Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Cata, nu te mai supara, lasa ca o sa fie bine,am mai auzit la cateva gravide de infectii urinare si au scapat cu tratament fara nici-o problema pentru bebe! multa sanatate si bea multe lichide,ca ajuta foarte mult sa eviti si infectiile urinare!!
Amely, bun venit,si de scurta durata !![]()
Dananita, legat de teste, eu zic ca poti spera pana cand vin rushii,noi cam toate de pe-aici asta facem
!cat despre simptome, nu te baza pe ele,ca te pot pacali, mai ales chestia cu durerile de sani!poti foarte bine sa fii si sa n-ai simptome si invers!
Eu cum am inceput sa stau mai mult la computer, mi-am redescoperit vocatia de a ma juca cu papusile
,dar intr-un joc de PC,"Sims"dac-ati auzit; asa ca daca ma las prinsa,cam uit cum trece timpul,ceea ce nu-i rau deloc,ca stau singura toata ziua
!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Multa sanatate celor cu bebe la purtator (Jane, Catalina, Cata). Sa intelegem ca de fapt grijile cele mari incep de abia dupa ce se intampla minunea?
Dananita si Amely, numaram impreuna. La mine, ziua 9 DPO; am usoara jena de burtica si din cand in cand piscaturi la nivelul sanilor, dar nimic spectaculos fata de alte luni. Ciudat insa, am o stare de liniste si de impacare, cel putin deocamdata; sper ca asta sa ma ajute sa ma abtin de la testare macar pana vineri. Apropo, Dananita, luna trecuta au lipsit cu desavarsire semnele de invazie; auzisiem si eu ca e de bine, dar la mine nu s-a confirmat. Poate luna asta se confirma pentru toate 3.
Sa auzim numai de bine
AdrianaB
Laura Ioana spune:
Alexia, aha!

Mai, fetelor, da' nu stati o clipa! Ce de pagini ati scris, ca abia tin pasu' cu cititu'!
Ma bucur sa vad atmosfera asta un pic mai relaxata care ii imbie pe 

.................sa vina mai repede (si versuri, rime, chestii.....
)
Cate un
pentru fiecare fata vesela
Cata(uto), nu te speria ca se poate trata fara sa faca rau lu' bebe 
Jane mi-ai dat emotii cu prima parte a mesajului, ma bucur ca esti bine
Ai grija de burtik!
Irina , unde esti? Da-ne un semn, ca ne ingrijorezi!
Laura
dana p. spune:
Am intrat sa va salut .
Eu am o stare tare proasta si nu vreau sa va molipesesc si pe voi, ca vad ca pe aici ploua cu gravidute si ma bucur tare mult pentru fiecare, dar nu ma simt in stare sa mai scriu , asa ca ma limitez sa citesc ce scrieti.
Va pup pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Mishulina spune:
Dana,imi pare rau ca nu te simti bine,e de inteles dar nu te inchide in tine,mai bine vorbeste cu noi,te vom ajuta cum putem!
Irina pe unde esti? In concediu cumva?
Alexia,Miro
,nu mai ziceti nimic? Suntem colege luna asta....
Ina
Mi-Ka spune:
Mishulina si Mihaipopescu va multumesc pentru raspunsuri, pe care, primindu-le, nu m-am mai simtit asa de"pierduta".Ultimul CM "asa cum trebuie" a fost in 20-23 aprilie,apoi in 26 si 27 mai a venit foarte, foarte putin, iar in luna iunie si pana in prezent nu a mai venit deloc. De pe la inceputul lui iunie, de cand am inceput sa-mi mai iau temperatura bazala, am tot temperaturi peste 36,9 si 37,0; mi-am facut un test de sarcina, tot prin iunie, dar...negativ. Daca ar fi vreo infectie, n-ar trebui sa fie si ceva scurgeri? Intreb si eu ca sunt o nestiutoare la capitolul asta. A,si era sa uit, in ultimul an de abia mi-am reglat CM la 30-32 de zile.
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
motzunica spune:
Dananita, Adriana, Amely, tin pumnii la fete.
Mishulina,
fata, maine te duci iar sa-ti vezi "foliculoiul" ?
Irina, unde plecasi
?
Andicu,
ai grija de tine!
Mishulina spune:
Motzunica nu m-a mai chemat la echo,pur si simplu fac Pregnylul azi si astept...Adica nu astept,muncesc si apoi astept...![]()
Mi-Ka deci mai zi odata:cand ti-a venit ultima data cuclul? Pe 26 mai,daca am inteles eu bine?
Infectia nu trebuie sa fie neaparat cu localizare in zona genitala,uneori si un furuncul sau altceva marunt induce o usoara crestere a temperaturii...dar,din cate zici nu e cazul!
Ina
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mi-Ka
Mishulina si Mihaipopescu va multumesc pentru raspunsuri, pe care, primindu-le, nu m-am mai simtit asa de"pierduta".Ultimul CM "asa cum trebuie" a fost in 20-23 aprilie,apoi in 26 si 27 mai a venit foarte, foarte putin, iar in luna iunie si pana in prezent nu a mai venit deloc. De pe la inceputul lui iunie, de cand am inceput sa-mi mai iau temperatura bazala, am tot temperaturi peste 36,9 si 37,0; mi-am facut un test de sarcina, tot prin iunie, dar...negativ. Daca ar fi vreo infectie, n-ar trebui sa fie si ceva scurgeri? Intreb si eu ca sunt o nestiutoare la capitolul asta. A,si era sa uit, in ultimul an de abia mi-am reglat CM la 30-32 de zile.
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
Mika, sper sa fie bine la tine. Eu am avut ca si tine ultimul ciclu normal in 18 aprilie. Din 16 mai am tinut-o snur cu testele si ecografia si nimic. La 62 zile a aparut o urma de menstra, atit de putin ca nici nu era necesar tampon si asta a fost tot.
Temperatura, desi nu mi-o iau frecvent nu este scazuta, 36/8- 36/7(o iau de curiozitate)- acum am ajuns la homeopat cu analize hormonale dezastru.Tot sper ca analizele sa fi fost gresite si menopauza precoce un vis urit.
Sa nu mai aud de clomifen in viata mea!
Elena