Mamici din Arad...???(32)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Salutica!
Gabi, Alina ma bucur ca piticii vostri sunt bine sau mai bine!
Albi, da XXL ai vazut?
Fetelor sunt tare ingrijorata...o prietena de-a mea de la mamici martie aprilie e plecata cu pitica la parintii ei la Odobesti si am vazut la stiri ca Odobestiul e sub ape si noi tot sunam dar nu raspunde nimeni...sper din suflet ca sunt bine! Offf ce ingrijorata sunt
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
pufymic spune:
Alina si eu ma gandesc cu groaza la drum ca sunt aproape 600 km...si sper sa stea in scaun, ca nu sunt in stare sa il am calare pe mine in timpul asta, mai ales ca mi-e foarte rau pe masina....!
Sper sa fie ok.....daca urla ne-om lua dopuri de urechi!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
gabitzica spune:
Alina, eu am crezut ca e furuncul pentru ca i se adunase un pic de puroi in varf, dar acum nu mai are. Se vede asa ca o impunsatura, s-a invinetit locul si are nodul dedesubt.Probabil l-a muscat ceva pentru ca saptamana trecuta a fost mai multe zile dezbracat in curte la socrii.A mai avut si alte muscaturi pa spate si pe un picior, dar au fost niste pete rosii mari( alea cred ca de la furnici) si probabil asta de paianjen.
Bunicul lui Cipri s-a internat azi, e destul de grav. nu il poate opera inca pentru ca trebuie sa-i faca intai tratament pentru inima. Pe langa pietre la fiere are si o unflatura la ficat , care s-ar putea sa fie tumoare. ce mila mi-e de el, ca e ca un copil bietu!Si tine tare mult la Tudor.
Albi, imi pare rau ca nu ti-ai gasit costum de baie. poate data viitoare.
Noi pe Tudor nu il putem tine in masina decat in scaunel,unde sta asa de cuminte ca nu zicem ca avem copil in masina(si sta singur in spate). Fara scaunel...nu pot sa il tin locului, se catara peste tot, vrea sa stea in picioare intre scaune... e de groaza.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Clau sper sa fie bine prietena ta si bebica mica!Offff....
Voi ce mai faceti?
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alinamoro spune:
Ioana,chiar daca plange cand il pui in scaunel sa nu-l iei ca se obisnuieste el,eventual ii pui jucarii sau ii dai ceva ce-i place lui.
Nici noi nu am avut probleme cu Dragos cu scaunelul,sta singur in spate de la cateva luni.Acum nu-l punem in scaunel cand mergem prin oras,sta destul de cuminte in spate,de fapt sta in picioare tot timpul intre scaune.Cand vede vre-un politist repede se pune jos,stie ca n-are voie sa stea in picioare,dar el zice ca vrea sa vada rotile de la masini.
Gabi,imi pare rau de bunicul lui.Cum e asa grav ca de 2 zile l-am vazut,de cand s-a simtit rau? Unde l-a internat? Multa sanatate ii doresc!
Bine ca Tudor nu are furuncul.I-ai pus ceva unguent pe bubita?
Clau,ai reusit sa mai vorbesti cu prietena ta? Groaznic ce e in tara,31 de judete inundate.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
maggda spune:
Alina mai saptamana viitoare sunt in concediu.De sambata viitoare incep lucru.Daca nu ajungeti nu-i problema ca mai am un rest de concediu de 2 sapt pe care il iau in octombrie si va asteptam atunci .
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
quote:
Gabi,imi pare rau de bunicul lui.Cum e asa grav ca de 2 zile l-am vazut,de cand s-a simtit rau? Unde l-a internat? Multa sanatate ii doresc!
Ieri s-a simtit rau si azi-noapte pe la 4 si ceva au chemat salvarea. Asistentul i-a facut un scobutil intravenos.Nu s-a dus la spital atunci, dacat pe la 7.30-8. E internat la chirurgie , la judetean. medicul care l-a vazut( nu a stiut soacra-mea sa imi spuna cum il cheama, Papa....si nu mai stie cum)i-a zis ca nu il poate opera cu lase, pentru ca are o umflatura pe ficat, care s-ar putea sa fie tumoare si se poate sparge in timpul interventiei. Operati clasica e riscanta, din cauza inimii. Mai vedem miine ce zice, ca o sa merg si eu la spital.
Azi nu i-am mai pus nimic pe bubitza, ca nu m-a lasat. e un nodul tare si vanat la suprafata. o sa-i pun acum ca a dormit o compresa cu "aloe first"
www.stoc-studio.ro/tudor
MyBaby spune:
Ceau fetelor!!!
Ce mai faceti?Nasoala vremea pe acasa,adica in toata tara,e intoarsa si vremea cu fundul in sus !!!!Aici e o caldura ca nu iti vine sa scoti nasul din casa,mai ales de cand am ramas insarcinata nu mai suport caldura.Mi-a fost si mie umpic greata ieri(cam o ora) acum ma apuca si pe mine cand am trecut de 12 saptamani,dar dupa nu am mai avut probleme,si sper sa nici nu ma apuce.
Gabi,vreau sa iti spun ca imi pare rau pt bunicul sotului tau,iar pentru copil daca crezi ca e furuncul poti sa ii pui putina crema cu ichtiol,e foarte buna,iese puroiul si nu ramane nimic acolo.
In rest la mine zilele sunt la fel acelasi lucru zilnic,sunt cam plictisita de toate,dar bine ca ma simt bine si pot sa mananc sa miros orice si nu mi-e rau.
Stiti ceva calendare care te ajuta de calcularea sexului copilului,in afara de cel chinezesc?Va rog sa imi spuneti daca stiti,sunt foarte curioasa.Va multumesc si va dulce.
Adriana 12+
maggda spune:
Adriana bine ai venit printre noi.
Gaby multa sanatate bunicului.
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Adriana, incearca aici http://www.cogenttechnology.com/epl/csovucalcin.html
daca ai stii ziua conceptiei ar fi nteresant.
Ioana, drum bun sa aveti si aveti grija de bazuc!
www.stoc-studio.ro/tudor