un sfat pe ultima suta de metri
Raspunsuri - Pagina 11
anella spune:
Bravo Carmen!Stiam ca esti o femeie puternica si desteapta.Toti avem dreptul la fericire,respect si pretuire,ramane la latitudinea noastra daca le primim sau nu.Te pup.Bafta multa in noua relatie!
Rodica P spune:
quote:
Originally posted by carmen3
Am reusit sa trec peste toate cele traite cu bine,nu am avut pic de regrete.Si stiu...imi veti spune:daca l-ai fi iubit cu adevarat ar mai fi plans sufletul in tine.
Nu inseamna ca daca ai trecut deja peste asta nu l-ai iubit cu adevarat, inseamna doar ca ai suferit destul si ca ai facut totul ca sa salvezi relatia voastra.
Mi s-a intimplat si mie sa sufar destul si sa pun punct si apoi sa nu mai simt nimic nici iubire nici parere de rau de parca toate le-ar fi trait altcineva in locul meu.
Mult curaj si multe impliniri in viata!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
Natasa spune:
Felicitarile mele! Bine i-ai facut ca l-ai lasat cu mamica. Stiu ca sint cazuri in care este imposibil ca o famie tinara sa aiba un loc al ei, dar el oricum nu parea ca se va desparti vreodata de ei, asa ca ai luat decizia corecta!
Nadia1976 spune:
Sora mea locuieste de 4 ani cu socrii in casa; la fel ca si parintii fostului tau prieten, ei au o casa mare, cu trei etaje, iar sora mea cu sotul ei au ultimul etaj. Partea buna e ca socrii ei urca la etajul lor numai daca au ceva de spus. Cred ca dupa ce mamica noastra a plecat dintre noi, cel mai bun lucru ce i s-ar fi putut intampla surorii mele a fost sa se mute cu ei in casa. Soacra ei e o femeie extraordinara, o ajuta fff mult; cum sora mea lucreaza o zi si o zi e acasa, soacra-sa are grija de fetita, o ia de la gradinita, gateste pentru toti si sora-mea cand vine de la servici, ia numai oala cu mancare si urca in bucataria ei, incalzeste mancarea si gata; asta daca nu are chef de gatit; daca are pofta de ceva anume, urca in bucataria ei si isi face orice vrea... cat despre curatenie, spalat si alte cele, sora mea le face toate cand decide ea, nu soacra-sa. Daca trebuie socrii ei sa mearga la gradina o intreaba daca are timp si chef si nu o data a fost ca sora-mea a zis ca are de lucru, fie in casa, fie altundeva (sora mea e coafeza si cand nu e la servici, are mult de lucru acasa la ciente sau la ea) si nu au fost niciodata discutii ca ei trebuie sa mearga la gradina singuri, ba au mai luat si fetita cu ei, daca sora-mea nu putea s-o ia cu ea... Ce sa spun? Exista si oameni minunati in lumea asta. Soacra surorii mele este un om minunat, ca si soacra mea, de altfel...
Carmen, tu pur si simplu ai avut nenorocul de a da peste niste oameni egoisti, dar asta nu inseamna ca toti socrii sunt la fel. E bine ca esti mai atenta, dar, cum ai spus si tu, nu judeca oamenii prin prisma rautatilor altor oameni. Ia fiecare persoana in parte, ca si cum ar fi prima oara ca cunosti o persoana... fara sa te gandesti ca omul respectiv e bun sau rau, fara sa compari si fara sa gandesti... mama fostului era o scorpie, inseamna ca asa sunt toate. Iti doresc multa putere si intelepciune, multa fericire si numai bine.
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
aaannnaaa spune:
Imi suna tare cunoscuta povestea ta:)
Si eu am avut "norocul" sa nu am alta oportunitate decat de a sta impreuna cu prietenul meu la parintii mei. Au fost vreo 10 luni, din care majoritatea sub un stres continuu. Tot timpul se gasea ceva ca sa ne certam. Nu zic, au fost si momente bune(doar sunt parintii mei) si probabil ca ne-am fi inteles foarte bine daca nu aparea "factorul extern":). Cred ca asa se intampla in majoritatea cazurilor cand se sta cu parintii, indiferent de cat de mult ar vrea ambele parti sa se inteleaga.E adevarat, mai sunt si exceptii, dar cam putine. Eu una am preferat sa plec departe de ei si sa ne intelegem in continuare bine de la distanta decat sa ajungem la cine stie ce certuri. Am plecat in primul rand pentru mine, apoi pentru el. Mi s-a parut cel mai bun lucru de facut in situatia data si nu regret. Regret doar ca nu facem parte din acea categorie de oameni care se pot intelege, indiferent de circumstante.Asta e, in viata nu le poti avea chiar pe toate. Eu am ales sa-mi traiesc viata mea, nu pe a parintilor mei si ar fi bine daca ar proceda si altii asa.
paraluta spune:
Stai linistita, daca te mariti cu el si veti locui cu parintii lui, situatia n-o sa se schimbe deloc, ba chiar s-ar putea ajunge la scandaluri si certuri intre voi, si ar fi pacat. Cel mai bun lucru: daca te iubeste, va accepta sa stati singuri. Iar tu, la cei 30 de ani, trebuie sa fii suficient de "smechera", ca sa zic asa, ca sa stii cum sa-i pui problema.Daca nu, veti avea de suferit.
lauraspeedy spune:
Bravo Carmen!
Am si eu o intrebare: de ce nu-i gasesc parintii lui o sotie asa cum vor ei sa fie ca sa-l scuteasca pe 'puisor' de a mai cauta pe internet?
Sau considera, probabil, ca inca e necopt baiatu' si trebuie sa se 'distreze' pana la insuratoare (care oricum va fi aranjata de ei)?
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Ma bucur ca ai avut taria sa faci ceea ce ai facut ! E bine ca ti-ai revenit si acum traiesti din nou o relatie. Experientele sa-ti fie cu folos si sa nu mai ai parte de astfel de oameni.
Iubirea trebuie sa fie curata !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004