Mamici de iulie-august (58)
Raspunsuri - Pagina 7

andre_ea spune:
Nu v-am spus ca vineri, speriata ca ma apuca nasterea pe la nunta, m-am dus de urgenta la spital si mi-am luat trusa pt. peridurala. Vai, ce mica e! Ma asteptam eu sa fie o treaba supercomplicata. Are o seringa, dar si niste ace ciudate (unul e cam lung, pe ala mi-l pune in spate?
). Ma rog, sper sa fie bine.
Bagajul de spital e achizitionat (mai putin ceaiurile pt. taietura si lapte), dar nu e adunat la un loc. O sa ma ocup si de asta. Oricum mi-a trecut frica ca ma apuca mai devreme. Daca am reusit eu sa scap de acest we, inseamna ca mai rezistam.
Hai ca vorbesc singura. Va las.
Pupici!
Andy si 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

anis spune:
Ce activa e bebelina ..si cu ce placere imi da la coaste...da nu-i nimik...sunt ffffffff fericita..cand misca...
AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

irinabungau spune:
Monai, si eu vreau sa merg sa ma spovedesc, nu m-am mai spovedit... de cand eram la liceu, cred!!! De mers la biserica merg, mai aprind cate o lumanare, ma rog, cam atat...
Este foarte frumoasa religia catolica, imi plac mult de tot slujbele lor.
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

irinabungau spune:
Katink, ce faci???? Cam rarutz zilele astea... te-am lasat ca a fost we dar acum... ???? Sper ca esti bine!!!!
Ce-o face Orca?????? Cred ca nu avea nici un nr. de telefon si nu are cine sa ne anunte ce a facut...
Giana, ti-am trimis PM cu listutza. Poate ne vedem totusi pe la cabinet intr-o zi!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

andre_ea spune:
Offffff! De ce n-am intrat eu in concediu inainte de 1 iulie????? Aici toata lumea se agita cu leul greu. Cum facturam, cum introducem facturile primite in sistem, cum e cu conturile bancare? Vreau acasaaaa!!!!!!!
Andy si 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

anis spune:
Andreea, da' tu pana cand mai lucrezi?
AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

mamini spune:
buna dimineata, burtici si mamici!
eu am stat azi noapte pina pe la unu jumate si abia m-am dat jos din pat pe la 10, ca aveam de dat niste telefoane, am facut si incerc sa ma dezmeticesc cu o cafea. Tzutzulina mea nu da nici un semn in dimineata asta, dar o mai astept, ca ma ia ea la suturi imediat...
azi noapte am tot cautat informatii despre vaccine, mai ales despre BCG si m-am lamurit care e treaba: dupa inoculare la 2-3 sapt se poate intari locul si la 5-6 sapt poate aparea supuratie si se face semnul acela pe care il avem si noi toti pe bratul stg.vaccinul e facut cu germeni de tuberculoza vii si banuiesc atenuati, de aceea e bine ca zona aia care supureaza sa nu atinga alte zone-mai ales ochisorii fiindca poate cauza focare secundare de infectie. dar, cum spuneam si aseara, numai in perioada cind supureaza e acest pericol.v-am capiat, cred, cu subiectul asta, dar mi se pare important.
M33+

mamini spune:
Oana, am vazut si eu pozele cu fetita ta, e tare dragutza si mi s-a parut grasunica, arata ca un bebe mai mare, cred ca o sa creasca repede si frumos. sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!
Andre_ea ma gindesc cum mai poti sa te duci la munca, pe de alta parte eu sunt in CO, prenatalul incepe abia pe 14 iulie, ma ia groaza numai imaginindu-mi cum m-as fi dus eu cu ditamai burta la munca si cred ca faceam pipi de 3 ori pina puneam o plomba- eventual pe mine, ca nu poti sa pleci asa, in mijlocul treburilor...ma bate fata mea cind aude foenul,aspiratorul( desi ne refugiem pe balcon cind face tati curat), mixerul ca sa nu va spun cum a facut in avion...dar sa fi auzit turbina in fiecare zi, cred ca imi facea ficatul pate de pus pe piine
. mi-e mila de voi, cum mai rezistati?
sunt curioasa cine a mai nascut, ce bebei au mai aparut.
M

Albinutzza spune:
Neazta fetele ..active in dimineazta asta
Adriana si Corabioara, sa va traiasca sa fie sanatosi si frumosi
Corabioara, mult succes cu laptele si nu renunta, ca e pacat...
Mamini, foarte bune sfaturile tale si cu dintisorii si cu BCG...bagat la cap...
Oana C, bine ai revenit acasa, am vazut si pozele Eva, o frumusika...si sa fie sanatoasa, sa nu mai aveti probleme...am cetit povestea ta cu sufltul la gura, dar nu ne-ai zis de ce te-au mai operat o data?!??
Andreea, mama tu nu ai somn??? Si te mai duci si la serv...si examene...aoleuuuuu
Monai, mie imi place foarte mult religia catolica...foarte frumos...si eu m-am spovedit si impartasit, si tare bine a fost, nici eu nu-s prea dusa la biserica, in sensul ca ma duk numa cand simt nevoia, si atunci e jale, ca de fiecare data plang
Irina, asteptam numa vesti bune de la control...sanatate
Anis, mai ai prajitura???
La noi a plouat toata noaptea, dar am dormit bine...si e activ, tot cu intariri de burta, dar fara dureri...il tine mami strans acolo sa mai stea si saptamana asta
Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Katink spune:
Buna dimineata!
Oana C, multumim pentru povestioara! Sa iti traiasaca Eva mica! Am vazut pozele si cu tine si cu micuta voatra, o dulcica foc!
Andre_ea, ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta. Oricum in cateva zile impliniti 38 sapt. si apoi poti naste oricand, ca e in siguranta.
Si tu inca mai lucrezi? Ai grija poate te apuca la servici
De Bogdana mai stie cineva ceva? Pe 30 avea ceva de terminat la servici, apoi intra in concediu? Ca daca da, din cate imi amintesc ea parca nu avea net acasa...
Irinuca, sunt pe aici, imi tot storc creierii ce sa mai gatesc azi , sunt lipsita de inspiratie...
Tu intrebai de dop zilele trecute... sper ca nu ai inceput sa il elimini de pe acuma...
Chiar fetele, voi ce mai gatiti poate ma mai inspir si eu
Pupici si o saptamana buna tuturor,
Katink si dulcineea mea 35sapt. + 5zile, AMR 30zile
Fotografii