Viata in Japonia (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

lori unde stai?eu m-am mutat in kannai!poate ne vedem!cand te-ai casatorit?

mihaela imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

lorycika mi-a scris mie despre mine era vorba intradevar ne cunoastem!auzi dan intradevar pe forum sunt fete serioase si majoritatea au lucrat in bar canva dar asta nu inseamna ca nu au fo0st serioase si eu am lucrat c-a hostes si nu mi-e rusine sa spun ca nu am facut nimic rau mai ales ca lucram cu sotu meu !crezi ca ma mai lua de sotie daca eram vre-o c....?am lucrat doar un contract si la 5 luni de contract m-am si casatorit si acum sunt foarte fericita am doi copii si sotul meu nu are ce sa-mi reproseze!cred ca v-ati inselat in privinta lui lori ea pe mine m-a cauta ...

mihaela imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

pe un forum public astfel de conversatii aduc doar beneficii negative la imaginea voastra, trecutul ingropati-l in adincuri, asta, pentru siguranta voastra si a copaceilor ce-i aveti .
folositi pm-urile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorycika.s spune:

Buna fetelor!.. Mihaela IMAI , si mie imi pare bine sa aud vesti de la tine .. chiar ma gandeam la tine acum ceva vreme.. eu acum stau putin mai departe de yokohama, cam la 40 de minute .. m-am casatorit acum 2 luni .si eu as vrea sa ne vedem , sa-ti vad si cel de-al doilea bebe , ca pe primul il stiu ..
Dan si Akuma , pe acest forum se vb despre `viata in japonia ` , cu tot ce include ea .. si discutiile despre cum am ajuns aici , nu aduc deloc beneficii negative nimanui....fac parte din viata noastra.. nu ma simt jignita , doar ca felul vostru de a vb este jignitor .. si pana la urma nu va cerut nimeni dreptul la discutie pe acest forum .. nu^ti place ce vezi , schimbi canalul , nu-i asa ?..va pup...

Mergi la inceput

da,scuzati-ne sugestiile.pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by lorycika.s
Dan si Akuma , pe acest forum se vb despre `viata in japonia ` , cu tot ce include ea .. si discutiile despre cum am ajuns aici , nu aduc deloc beneficii negative nimanui....fac parte din viata noastra.. nu ma simt jignita , doar ca felul vostru de a vb este jignitor .. si pana la urma nu va cerut nimeni dreptul la discutie pe acest forum .. nu^ti place ce vezi , schimbi canalul , nu-i asa ?..va pup...

Lorycika ,daca chiar vrei sa ne povestesti cum ti-ai cunoscut tu iubitul japonez si picanterii din viata de dansatoare in Japonia (sau pe unde ai mai practicat ...) ai subiect dedicat pentru asta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30458
In plus ,n-as vrea sa comparam 'imaginea pozitiva' a dansatoarelor romance din barurile de hostess in Jp. cu imaginea cersetorilor romani din Europa ... ca nu suntem departe.
Eu zic ca ati speriat destui binevoitori ce au incercat ,in timp, sa contribuie cu ceva la topicul asta ...dar s-au lasat pagubasi vanzand ca , chiar nu au cu cine sa imparta o idee .

Btw , cei din Tokyo/Kanagawa/Chiba...cum ati reactionat la cutremurul de sambata ? Aveati rucsacul pregatit ? apa pusa de-o parte...casca la indemana ,ati ajuns sub masa ,ati oprit gazul ...samd.
Eu personal am ajuns la concluzia ca nu sunt pregatit sa reactionez cum ar trebui .Chiar daca stau la casa si pot fi afara in cateva secunde ,ma invarteam sa-mi caut cu ce ma incalt ,ma uitam la tv daca se intampla ceva ( era Sumo de la Nagoya pe NHK1) prostii d-astea...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna intrebare!!!Pe mine una cutremurul m-a zdruncinat si la propriu si la figurat...a fost oribil...cel mai tare pe care l-am trait in Japonia....eu ma uitam la Sumo si atipisem la un moment dat pe canapea
cand deodata simt o zdruncinatura si din refelx ce sa fac, sa fug...si in intentia mea de a ma ridica de pe canapea am cazut pe jos si am hotarat ca e mai bine sa merg in patru labe pana in dormitor la barbatamiu..cainele de frica s-a bagat intre canapea si perete....a fost groaznic....si stiu ca va mai veni unul si mai mare peste zona asta Tokyo Chiba ...acuma nu vreau sa sperii pe nimeni dar parca e prea liniste aici ...si acuma a venit Taifunul...ce bine imi pare ca in gradina am o floare...:)....la bloc nu prea te afecteaza ...dar aveti grija e MARE taifunul asta....

Mergi la inceput

se pare ca si aici maine isi va face simtita prezenta destul de puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna ziua in JaponiaSper ca ati trecut totii bine cutremurul si va doresc zile linistite de acum incolo, fara asa senzatii..!Indraznesc sa va cer ajutorul si voua intr-o actiune a europencelor. Eu gazduiesc un "teledon" european(pina acum) pt a stringe mici donatii pt Sabina, o bebelusa de 6 luni. Va invit la acel subiect: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837 si poate reusim sa trecem de teritoriul europei in stringerea de fonduri pt Sabina. Imi permit sa scriu aici mesajul initial:"Sigur o stiti pe Sabina, uitati-o aici ce mica si frumoasa e http://sabinac.netfirms.com/ro.htm nu-i asa ca v-a furat inima cu ochisorii ei:)?Si nu numai ca e frumoasa foc, e si luptatoare chit ca e asa de mititica, numai 6 luni. Are o boala rara, insa sansele de tratare sunt foarte mari, parintii sunt deja in Scotia pentru prima runda de tratament. Cazul e 100% real, motanik (andra) a sunat deja la respectivul spital, i s-au confirmat si numele, si diagnosticul totul. Sabina deja reactioneaza bine la tratament, ea dovedeste ca se agata cu toata puterea ei de viata, vrea sa stea aici printre noi. Si prin faptul ca a reactinat asa de bine la tratament ne cere ajtorul nostru, pt ca banii ii conditioneaza viata. ea ne arata ca poate, dar fara noi nu reuseste..Macar contribuim si noi cu o suma cit de mica.Abia s-a incheiat teledonul initiat pt ea in Romania. Si pt ca aceasta facilitate de a dona usor cite putin a dat roade bune dupa o saptamina, m-am gindit sa organizam si noi un fel "teledon" asa european. Zic un fel, pt ca nu e posibil un nr de telefon, insa se poate aproape la fel de simplu prin posta in pliculet sau intr-un cont in germania(contul meu) deoarece taxele bancare in interiorul UE sunt de doar citiva centi. Daca faceti operatiunea de transfer de pe calculatorul vostru chiar e mai simplu decit un nr de telefonNu trebuie multi bani, teledonul romanesc a adunat la fiecare apel cite 5€ si a reusit sa stringa ceva bani dar nu deajuns. Sa facem si noi ceva asemanator, scotociti in buzunar si pe linga maruntisul ce-l gasiti mai puneti si contravaloarea unei jumate de pachet de tigari sau a unei inghetate, incercarti si la sotz poate are si el maruntis pt un "teledon" sau la o prietena buna si apoi in pliculet, mai costa timbrul 50centi si trimiteti-i catre mine.Pina acum avem "baza" de 100€ pusi de mine pt ca am onoarea sa fiu gazda "teledonului" nostru. Am sa va tin la curent cu suma strinsa in fiecare zi."Deja avem aproape 30 de promisiuni din europa, sper sa reusim sa stringem o suma frumusica din mici donatii. Insa mai avem nevoie de ajutor, avem nevoie si de voiAstept sugestiile si raspunsurile voastreO zi placuta in continuareVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Pt cei care au donat bani pt Mihita, ieri am primit mesaj de la Gabriela Hogas, mamica lui. Faptul ca e mereu ocupata cu baietelul ei a impiedicat-o sa imi raspunda mai devreme. Uitati aici ce mi-a scris:
"Pe 16 mai 2005 au intrat banii. Va multumim din suflet pentru ajutor si daca se poate transmiteti si la toti cei care au facut posibila aceasta suma, sanatate si numai bine din partea noastra."

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput