Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 42

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Jane, stai fara grija,daca la 3 saptamani ti-a vazut sacul gestational in uter, inseamna ca totul e ok, ptr ca trebuie sa se vada la varsta asta! la mine la 3 saptamani si vreo 2 zile si 5 saptamani de la UM nu se vedea NIMIC in uter, in schimb, s-a vazut foarte clar punctuletzul pe trompa stanga,deci sarcina se vedea, dar nu unde trebuia sa fie . Concluzia, stai linistita, ca e bine la tine, iar in ce priveste dimensiunea,poti sa faci analiza beta HCG repetata la 2 zile si sa vezi daca se dubleaza. e cea mai sigura metoda sa te convingi ca sarcina creste cum trebuie (poate e mai mica decat crezi).Verisoara-mea s-a speriat exact ca tine,i-a spus un doctor la echo acelasi lucru,ca e prea mic,si drita ei cand a vazut-o a trimis-o sa-si faca analiza HCG si era ok, intr-adevar, era mai mica cu 1 saptamana decat isi inchipuia ea (pur si simplu a ovulat mai tarziu decat a crezut).

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neatza la fetele mele

Am fost iar la doctor, foliculii au cam 20 mm (unul e uuun pic mai mic) si mi-a dat Pregnyl… M-a intrebat cind am avut contact si i-am spus ca ieri, a zis „perfect“. Io nu stiu, daca oul sare in vreo 30 de ore, poate ar fi bine sa mai prestez azi sau maine, voi cum stiti?

Oricum prestez io si maine, dar voiam sa intreb voi cum faceti ca sa fie bine.

Pup toate fetele

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Mishu, ceva genul asta cred c-am patit si eu ultima data, numai ca eu cred c-am ovulat in ziua in care am facut Pregnylul,deci nici eu nu stiu daca a apucat sa-si faca efectul;dar se pare ca tot a contat cumva(ptr ca am ramas,dar stii urmarea); ce stiu sigur,este ca Pregnylul mai are si avantajul ca intretine faza luteala,adica in caz de se prinde ceva, ajuta la asta .
Catrinel,e bine c-ai prestat ieri si foarte bine ca prestezi maine, cica la 2 zile e cel mai bine,in plus, maine esti si sub efectul Pregnylului.Eu n-am prea tinut cont de asta si nu stiu daca-i valabil la toata lumea, dar noi am 3 zile la rand (cum ar veni, si azi)si a avut efect oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catrinel presteza maine seara...Succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andicule,multumesc mult pentru lamuriri,in momentul asta sunt tare "in ceata" si m-a invadat o stare de "cum o da Domnul",ceva intre resemnare si exasperare (dar nu si nepasare...).Adica deja am obosit rau de tot,am de gand sa fac cam tot ce a zis dr.dar daca nici luna asta (cand aparent sansele erau atat de bune) nu iese nimic nu stiu daca voi avea puterea sa merg mai departe....Sunt asa de satula de esecuri...
Ai grija de tine,sper ca dupa ce a trecut perioada asta grea sa te simti din ce in ce mai bine din toate pct de vedere! Avem nevoie de tine pe aici...
Mihaela esti tare draguta, mi-a placut sa incep ziua cu poezioara ta...Ce ma fac daca ma invat cu versuri? Va trebui sa scri zilnic cate o strofa...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multumesc Catalina , multumesc Andicu !!!

Mishu, cum scrie in motto-ul catalinei – sa nu depunem armele!! Ne tinem de mina, pui, si daca nu-i luna asta, va fi cealalta cu siguranta. Eu nu stiu de ce, sunt optimista, cred ca anul asta se va intimpla. Ai incredere Mishu, sa vezi ca va fi bine. Simt eu asa. Nu te da batuta!!!

Va pup muuuult pe toate

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mishu, eu zic ca e de bine. Fii atenta ca esti ca mine. Eu de vineri mi-am facut teste de ovulatie care mi-au iesit pozitive sambata si duminica si luni dimineata am facut inseminarea. Doctora mi-a facut echo de dimineata si a concluzionat ca e pe aproape ovulatia si ca nu mai trebe pregnyl.
Eu cred ca chiar daca s-a produs ovulatia e si mai bine si cu pregnyl, e mai sigur. Tu ai prestat da?
Hai capul sus!!!

Catalina

Mergi la inceput

Mishule, sa stii ca eu nu te las!!!trebuie sa mergi mai departe, sa continui sa speri,tu trebuie sa continui cu mine si cu restul feelor care lupta!!ce exemplu imi dai tu mie daca renunti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti? Eu am "inregistrat" ieri foame la greu; am mancat ca o "sparta" de pana si sotul, care de obicei ma "verifica" sa nu tin cure de slabire prea drastice, m-a tachinat pe tema asta(in schimb, i-am "trantit-o" si eu: i-am spus ca, daca este bebe, va iesi "fomist" ca taica-su). In plus, sanii sunt din ce in ce mai sensibili, mai ales dimineata.

Fetele "cu burtica" (Cata sau Jane) va rog, ne puteti reaminti in ce zi ati avut voi primele teste pozitive in raport cu data probabila de invazie? Eu sunt in ziua 10 DPO, dar mi-am promis ca ma voi tine tare cel putin inca 2 zile, sa evit eventualele deceptii preliminare. Dar cand il vad pe sotul meu cum i se lumineaza fata cand trecem pe langa locul de joaca al copiilor, imi vine sa imi fac si maine un test, doar-doar ii dau vestea cea mare.

Dananita, Amely, voi cum va simtiti? S-ar putea sa veniti inaintea mea cu vestea cea mare, caci stiu ca sunteti cu vreo zi sau doua mai aproape de aflarea ei.

MRL, eu in locul tau as face un test de sarcina inainte sa plec la munte, sau, de ce nu, chiar testul de sange. Din cate am mai citit si eu, poti face test de sange chiar si la 7 zile de la conceptie. Multa bafta!

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ha, ha. In timp ce scriam, mi s-a facut din nou foame. O fi de la autosugestie, sau stresul de la serviciu este de vina?! Ce n-as da sa fie "foame de bebe"!

AdrianaB

Mergi la inceput