Mamici din Arad...???(32)
Raspunsuri - Pagina 9
MyBaby spune:
Ceau fetelor !!!
Am vazut si eu ce nenorocire e in tara,Fereasca Bunul Dumnezeu,multi oamne batuti de soarta si nu este nici o speranta sa se indrepte timpul,ce sa zic Dumnezeu sa fie cu ei,parca e blestemata tara asta.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru raspuns si pentru urarile de bine,la fel va doresc si eu voia si familiilor voastra.Am vazut pozele sunt superbe,aveti niste copii minunati,acus o sa pun si eu poze cu burtica mea,si cu bebeul meu scump si iubit.
Gabitza sper ca bunicul sa treaca cu bine peste operatie,e nebunie prin spitale,mama mea a fost cu bunica(Dumnezeu sa o ierte)pentru 3 saptamani la Timisoara in nu stiu ce spital,a trebuit sa ii cumpere zilnic medicamentele,siringi si absolut tot si la medici a platit 700 euro,cert este ca a intrat pe picioare si cand a iesit a iesit pe targa si nu se stie nici macar ce a avut.Citesc si la fetele astea de pe forum care sunt insarcinate in aceeasi perioada cu mine si au deja cate 6-7 ecografi la 3 luni,mi se pare aberant,daca sarcina e normala,sau ecografi vaginale.....nu stiu ce sa zic,strigator la cer,totul se rezuma la bani.
In rest vine week-endul si speram sa fie frumos sa putem iesi la aer.
Va ,si va doresc un week-end placut si linistit.
Adriana 12+
Claudelu spune:
Adriana 6 ecografi pana la 3 luni?? Mult....eu nu cred ca am facut atatea pe tot parcursul sarcinii
Tu cum te simti?? Creste burtica?? Asteptam poze!
ZIceai intr-un mesaj ca vrei sa te intorci definitiv in tara...de ce?? nu vezi ce-i aici?? eu una nu cred ca m-as mai intoarce N-am crezut vreodata ca am sa ajung sa zic asa ceva
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
maggda spune:
Clau nu pot sa cred!Dar ce suparare a facut Coco?Ii doresc insanatosire grabnica!!!!!!!
Adriana m-am trezit si eu la realitate , bine ai venit printre noi si nu fa greseala sa te intorci definitiv in tara.Stai acolo ca stai bine .
Fetelor ieri am stat la plaja in sfarsit si mi-am tras un bronz frumos ca mi-am pus apa intr-o sticla de spalat geamurile si am pufait pe mine din 2 in 2 minute, bronz garantat!Acum imi termin cafeaua si tigara si ies la bronzat.
Flavia nu mergem in concediu ca luna asta am decartat o gramada de bani (de 6 concedii ) in casa, dar sincer nici nu mi-e dor sa plec niciunde.Asa le am pe toate acasa...soare, iarba, flori, gratar.Daca ne ajuta D-zeu peste 2 ani vreau sa mergem la greci.Atunci Biutza va fi mai mare si va sti altfel ce vizitam.Acum nu pricepe nimic asa ca mai bine aranjam casa.Usile astea ne omoara.Acum am comandat 9 usi de aluminiu, inca nu stim cat costa dar nu stiu daca iesim cu 2000 euro.De saptamana viitoare vine mesterul la baia Biancai.In 25 vine vana.Apoi comandam si usile de la parter sa ne scapam de capitolul usi.Am comandat balustrada de inox de la parter la etaj la cei de la Folim.Sa-ti mai spun Flavia?
Apropo fetelor care vreti sa va cumparati vana.Aveam de gand sa luam de la Bendea cu 30 500 000 lei doar ca asteapta transportul din Italia cu motoarele de jacuzzi si intr-o zi a vazut sotul meu reclama la tv cu cei de pe Campul Linistii care sunt producatori de vani.Stiti cu cat am luat vana?Bineinteles absolut aceeasi!24 mil!!!!Si ne-o si aduce acasa.Ei de 6,5 mil numai bine aproape ca ne-am scos banii de parchet dintr-o camera.Si uite asa daca nu umbli pierzi bani la greu.Abia astept sa vad balustrada la cei 80 euro metru Hai ca v-am innebunit destul.Pupici la toate
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
alinamoro spune:
LA MULTI ANI CLAU!
Multa sanatate si fericire iti doresc alaturi de cei dragi.Sa fii fericita si iubita!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
maggda spune:
LA MULTI ANI CLAUDIA!
Multa sanatate, feicire si tot binele din lume!
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
La multi ani Clau Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! (sa bei o bere si pentru noi
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Multam fain de urari!
Sigur beau o bere si in cinstea voastra!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alinutza13 spune:
Feteleor,am o mare rugaminte : am inscris-o pe micutza mea pe un site la un concurs si am avea nevoie de cat mai multe voturi pentru a castiga.Daca va rugam frumos sa ne votati,nu va suparati?
Pe micutza mea o cheama Fabiana Alexia Titca - 10 luni - Arad.
Va pup si va multumesc.Site-ul ::: reclama/contests/index.php?cid=1&min=0
Daca nu o gasiti printre ceilalti copilasi inseamna ca nu a aparut inca,dar va rog mult insistati.
Va pup.
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer