n-am plecat inca in vacanta, plec de sambata pana pe 20 - deci o sa ajung la medic dupa 20 !!

Irina.

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by iepurila

Cami, ai sa vezi ca parerile sunt impartite. Fiecare cu experienta ei. Eu iti pot spune din a mea experienta ca nu m-a durut decat introducerea instrumentarului. SI atat. E foarte adevarat ca nici rezultatul nu afost bun deloc. Si atunci as fi preferat orice durere numai sa imi spuna ca trompele sunt OK. Asa ca, parerea mea, nu te gandi la procedura, gandeste-te la scopul ei.
Mishulica, chiar asa nu te duci la eco sa vezi daca s-au spart?
Elena te pupic si ma bucur ca mai stai de vorba cu noi.

Cum sa nu stau de vorba!
Va pup si eu pe toate, imi pare rau ca n-am mai intrat, dar sunt epuizata, am terminat examenele(ultimul duminica).
Acum ma chinui cu "leul greu" (am doua firme acasa) si incerc sa-mi fac cit mai mult timp pt iubitul meu sot care a fost rabdator cu mine si merita rasplatit.
Si...intru cit pot de des sa vb ca intre viitoare mamici.
Elena

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Mishulina sa te ajut?

Injectata cu pregnyl...
Sotul meu vine tiptil,
O paridanuma’ buna
Pana-mi spune" noapte buna"

Jane ,ne bucuram ca esti bine si ca bebele este acolo in burtica ,stai linistita la pat si aveti grija de voi,Catalina gandeste-te ca totul e bine , sa ai grija de tine si de bb, nu mai fiti stresate, ganditi pozitiv si va creste mare.
Dananita ...scuze, dar ce inseamna perioada de proba de 6 luni?
Musete cred ca semanam...la repezeala ma refer...la birou sunt asa de repezita ca ma lovesc tot timpul la coapse si vin acasa cu... semne de buna purtare.
Amely tu ce ai luat pt. endometru, cumva ceai de naprasnic? si eu cred ca al este cam mic, avand uterul retrovers la eco nu prea se vedea asa bine dimensiunea lui...
Cami, pe mine m-a durut destul de rau (si nu am trompele infundate), dar am citit la multe fete ca nu au avut dureri....curaj trebuie taiata de pe lista sa stii ce ai de facut mai departe.
Fetele, Irina nu cumva este la Eforie cu familionul de la Craiova? Sa-i uram odihna placuta si baban la eco.
Eu sunt in ziua 22, astept"musafirii" deja ma pateaza din ziua 18, asa ca fac in continuare galerie , poate dupa plecarea "musafirilor" intru si eu pe teren...

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Buna dimineata, fete frumoase !

Utocatalina fii fara grija pui ! Va fi bine. Sunt o multime de antibiotice care sunt sigure in sarcina.

Irina 71, nu e obligatoriu sa ai simptome de sarcina. Iti spun din experienta !!! Tin pumii sa fie bine !

Va spuneam saptamana trecuta ca imi este teama sa nu fac oreion. Ei bine, pana acum ...nu am facut. Deci am sanse mari sa scap. Nici gravida nu sunt ( e ziua 25 ) deja am semnele prevestitoare rushilor, asa ca ma pregatesc ca luna ce vine sa fac stimulare cu menogon.

Intrebare : A facut cineva stimulare cu menogon ? Din ce zi a CM ? Medicul mi-a recomandat cate o injectie ( o fiola ) pe zi, timp de 5 zile din ziua 5 a CM. Am mai citit pe ici pe colo si am vazut ca unele fete fac din ziua 2 a CM.
Prospectul care il am e ...in greceste si nu inteleg o iota.

toate fetele fara deosebire !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Buna dimineataaaaaa la toata lumea!

MihaiPopescu, perioada de proba de 6 luni inseamna ca dna doctor ne-a zis sa incercam 6 luni sa facem BB fara se ne recomande investigatii si/sau tratamente. Asteptam sa vedem daca putem sa concepem la modul cel mai natural posibil. Nu ma linisteste deloc sfatul ei insa pana in septembrie nu am cum sa ajung la medic. Oricum in sepembrie vreau sa ma duc la alt doctor si sa o luam de la capat cu analizele si sa facem si alte investigatii...dar eu sper si sa nu ajungem pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata, fete dragi!. Multumesc de primire, sunteti tare dragute!. Eu sunt ziua 11-a DPO, numar si astept, iar numar...impreuna cu multe dintre voi, si sper sa fie cu noroc numaratoarea asta pentru toate si sa apara curand o multime de burtici!
Mihaipopescu, pt. endometru am incercat cu naprasnic- capsule si tinctura de muguri de zmeur, si a crescut destul de mult de la o luna la alta... La mine cauza pt. care era asa subtirel era curetajul din februarie. Altfel, nici inainte nu l-am avut mai gros de 8, max. 8.5 mm, in schimb este trilaminat. Apropo, de unde stii ca vin rusii? poate ca petele din ziua 18 sunt de la implantare?
Irina, eu zic gandesti pozitiv pui, chiar daca nu sunt semne evidente de sarcina-greturi, ameteli etc, nu inseamna neaparat ceva rau. de obicei la CM tie ti se modifica sanii? te intreb pt. ca prietena mea, atunci cand veneau rusii, nu avea deloc probleme, dureri, nu i se modificau nici sanii, iar cand a ramas, a fost la fel. Chiar se minuna cum toate prietenele ei gravide se plangeau de sani umflati, tensionati, sensibili, de greturi etc... si ea nu avea nimic din toate astea. Acum are un baietel dragalas de 7 luni. E bine ca iei progesteron, dar ai grija, sfatuieste-te cu dr., eu zic sa-ti faca ecografie urgent, inainte de a pleca in vacanta, ca sa stai linistita sau barem sa stii o treaba. Sanatate multa si tin pumnii stransi sa fie bine!
Va pup cu drag pe toate-toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput