Mamici din Arad...???(32)
Raspunsuri - Pagina 5
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Sunt tare suparata.Dragos tot imi face febra si ia antibiotic de 4 zile si tuseste de nu se mai poate opri.Imi spune ca-l doare burta cand tuseste.Ii dau o gramada de medicamente si nu mai stiu ce sa fac cu el.L-am sunat pe Dr.Geanta si astept sa vina acum la noi.
Gabi,eu zic ca ar trebui sa-i dai antibiotic la Tudor,dar nu stiu ce sa-i dai.In farmaciile noastre nu se gaseste Oxacilina suspensie (stiu ca noi am avut la lucru).Eventual pune-i acum unguent Betadine sau solutie si vezi daca mai apar.
Va scriu mai tarziu dupa ce pleaca dr.Geanta.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
gabitzica spune:
Alina, imi pare tare rau de Dragos! saracutul! Poate a facut febra musculara de la tuse. Ce antibiotic ii dai? sa ne spui ce a zis Geanta.
Furunculetul lui tudor e cat un bob de porumb, dar azi- dimineata cand i-am schimbat pansamentul a plans! Si mi-a zis si in cursul zilei ca il doare buba
Pupici
(inchid calculatorul ca fulgera pe aici)
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Alina, imi pare tare rau de Dragos! saracutul! Poate a facut febra musculara de la tuse. Ce antibiotic ii dai? sa ne spui ce a zis Geanta.
Furunculetul lui tudor e cat un bob de porumb, dar azi- dimineata cand i-am schimbat pansamentul a plans! Si mi-a zis si in cursul zilei ca il doare buba
Pupici
(inchid calculatorul ca fulgera pe aici)
I-am dat Cefadroxil si imi facea febra tot peste 38.L-am dus si la doctorita azi dimineata si mi-a zis ca nu se aude nimic la plamani,dar cand am vazut ca de la ora 16 cand s-a trezit nu s-a mai oprit din tusit si avea iar febra l-am chemat pe Geanta.Mi-a zis ca are pneumonie si se aude la plamanul stg.Mi-a dat alt antibiotic - Fromilid(sau Klacid) si daca mai face febra il trece pe injectabil...sper sa nu fie cazul.Chiar l-am sunat pe Calin sa-mi cumpere medicamentele sa pot incepe acuma seara,nu mai astept pana maine sa-i fac reteta gratuita ca ne prea intarzaiem cu tratamentul.
Sanatate si lui Tudor!
Azi a fost soacra ta la noi la cu bunicu',dr.ia zis ca trebuie sa se opereze la fiere.I-a facut trimitere la chirurgie si ia zis sa vorbeasca cu dr.Dumnici.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
Claudelu spune:
Alina, Gabi, multa sanatate puiutilor vostri, iar voua multa putere si rabdare!
Flavia multa sanatate si bunicii tale!
Mybaby, bine ai venit printre noi si felicitari pentru sarcina!
Albi, ai fost in Arad?? te intreb ca vreau sa merg si eu sa-mi caut, poate gasesc ceva pe masura mea
Ioana, cum a fost la Craiva?
Magda, tu ce mai faci?? te odihnesti?? bine faci, spor!
Mai fetelor ce ziceti voi de vremea asta?? m-am socat ce am vazut azi la stiri...parca am fi blestemati
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
gabitzica spune:
Saracutul de Dragos, pupici sa se faca bine!
Am inceput sa iau si eu oxacilina, ca iar vrea sa imi iasa furuncul tot acolo, nici nu mi-a trecut bine. Mie groaza ca trebuie sa iau la 6 ore, si trebuie sa ma scol la 3 noaptea 5 zile.
Cu Tudor nu stiu ce sa fac, sunt tare nehotarata. Si m-as duce si nu cu el la medic. medicii cand e vorba de furuncule, una-doua te trimit la brisca.
Eu am o amintire tare neplacuta de acum 4 ani, cand am fost la o nunta in satu mare si am ajuns la urgente! Am avut in palma un clavus infectat, mi s-a unfat mana ca o perna si am facut febra. Eram chiar la biserica atunci cand m-am simiti cel mai rau, asa ca am mers la urgente, unde m-a briscalit. Mi-a facut o gaura siimitot baga ompresa acolo, era groaznic cand mergem a pansat. cand am venit in Arad mi-a pus mana in atela, si am luat vreo saptamana injectii. Cred ca am stat vreo 2 saptamani in concediu medical atunci. Aaa... si cand mergeam la pansat, la judetem , ma nimeremdupa unul la care tot ii tundea din degete( si le taiase la circular si a mers cam tarziu la medic)
Alina, stim ca trebuie operat bunicul lui cipri, de acum 2 ani, dar i-a fost frica si de bisturiu si ca el sufera si cu inima.
Aseara era necajit ca nu o sa il mai vada pe Tudor( tine tare mult la el).
Barbatii astia sunt tare fricosi! acum 4 ani s-a operat de hernie , dar si atunci s-a dus cand chiar nu a mai putut, si i-a dat la soacra-mea toate indicatiile in caz ca el nu se mai trezeste din operatie
Medicul la care i-ati facut trimitere e in concediu 3 saptamani, asa ca a scapat de operatie pentru moment. oricum azi s-a simtit mai bine.
www.stoc-studio.ro/tudor
gabitzica spune:
Clau, ce mai face Raul? Am scris in acelasi timp si nu ti-am vazut postarea.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Clau, ce mai face Raul? Am scris in acelasi timp si nu ti-am vazut postarea.
www.stoc-studio.ro/tudor
OOOO ce sa faca Toata ziua fuge fuge si iar fuge deschide sertare, face curatenie Stiti si tu
Dupa amiaza a fost tare necajit ca nu am iesit ...mergea isi lua sandalele si directia la usa Mama tai tai si cand vedea ca nu deschid incepea sa planga Mi-a fost tare mila de el...
OOOfff si ieri noapte am avut un tantar ce tot la muscat...mai da nu a murit nici cu pastile
Ati vazut la stiri pe aia ce si-a omorat pruncu de 7 sau 8 luni...a spreiat in camera su spray impotriva tzantzarilor si a inchis pruncu in camera...a intrat bietu pitic in coma si dupa nu stiu cat timp a murit
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
flavia ramona spune:
Gabi, ce ghinion aveti si voi!!!!! Sper sa va faceti bine.
Bunica mea e mai bine. Respira putin mai usor. Azi noapte a fost prima noapte singura si inca nu stiu cum a fost ca mama mea s-a dus de dimineata la ea si nu am vorbit. In afara de vreo 2, restul asistentelor au fost super dragute, chiar m-am mirat. I-au pus fluturas la mana ca deja avea vanatai de la atatea injectii in vena. Pana acum nu au pus fluturas decat la cele cu perfuzii ca nu au avut.
Eu nu am mai facut nimic. Si ieri dupa ce am terminat lucrul am fost la sppital pana seara asa ca sunt franta.
Apropo, eu care nu sunt microbista merg sambata la meciul Romania-Brazilia la Timisoara..... Poate ma molipsesc si eu cu microbul asta...desi nu prea cred.
Clau mai aveti cu zugraveala?
Alina sa se faca bine si Dragos.
Restul fetelor ce mai faceti? Ioana, Adriana, Alinutza???????
gabitzica spune:
clau, am vazut-o pe aia cu pruncu de 8 luni, doamne fereste. A zis ca are de vreo saptaman sprayul, dar copiii ei nu au avut nimic pana acum
Flavia si pe mine ma bate gandul sa merg la meci...sa vad daca am pe cine convinge. De unde ati luat biletele si cat costa?
N-am putut trimite mesajul, ca a fost cazutDc-ul, as ca l-am intrebat pe cipri, raspunsul a fost "nooo, ce sa pierd o zi intreaga pentru un k... de meci"
asa ca ma resemnez... o sa il vad la televizor!
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Offf ce de puiuti bolnaviori pe aici!
Alinush multa sanatate lui Dragos!Te sun in seara asta sa vedem cum ne intalnim .
Gabi sanatate multa si lui Tudor!Si eu zic ca cel mai bine e sa-i dai antibiotic...ooof ce mila mi-e de el saracutul....sper sa nu ajungeti la bisturiu cu el....:(
Clau lui Raul bagaciosu'! Asa-i si bazucu meu!Bey, da' umbla numai unde nu e voie!...ieri a pus manuta pe aragazul fierbinte(pe usa, dupa ce am copt un blat) si a inceput sa urle(n-a patit nimic, numai s-a speriat).
Magda nu prea ai bafta de plaja in miniconcediul asta....poate in urmatorul!
Flavia sanatate multa bunicii tale!
Gabi ma intrebai de titulatura. E in hindu(dialect indian), e nume propriu si inseamna "cea mai iubita".Asa-mi spune un prieten
Clau cum a fost la Craiva?.....pai vineri am fost la Felix, apoi la Craiva...a fost super!S-a balacit bazucu meu vineri vreo 3 ore la Felix....o minunatie de apa(si curata si calda....si chiar daca a inghitit un pic e ok- ma gandeam sa nu-mi face enterocolita, dar e bine).
Si a dormit toata noaptea, cum n-a facut niciodata in viata lui!(iar eu mama nebuna ma tot trezeam sa vad daca nu vrea tzatzuca)!
Acum de 2 zile urla copilul meu intr-una...habar nu am ce are....cred ca-i iese inca vreun dinte.....
Si veste noua: are 5 dintisori!!!!
Mie nu-mi merge netul ca lumea....de dimineata ma chinui sa trimit mesajul asta...imi vine sa mor de nervi.De vinerea trecuta nu-mi merge si le-am trimis emailuri la boii aia de la RDS si nimic!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului