Mamici din Arad...???(32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Fetele ce pot sa spun,ma necajesc cu Fabiana ca de cateva zile tot plange,sigur ii mai ies dinti.Ieri a facut primii pasi SINGURA singurica.Asa m-am bucurat nici nu va puteti imagina.Dar nu a mers mult,s-a aruncat la mine-n brate si apoi a inceput sa aplaude si sa rada de fericire ca a invatat ceva nou.
In rest nimik deosebit.Ne enerveaza vremea asta nasoala,ca acum nu mai putem merge la plimbarica de frica ca ne prinde o ploioaca din aia groaznica.
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Ioana te referi la "boii de la RDS" de la service,nu?
Nu de alta dar si sotul meu lucreaza la RDS(instaleaza modem-urile);dar el nu are nici o vina ca nu ne merge netul.PUPICIIII.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

alinutza, n-ai poze cu sotul tau?! Ca daca lucreaza la modemuri, precis il stim!

quote:
Gabi ma intrebai de titulatura. E in hindu(dialect indian), e nume propriu si inseamna "cea mai iubita".Asa-mi spune un prieten

Ovi stie?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana ce ai mai dat-o in bara
Da chiar asa ca bine zice Gabi, Ovi stie??

Gabi, eu stiu ca biletu la meci e intre 150.000 si 220.000...din pacate pentru noi, nu avem cum merge, Clau e plecat din judet Am fi mers dar asta e, cu alta ocazie!
Cum e Tudor??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Dragos e mai bine,nu a mai facut febra de la 12 azi noapte,doar ca tuseste destul de rau.E tare palidut si nu vrea sa manance nimic,cred ca i greata si de la antibiotic si atatea siropuri cate ii dau.

Noi avem bilete la meci pe sambata,dar eu cu Dragos nu stiu daca merg,sa vedem cum evolueaza boala pana sambata,probabil nu voi merge.

Gabi,cum e Tudor cu furunculul?I-ai dat antibiotic sau nu?

Ioana,a zis Calin ca merge el si va duce scaunelul azi numai sa-mi scrii adresa pe PM,eventual ma suni.Noi fiind bolnaviori stam in casa azi.
Imi face pofta cu Felixu'.Cam des mergeti voi pe-acolo!
Noi avem multi prieteni in Oradea si mergem vara la Felix impreuna cu ei.

Clau,bucurate ca te-ajuta Raul la curatenie! Ce baiat harnicut ai!

Flavia,multa sanatate bunicii tale.

Alinutza,felicitari Fabianei pentru primii pasi!

Merg sa termin mancarea.S-a trezit si Dragos.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu i-am dat antibiotic lui Tudor. acum nu mai sunt convinsa ca e furuncul, poate ce va muscatura de insecta ce s-a infectat. Azi nu s-a plans deloc, dar nici nu m-a lasat sa-i schimb pansamentul dimineata.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Se pare ca am dat-o in bara cum zice Clau! Am omis sa precizez ca imi spune asa de cand il am pe Alesio ca el zice ca mamicile sunt cele mai iubite din lume!(acum ramane de vazut daca e asa ori ba!eu deocamdata ma simt cea mai obosita din lume)

Alinush am primit scaunul!Ne vedem luni!

Alinutza nu am vrut sa jignesc pe nimeni cand am zis asa de cei de la RDS, dar de 2 sapt nu-mi merge netul decat cu secundele si ei nu vin sa vada ce-i chiar daca i-am sunat si le-am trimis o gramada de emailuri!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor ce de lume bolnavioara pe aici.Pt Dragos, Tudor, Gabi si bunica Flaviei multa sanatate, numai bine si insanatosire grabnica.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Familia Morostes va declar ca altfel nu se mai poate cu voi!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, am fost ieri la Steton dar din pacate nu mi-am gasit costum de baie, pentru ca mie mi-e buna marimea L de la ei si aveau doar S si M pe stoc
Dar am vorbit cu o tanti f amabila de acolo si am stabilit sa mai merg peste vreo 2-3 saptamani, inainte de concediul meu.
Dar am uitat sa intreb pretul Oricum, nu e f mare, pt. ca mi-a aratat si un sutien din dantela (cu cupa intarita - de burete) care era 180.000. Deci nici costumele nu cred ca sunt peste (maxim) 300.000.
Daca mai merge careva pe-acolo, intrebati de preturi si ziceti-mi si mie, va roooog

Multumesc fetelor care mi-au explicat drumul! Datorita lor (si al spiritului de orientare al prietenlui meu ) am ajuns foarte usor

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,fie-ti mila de noi,nici chiar asa! Ne-am propus sa mergem saptamana asta(vorbesc serios),dar uite ca s-a imbolnavit Dragos.Tu cum lucrezi?

Ioana,sa va fie de folos scaunelul.Speram sa stea Alesio in el.L-am mai dat la cineva ca a mers in Ungaria si nu a vrut copilul sa stea in el,mai mult l-au tinut in brate,are 1 an.

Albi,mersi ca ne-ai informat si pe noi despre magazin,poate trec si eu pe-acolo,mie imi trebuie marimea M.

Gabi,cum e Tudor,e sau nu e furuncul? Mai repede cred si eu ca l-a muscat ceva si s-a umflat decat furuncul,oricum furunculul nu se ia asa usor.Sa stii ca Dragos face foarte urat de la intepaturi de tantari,se inroseste si se umfla tare,abia ii mai trece.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput