Viata in Japonia (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by narancea
my God !
Your God is our God ....vin-o si nu vei regreta ,viata in Jp e unica ...
//Dan.
hiroral spune:
Rocsana multumesc mult de raspuns!Cred ca voi ramane si eu cu acelasi nume.Trebuie sa-mi transcriu casatoria in Romania si sa-mi obtin certificatul de casatorie,iar ca sa aleg numele lui ar trebui sa merg sa-mi schimb toate actele...iar cu mersul pe la primarii,politie,ambasada,etc...cum ai spus si tu...nu pot si nici nu am cum momentan.
Sper ca pe viitor cand va trebui sa plec in tara singura de ex sa nu am probleme pe aeroporturi sau altceva...
Sanatate multa,si sarcina usoara!!
nshiro spune:
quote:
Originally posted by Akuma
ok, din punctul de vedere gaijinesc, asta poate fi obscuratism la domciliu lipsit de esenta afectului.
hai, sa analizam putin traditionalul dulce clasic japonez cu miros imbietator de tatami, sub influenta apatic linistitoare a ceaiului verde, flacarile misitce ale felinarelor care par a fi incandescente, proiectind imagini salbatic, jucause, pe usile exotice din hartie alba ale lacasului( nu stiu cum se numesc aceste usi+ hartia), intr-un final,siluetele celor doi se clatina necontrolat, poate, cauza fiind, fetishul kimonoului care a erupt magma adrenalinei, finalizindu-se cu interjectii razboinice tipic samuraice...deocamdata atat, afectul continuati-l voi, fetelor..
edit: v-am lamuirt pina v-am incurcat.
as ruga pe japonicile noastre sa ne spuna, cum vad ele o seara romanitca in stil japonez.
Bine ai venit "dracusorule" ! Sper sa nu te superi ca te-am "alintat" asa!
Frumosa viziunea ta ce-i drept ... (Btw la usile respective le zice hikido si la hartie shouji... daca nu ma insel.)
Intrebarea e cat si pana unde putem prelua noi din "traditionalul dulce clasic japonez" caci tinuta nostra de femei gai-jin nu prea ne permite .... ma refer in primul rand la pozitia coloanei vertebrale si a umerilor, asta ca sa nu ma bag in chestii conceptuale gen barbatul nostru stapanul nostru, cu cat facem mai multe matanii in fata lui cu atat suntem mai bine crescute si ne aratam vesnica recunostinta; iar acel ceai care trebuie servit la mare arta, nici o alta minte pamanteana nejaponeza neinitiata suficient nu ar putea inteleage profunzimea simplitatii si nevoia de perfectiune in a prepara, oferi si bea trei inghitituri de ceai.
Cat despre usile de shouji... hmmm dau bine, in senzualitatea lor... dar cand te gandesti ca te desparte doar o hartie de camera parintilor sau a fratilor nu poti decat sa-ti inghiti suspinele si sa te rogi sa se termine mai repede iar "stapanul" sa se declare multumit...
Kimonoul... ala japonez adevarat nu are nimic sexi , provocator ... dimpotriva... purtatoarea trebuie ajutata atat la imbracat cat si la dezbracat, acele nenumarate si de prost gust himo sau cordoane cum vreti sa le ziceti, care mai leaga inca o suta de bulendre pe dedesubt, plus proasoapele infasurate in jurul taliei si al pieptul cred ca taie cheful oricarui doritor ...
Ce a scris Akuma e provocator, plin de erotism, insa preia niste simboluri japoneze pe care le pune in variante si trairi gaijinesti.
drept pentru care ca raspuns la intrebarea ei, eu am sa spun ca NU am avut parte de nici o seara romantica in stil japonez. Iar cele care au fost romantice... nu as putea defini cu precizie stilul de romantism... poate cel smuls...
rocsana
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by narancea
my God !
Your God is our God ....vin-o si nu vei regreta ,viata in Jp e unica ...
//Dan.
da, unic de interesanta, fascinata si greu accesibila pentru albi.
nshiro, din moment ce te-ai incumetat sa critici proza mea ieftina, deduc, ca stii bine stilul japonez, ai imbracat si kimono, ti-as explica eu akuma din ce puct de vedere este fetish dar va trebui sa folosesc un limbaj trivial care nu este permis pe un forum de crescut copacei.fac un slalom urias si te las pe tine in urma mea pe intuneric..
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by lorycika.s
esti cumva casatorita cu un japonez care lucreaza in bar , parca tencio ?.. iti spune ceva restaurantul chinezesc din Yokohama station ?.. cred ca acolo ne-am intalnit anul trecut ; tu cu sotul iar eu eram cu un prieten , japonez , client .. ma insel ?..
Lorycika ,tati ,nu confunda forumul cu locul tau de munca...aici sunt femei serioase cu familie si copii (multi).
Pe pariu ca nu raspunde pana dimineata ,a intrat in 'sut' de la 18.00....
//Dan.
seriozitatea unei femei este rezultatul analizei greselilor, in general...
lorycika.s spune:
DAN , in primul rand , nu te autoaprecia ( fata serioasa ) iar in al doilea rand , nu lucrez in bar si chiar daca as lucra , nu te-ar interesa pe tine ..
p.s*cred ca ai jignit mai multe , daca nu majoritatea fetelor de pe forum .. (cauza pierduta )..
Akuma , scuze , nu m-am explicat.. defapt o intrebam pe Mihaela Imai, nu pe tine .. scuze !..
nshiro spune:
quote:
Originally posted by Akuma
nshiro, din moment ce te-ai incumetat sa critici proza mea ieftina, deduc, ca stii bine stilul japonez, ai imbracat si kimono, ti-as explica eu akuma din ce puct de vedere este fetish dar va trebui sa folosesc un limbaj trivial care nu este permis pe un forum de crescut copacei.fac un slalom urias si te las pe tine in urma mea pe intuneric..
Hai ca am venit, da e lumina ca eu sunt romanca vrednica, si ma trezesc de la 5 de dimineata
Akuma, nu pot sa ma declar o cunoscatoare a stilului japonez .... fara falsa modestie, insa ar fi semn se prostie si infatuare din partea mea, gaijina de numai 4 ani aici sa indraznesc sa admit asa ceva. mi-as dori ce-i drept... Cat despre kimono da, am imbracat...si am trecut printr-un adevarat ritual de imbracare, impachetare si legare doar pentru a face niste obosite de poze (daca era vorba de o ceremonie poate ca as fi acordat circumstante atenuate)
M-ai facut curioasa cu fetishul si te rog da-mi un PM daca tu crezi ca e atentat la pudoarea unora si de nespus aici pe forum.... chiar nu stiu nimic despre asta... si mintea mea nu bate pana acolo.Dupa mine sexi e doar gulerul ala la spate care vine foarte tras in jos, (el de fapt e tras in jos de niste cordele ca un ham) combinat cu parul ridicat de pe ceafa, lasa a se vedea frumoasa linie a gatului si a se ghici o si mai frumoasa linie a unui spate gol....
Stiu ca in viziunea vesticilor kimono suna exotic, provocator, devine fetish. (Chiar niste buni prieteni m-au rugat, drept raspuns la intrebarea mea ce vor din Japonia, sa ale aduc niste kimonouri pentru iubitele lor.... lucru imposibil ma rog...am luat ceva ce imita cumva un kimono dar nu era decat un halat, un neglijee de stat prin casa...) de asta as fi foarte interesat pentru mine sa aflu din ce punct de vedere este considerat fetish de catre japonezi
Si de ce ma superi, cine a zis ceva de "proza ieftina" ???? Dimpotriva am zis ca e foarte frumos si poate te invidiez ca ai sensibilitatea de a vedea cu ochii mintii imaginea descrisa mai sus... Eu din pacate am facut o varza din ea si de obicei asa fac de fiecare data cand intru in sfera idilicului si a eroticului... greutatile vietii ... deh... de mi-ati vedea sudoarea de pe frunte,,,
rocsana
Dan_jp spune:
quote:
DAN , in primul rand , nu te autoaprecia ( fata serioasa ) iar in al doilea rand , nu lucrez in bar si chiar daca as lucra , nu te-ar interesa pe tine ..
p.s*cred ca ai jignit mai multe , daca nu majoritatea fetelor de pe forum .. (cauza pierduta )..
Akuma , scuze , nu m-am explicat.. defapt o intrebam pe Mihaela Imai, nu pe tine .. scuze !..
Dooooamna Lorycika san ,probleme personale de bar si clienti pe PM ,aici despre viata in Jp ,daca puteti aduceti vreo contributie ...got it ?
Altfel ,see you around , acum am observat ca suntem aproape vecini ....
//Dan.
Akuma spune:
quote:
dan e un EL, nu o EA, ma rog, poate amandoua.
nu ne-a jignit, era doar o parere.te simti jignita? retoric..
nu face nimic, de-aia sintem aici sa ne cunoastem.
mihaela imai spune:
buna lorycika.s ce mai faci ?da ne cunoastem!ce faci te-ai casatorit?ce bine imi pare ca ne-am reintalnit sa zic asa!ABIA SA NE VEDEM!
mihaela imai