Mamici din Arad...???(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut fetelor

Gabi imi pare rau pt bunicul vostru. Ne rugam sa fie bine.

Bunica mea iese maine din spital ca dr pleaca in concediu asa ca a zis ca o lasa acasa. Ii va da tratament in continuare si sper sa se tina de el.

Magda nu ai plecat nicaieri in concediu?

Ioana voi unde mergeti? Sa ma scuzi daca ai mai scris si nu am vazut.

Albi, mult noroc data viitoare. Ei onoreaza comenzile pe care le au si se intampla cateodata sa nu gasesti toate marimile.

Altceva nu am ce sa va spun, ca zilele acestea am fost doar la lucru si apoi la spital. Sorin a lucrat pana tarziu toata saptamana si nici macar nu am fost in stare sa stau treaza pana a venit el. Am adormit bustean in fiecare noapte si totusi nu m-am odihnit cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Gabi,cum se simte bunicul lui Cipri?

Flavia,ma bucur ca bunica ta e mai bine si o lasa acasa.Multa sanatate!

Adriana,sa stii ca eu nu cred in calendarele care iti "calculeaza sexul copilului.Sarcina usoara in continuare!

Ioana,drum bun sa aveti!

Fetelor,eu ma ingrozesc ce vad la TV,ce e in tara cu inundatiile,nu pot sa cred ca este realitate.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb,acum mi-am amintit...
Clau,ai mai aflat ceva despre prietena ta cu fetita? E cumva vorba de Rayuela?

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, multa sanatate bunicului!

Alina, nu nu e vorba de Rayuela ci de Ela76, o alta prietena draga mie...azi am primit un sms de la ea si zicea ca au trecut relativ bine, ca au fost destule emotii dar important e ca sunt bine...Doamne multam!
Dragos cum mai e??

Da chiar asa...Ioana unde zicea ca merg?? La Cluj??

Eu azi am fost la Judetean, vara mea e intrnata, si-a rupt piciorul E destul de urat, noroc ca a scapat fara operatie, numai ca trebuie sa stea in gips 90 de zile din care 45 n-are voie sa-l puna in pamant

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Bunicul lui Cipri e la municipal , nu la judetean, am inteles eu gresit. Azi am fost pe la el cu Tudor, si a plans bietul cand am plecat. miine dimineata il opereaza dr. Papiu. Doamne ajuta sa fie bine si sa nu apara complicatii. azi toata ziua am fost plecata , am fost la spital dupa care , aproape pe la toate farmaciile sa cautam ata chirurgicala. La o singura farmacie a gasit soacra-mea un singur fel, ca trebuiau mai multe. Acea bucata a costat 350.000leiPlatim atatea asigurari si daca e sa ne operam ne pune sa ne aducem si ata de acasa. ieri mi-a zis soacra-mea ca a fost cu el la ECO si nici macar nu l-au sters de gelul ala, pana nu le-a zis ea. A inceput sa ssee ratoiasca dostotrita de la ECO la asistentya ce l-a adus ca ar trebui sa isi aduca hartie igienica cand vine cu pacientii, ca ea a adus de acasa de la ea! Incredibil ce se poate intampla. In legatura cu firele, nu stiu ce sa zic.. probabil a vazut-o mai bine imbracata pe soacra-mea si si-a gasit fraiera. ma indoiec ca il pune pe badea ion din varfu dealului sa isi cumpere ata chirurgicala.
Alina, in legatura cu determinarea sexului copilului, eu nu cred ca e nici o "vrajitorie", stiam ca e o chestiune medicala. spermatozoizii care determina sexul feminin traiesc mai mult , deci indicat ar fi ca momentul conceptiei sa aiba loc la cateva zile dupa ovulatie. daca conceptia arte loc in ziua ovulatiei , o sa fie baiat , pentru ca spermatozoizii care determina sexul masculin sunt mai rapizi , deci ajung mai repede sa fecundeze ovulul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, care vara de-a ta si-a rupt piciorul? Cea de pe turdei??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

No,Gabi pana acum n-am auzit sa-si cumpere pacientul ata chirurgicala,hai ca medicamente e la ordinea zilei.Astia nu-s normali!!!!! Pana la urma ii pune pe pacienti sa-si aduca si truse sterile....!
Multa sanatate si sa treaca cu bine de operatie.
Ceea ce ai zis cu spermatozoizii e adevarat,dar e greu sa calculezi exact.Oricum eu nu cred ca se poate calcula sa faci ceea ce vrei,baiat sau fata,ar fi prea frumos...

Clau,Dragos e mai bine,febra nu a mai facut si mai tuseste putin.Maine mergem la Geanta la control sa vedem ce medicamente mai trebuie sa luam in continuare ca antibioticul se termina maine seara.

Ioana,a plecat la Cluj,de aceea i-am dat scaunelul de masina ca au mult de mers pana acolo,vreo 600 km.

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Nu Gabi, nu de cea de pe Turdei e vorba ci de vara mea de la Savarsin! Eu am multi verisori primari, am vreo 20 si ceva Ma mir ca-i mai tin minte
chiar asa, ata chirugicala?? Pai azi maine trebuie sa ne aducem si patu de acasa Doamne Dumnezeule mare e gradina ta

Alina, ma bucur ca dragos e mai bine acum!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clau sa nu-mi spui ca e Coco?!
Dr Papiu e un tip super, eu am facuit cursuri de chirurgie cu el tot anul 2.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maggda

Clau sa nu-mi spui ca e Coco?![/font=Arial][/purple]

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Ba chiar de ea e vorba...azi dimineata m-a sunat si m-a intrebat daca nu pot lua legatura cu tine dar i-am zis ca esti in concediu Sta pana luni in spital

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput