Mamici din Arad...???(32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Gabitzica uite aici mai mult despre ce-ti spuneam mai sus :
http://www.infoturism.ro/Cgi-bin/Firme/afisareexcursie.asp?ID=91719

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi


"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor sunt suparata. Azi de dimineata am primit telefon ca bunica mea se simte rau si e la pat asa ca am plecat fuga la tara si am dus-o aici la spital. Au internat-o la interne la judetean, cu insuficienta respiratorie si se pare pneumonie. Se pare, pt ca inca nu i-au facut film, ca a fost un accidnet grav azi cu vreo 11 raniti si s-a suprasolicitat aparatul si nu i-au facut pana la ora la care am plecat eu de la spital. Bine macar ca i-au dat miofilin si inca ceva injectabil ca sa poata respira mai bine. A ramas matusa mea cu ea la noapte ca nu poate umbla singura si maine merg eu. Asta e. Am inteles totusi de la mai multa lume ca dr la care e (nici macar nu i-am retinut numele, Ioan ....) e ok. Bunica e cea care m-a crescut pana la 7 ani si pentru mine e mai mult ca o mama.

Gabi si noi vrem neaparat cu avionul, cazare in sistem all inclusive si daca se poate si plecare din Timisoara. Am vazut deja ofertele de la businessjet, dar noi inca nu ne-am hotarat.

Diana sper sa fi gasit azi usor firma si sa-ti fi cumparat ceva. Imi cer scuze ca ieri nu ti-am mai scris, dar am plecat de la birou si nu m-am mai intors, iar acasa intru rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia,imi pare tare rau de bunica ta,multa sanatate ii doresc si sa se faca bine cat mai repede.

quote:
ALina, ma intrebai ce boacane mai face Raul...of mai nou tot face cunostinta cu asflatul Are o vanataie de toata frumusetea De fapt e negru in frunte dar tot cu partea dreapta a fruntii atinge asfaltu E un neastamparat si jumatate...acum daca nu-i fac pe plac se arunca in fund cand mi-e lumea mai draga Dar il las sa-si faca damblaua, ca doar nu-i merge cu nebunu

Clau,si Dragos e tot julit in genunchi,nu apuca sa se vindece ca pica iar.E intr-o viteza tot timpul,nu stie sa umble incet.

Revin mai tarziu ca a venit cineva.


Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Flavia si mie imi pare sincer rau pentru bunica ta.Ii dorim multa sanatate.

Fetelor as vrea sa-mi pun si eu poze in albumul site-ului si nu pot nici cum.Le-am facut mai mici si degeaba.Tot timpul imi da eroare,imi spune nu stiu ce de format JPEG.Oricum exact formatul care il cere au si pozele mele.Stiti voi sa ma ajutati?

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi


"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Multumescu multe fetelor care m-au indrumat si mi-au dat detalii cum sa ajung la Steton

Din pacate nu am avut timp ieri, dar o sa merg marti si va spun marti seara sau miercuri ce am gasit

Flavia, imi pare foarte rau de bunica ta dar sunt sigura ca se va insanatosi repede ! Multa sanatate si din partea mea!




hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alinutza iti multumesc pentru informatiile despre Grecia!
Probabil trebuie sa faci pozele si mai mici, ca sa le poti pune in albumul DC.
Flavia, imi pare rau pentru bunica ta. Sper sa se faca bine.
Ioana tot am vrut sa te intreb , de unde vine titulatura ta?!
Alina m, asa e si Tudor in genunchi. Nu i se vindeca bine pana cade din nou.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Flavia imi pare rau de bunica ta,si eu mi-am pierdut bunica acum o luna,care m-a crescut si ce mi-a dat putere sa merg mai departe e ingerasul pe care il astept,eram fosrte apropiate si imi zicea mereu sa nu ma necajesc,stai cat mai mult cu ea daca iti permite timpul,pentru ca vor veni zile cand vei vrea si nu mai ai langa cine sta.Hai sa nu te intristam.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru primire si urari,la fel va doresc si eu voua sa va traiasca copiii sa aveti parte numai de bucuri si impliniri din partea lor.
Despre mine,am terminat in 1994 Liceul Ind.4,era liceul de chimie,acum cred ca e desfiintat,nu sunt sigura,asa am auzit.Apoi am terminat Chimia Alimentara la A.Vlaicu in Arad in 2000,din acelasi an sunt si casatorita,in 2001 am venit in USA (Detroit,Dearborn) si cat de curand max 1 am as vrea sa ma intorc acasa.
Va su aveti grija de voi.

Adriana 12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va multumesc pentru urari. Nu are pneumonie, ci astm bronsic. Sora ei are tot astm. Eu din pacate nu stiu foarte multe despre aceasta boala. Se trateaza sau ramane cu ea si va trebui sa faca tratament toata viata?
Il are dupa cum banuim noi de cel putin doi ani, iar anul trecut a fost internata tot asa cu probleme respiratorii la Salonta, dar sa nu va zic ce spitalul nimaniu era acolo. Eu banuiesc, din pacate, ca tot despre asta a fost vorba, iar cei de acolo au tratat-o pt inima.

E la Dr. Ioan Cotuna, e foarte simpatic si mi-e mi se pare ca e interesat de oameni.

Adriana si pe mine bunica m-a crescut, imi este foarte draga si incerc pe cat posibil sa stau cat mai mult cu ea. Si ieri si azi am stat de dimineata pana seara la ea. Nu poate manca singura, trebuie hranita ca nu are putere sa tina nimic in mana. Merge foarte greu si abia abia pana la wc. Noaptea trecuta a stat cu ea matusa mea si i-a fost rau toata noaptea, nu a putut respira, a stat cu oxigen pana acuma seara. In noaptea asta sta mama mea si maine dimineata merg eu din nou. Sper ca macar in noaptea asta sa se poata odihni cat de cat.

Albi ne spui tu cand ai reusit sa ajungi.

Va mai scriu alta data ca sunt franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Acum am venit de la Cicir,ca de obicei sambata mergem la prietenii nostri ca tare bine ne simtim acolo.
Da' ce vreme nasoala,ce tunete si fulgere! Ma apuca frica!

Flavia,ma bucur ca bunica ta se simte mai bine.Astmul bronsic nu mai trece,dar se amelioreaza cu tratamnet,probabil il are de mai demult nu de-acum.Dr.Cotuna e simpatic intr-adevar si poti sta de vorba cu el "civilizat".

Dragos nu doarme inca,ma duc sa-l "calmez".S-a simtit si el tare bine la Cicir,acolo are loc sa se desfasoare mai bine,a fost vesel chiar daca mai este bolnavior.Mai face febra 37,8-38 inca chiar daca este pe antibiotic,deja ma streseaza febra asta,mai ales noaptea,sper sa ii treaca cat mai repede.Pe el nu prea se vede ca e bolnav,doar ca tuseste destul de mult. Saracutul,isi ia singur temperatura,stie sa porneasca termometrul si il baga in ureche,apoi vine la mine si-mi arata cat are.

Fetelor,va doresc o duminica placuta!





Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu sunt necajita ca i-a iesit si lui Tudor un furunculet pe picior. Nu se plange de el. Nu e mare dar am vaut ca deja colecteaza,si i-am pus acum seara ihtiol(crema neagra).l-am intrebat daca il doare si mi-a raspuns ca da . Oare trebuie sa ii dau neaparat antibiotic?? Nici nu stiu ce anume as putea sa-i dau, mai ales ca eu sunt impotriva lor.
Ma simt vinovata ca a luat de la mine .
fetelele care sunteti in domeniu, lamuriti-ma si pe mine, cum e stafilococii astia?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput