Mamici de iulie-august (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C, ti-am admirat sprancenele, esti o artista. Eva e o scumpa, are o fetisoara foarte draguta si-un ten deosebetit, parca e bronzata . Mai-mai, prin cate ati trecut , bine ca s-a terminat cu bine.
Mamini, eu nu intentionez sa dau copilului deloc ceai in primele 6 luni (daca ajuta bunul Dumnezeu si voi avea lapte), am inteles ca laptele de mama, cel pe care-l suge la inceput, mai putin gros, are rolul de hidratare. De-aia trebuie dat copilului numai dintr-un san la o alaptare si la urmatoarea alaptare schimbat sanul...
Ce bine de fetele care-si tin bebeii in brate. Uite ca mai au timp si de noi .

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineatza, dragutzelor!

Felicitari mamicilor care in acest week-end s-au intalnit cu puiutii lor! Sa fie sanatosi, mancaciosi si sa va aduca bucurii zi de zi!
N-am putut intra deloc pe forum in week-end. Ma puc acu sa citesc ultimele noutati si ne reauzim, sper sa nu-mi mai faca figuri forumul.

Pupicei
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Somnoroase pasarele! Treziti-va! Hai ca mi-e dor de palavragit.

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata mamici si burtici...

Andreea nu m-ai nimerit...cu palavrageala..sunt f somnoroasa, si am visat toata noaptea numai mere...tone de mere plus ca de abia am reusit sa adorm pe la 2 azi noapte...nu-s ce am nu pot dormi.

MAMICILE care au nascut DEJA, in Bucuresti vreau si eu o lista pt spital!!! Please!!!!!!

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, ai terminat examenele?
Mie mi se-nchid ochii, dar nu pot dormi . M-am trezit de dimineata sa-mi fac ultimele analize si am vrut sa merg si sa ma spovedesc, dar preotul mi-a zis sa vin dupa slujba. Voi mai face o incercare maine.
Fetelor, eu m-am mai spovedit o singura data, inainte de casatorie, dar am facut-o la o biserica catolica unde ne-am cununat si preotul nu stia prea bine romaneste . Am scapat tare ieftin cu atatea pacate pana la 28 ani . Eu nu-s prea dusa la biserica, dar am de gand sa fac mai multe pentru fetita in acest sens. Ma bucur ca ea va fi de religie catolica, aici biserica are cursuri de religie pentru copii, are gradinita, se ocupa si de scolari pana vin parintii de la servici, e o comunitate foarte unita, condusa de un preot extraordinar. Acest om a cumparat, din donatii, un bloc langa biserica si se ocupa de copii orfani, ei au grija unii de altii, ca niste familii, e o atmosfera foarte departe de ce se stie despre orfelinate. Copii primesc si musafiri din strainatate, alti copii ca ei, si merg, de asemenea, in vizita in alte tari. E un loc deosebit, de aceea am tinut sa va povestesc despre el.

Sa auzim numai de bine.
37+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Anis, cum nu stii ce ai? Esti gravida. E normal.
Si eu stateam pe net pe la 2. Si acum pic de somn. Dar sunt la datorie.

Cu listuta de spital: astepti pana nasc eu?
Oricum in ceea ce priveste bb, daca nasti la Municipal (ca Elias e in renovari) nu iti trebuie decat pampers, prosopel, cosmetice bb. Nu te lasa cu haine. Poate doar daca tii in mod deosebit si faci scandal, sa obtii ceva.

Andy si 36+

Mergi la inceput

Monai, am terminat duminica. Mai am de predat un referat in perioada restantelor (cred ca vroia profa sa scape de noi), si voi avea atunci si 2 restante ca nu m-am dus la examene intr-un we. Am preferat Vatza. Sper ca atunci sa fiu mai "toghether", ca acum am fost tare ametita. Ma bazez pe mama.

Andy si 36+

Mergi la inceput

Andreea...daca o fi cazul e buna si lista ta..
Deci la Municipal nu te lasa deloc cu hainute pt bebe???Doar prosopel, cosmetice,pampers?????
Dar pt mami???
Ma streseaza treaba asta cu bagajul de nu mai pot...ca nu stiu ce sa pun ..desi le am cumparate ....

Monai, eu zic ca faci f bine sa te spovedesti.Eu am facut asta si la inceputul sarcinii si vreau sa fac si acum,plus ca am sa chem un preot sa sfinteasca casa si camera bebelinei...eu fara ajutorul lui Dumnezeu nu eram azi insarcinata...si de fiecare data cand intru in biserica ma pufneste plansul...ma compleseste starea pe care o simt in momentul acela...nu stiu cum sa va explic...cert e ca rugile au fost ascultate si sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare..

Na..ca ziceam ca n-am chef de palavrageala..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la toata lumea!!!

Oana C, m-ai dat pe spate cu povestea ta, suuuper!!!! Dar nu ne-ai spus ce operatie ti-a facut dupa aceea????? Te-au chiuretat??? Am vazut pozele Evei, este foarte frumusica, doar ca mi s-a facut mila de ea mititica cand am vazut-o cu acele acelea in manutza... draga de ea, un dulce!!!

Andre_ea, bine ca ai sacpat teafara si nevatamata din we asta... cu examene si o nunta pe desupra!!!

In seara asta merg si eu la control, doctorul meu s-a facut bine si a revenit la munca in sfarsit!!!!!! Sper ca totul sa fie in regula acolo la mine in burtik!!!

Anis, cred ca din cauza prajiturii n-ai putut dormi!!

Pupici multi,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irina...stii ce am facut cand m-am trezit? Direct la prajitura... asa ca m-ai nimerit.....

Multa bafta la control diseara..si sa vii cu vesti bune!

OanaC , esti o figura ,ce sa mai.. ..cui ii era frica de nastere ii trece imediat dupa ce citeste povestea ta..pupici.

Mergi la inceput