Naturiste si homeopate (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Irina71 spune:
Miha, inca sunt aici, sambata plec la Eforie. Sunt ingrijorata, am scris si la Endometru - cel mai tare ma sperie temperatura scazuta. Nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede pana ajung la doctor.
Pup toate fetele naturiste si homeopate. 
Irina. 
Multe poze cu mine
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
mai intru si eu ... nu m-ati uitat, nu-i asa? Am avut nitica treaba.
Va pove si eu despre intalnirea mea cu homeopatu:
Desi am fost pregatita de catre Irina ( apropos - mi-e dor de tine) ca o sa stau inauntru aprox. 50 min, ca o sa-mi faca profilu si o sa ma intrebe de toate bolile din colpilarie si pana acum ... la mine nu a fost asa. Chiar m-am gandit ca am inceput cu stangu cu acest homeopat si ca ar trebui sa merg la un altul, habar nu am.
La mine s-a axat mai mult pe sensibilitatea mea si pe depresia care am avut-o acum 2 ani. Cum s-a declansat? Cat a tinut? Cum am depasit momentu? Cine m-a ajutat sa depasesc momentul? Pe cine am avut langa mine? etc. M-am ales cu o pastilutza de antidepresie.
Nu zic ca mi-a facut rau ... dar problema mea e ovulatia ... nu depresia de acum 2 ani.
In fine. M-am hotarat sa-i mai dau o sansa acestui dr. si ma mai duc la un control. Mai vad eu dupa.
Mioritaus sa stii ca multe fete am auzit ca se plang de Utrogestanul care le-a intarziat CM-ul. Bine ca l-ai terminat.
Napraznicul poti sa-l incepi din ce zi vrei tu.
Progesteronul homeopat am auzit ca ar fi cam "apa de ploaie", deci il vei lua cam degeaba.
Din analize iti iasa un deficit de progesteron? Facuta in z. 21?
elenya_m scrie-mi tu un mail cu ce ai facut si unde te-ai impotmolit cu rezolvarea PM-ului. Nu cred ca a fost un PM. Sigur nu era mail prin intermediul DC-ului? Hai c-o rezolvam noi cumva. Scrie-mi un mail.
Fabya trat. nat. poti sa-l incepi oricand.
DOAR Carpiconul si vit. E in zilele 5-19.
Maca se ia doar 20 de zile.
In rest ... liber.
iepurila perfect faci ceaiul. Continua ... isi face deja efectul. La inceput mai socant ... dar te mai lasa, vei vedea.
Mishu sper ca nu stai pe net la ora asta. Ai treaba asta seara da? te astept maine cu amanunte, da?
Irina mi-e dor de tine. Pe aici nu mai postezi?
Va pup pe toate. Maine merg la un control / monitorizare. Vin cu amanunte maine seara.
Miro
My ticker
Mirona spune:
Sorry Irina, pana am scris eu ditamai carnatu' ... iaca ai postat si tu pe aici.
Mie tot mi-a fost dor sa te citesc.
Stai mama, linistita ca e bine, nu toate avem simptome.
Ba tu ai deja unul: ingrijorarea pentru puiul tau. 
Miro
My ticker
Serj spune:
buna seara fetelor
!!!!!!!!
vad ca nu va plictisiti
cum va merge???
eu trebuie sa spun ca din pacate nu prea bine; dimineata am fost sa-mi fac analiza la sange pt. beta HCG, si toata ziua mi-a fost rau... am avut(si am) tensiunea foarte mare 154/102. daca pana maine nu-si revine chem
care ma vede de tensiune. imi este frica sa nu pierd sarcina
fetelor, ce sa fac? paote tinctura de mugur de zmeura ma ajuta si ea intr-adevar? dar oricum, usturoiul facea si el treaba, si aveam deja rezultate. daca este o problema de la sarcina, atunci nu stiu cum o sa ajung macar la 7luni....

scumpele mele, va doresc cand se va intampla minunea, sa fie totul bine si sa nu aveti probleme pana la sfrsit.
acum va pup si plec in pat ca tot nu ma simt bine. am trecut sa va vad, ca am ajuns dependenta de voi hi hi hi
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
lumit spune:
Mirona,sa stii ca si doctora mea m-a luat cam pe departe.Pana acum mi-a dat pastilute ca sa scap de stresul care e pe mine gramada.Abia de luna aceasta(a treia luna)are in vedere reglarea ciclului menstrual(problema mea).Eu ii cerusem clar de la prima consultatie sa-mi dea tratament pentru a avea menstruatie lunar,ca nu mai am timp de pierdut.Mi-a explicat ca nu asa lucreaza homeopatia,asadar RABDARE!
poze cu noi
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Buna seara fetelor,
mai intru si eu ... nu m-ati uitat, nu-i asa? Am avut nitica treaba.
Va pove si eu despre intalnirea mea cu homeopatu:
Desi am fost pregatita de catre Irina ( apropos - mi-e dor de tine) ca o sa stau inauntru aprox. 50 min, ca o sa-mi faca profilu si o sa ma intrebe de toate bolile din colpilarie si pana acum ... la mine nu a fost asa. Chiar m-am gandit ca am inceput cu stangu cu acest homeopat si ca ar trebui sa merg la un altul, habar nu am.
La mine s-a axat mai mult pe sensibilitatea mea si pe depresia care am avut-o acum 2 ani. Cum s-a declansat? Cat a tinut? Cum am depasit momentu? Cine m-a ajutat sa depasesc momentul? Pe cine am avut langa mine? etc. M-am ales cu o pastilutza de antidepresie.
Nu zic ca mi-a facut rau ... dar problema mea e ovulatia ... nu depresia de acum 2 ani.
In fine. M-am hotarat sa-i mai dau o sansa acestui dr. si ma mai duc la un control. Mai vad eu dupa.
Mironel, eu zic ca medicul asta e bun, deoarece a dat de cauza adanca a problemei. Anovulatia e doar o urmare a dezechilibrului hormonal rezultat de pe urma unei posibile depresii ascunse. Eu zic ca faci bine ca ii dai o sansa si lui, si tie. Dupa cum ti-am mai zis, ceea ce se vede are cauze foarte adanci, uneori cauze ce rezulta una din alta si se formeaza un cerc vicios, din care e greu sa iesi. dar daca ajungi la radacina si le tratezi de acolo, lucrurile se vor indrepta.
Si eu am probleme cu stilul de viata, probleme pe care vreau sa le rezolv! Sa dorm mai eficient (nu de la 12-1 la 7), sa am mai mare grija cu dulciurile, sa fac mai mult sport, sa slabesc vreo 5 kg...
Azi am primit raspuns de la Livia. Desi sunt in ziua 55, fara rusi inca, eu nu mi-am pierdut speranta. Starea asta de fap e veche, veche de pe vremea dinainte de a lua anticonceptionale. Deci organismul meu are undeva un bug pe care trebuie sa il gasesc si sa il fixez. Pana acum am gasit cateva, mai greu e cu fixatul, dar ma straduiesc
Sper din tot sufletul sa ai si tu rezultatele pe care le astepti si sa iti mearga toate asa cum vrei. Te pup si sper ca te simti mai bine. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Serj
buna seara fetelor!!!!!!!!
vad ca nu va plictisiticum va merge???
eu trebuie sa spun ca din pacate nu prea bine; dimineata am fost sa-mi fac analiza la sange pt. beta HCG, si toata ziua mi-a fost rau... am avut(si am) tensiunea foarte mare 154/102. daca pana maine nu-si revine chemcare ma vede de tensiune. imi este frica sa nu pierd sarcina
fetelor, ce sa fac? paote tinctura de mugur de zmeura ma ajuta si ea intr-adevar? dar oricum, usturoiul facea si el treaba, si aveam deja rezultate. daca este o problema de la sarcina, atunci nu stiu cum o sa ajung macar la 7luni....
scumpele mele, va doresc cand se va intampla minunea, sa fie totul bine si sa nu aveti probleme pana la sfrsit.
acum va pup si plec in pat ca tot nu ma simt bine. am trecut sa va vad, ca am ajuns dependenta de voi hi hi hi
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Serj, iubita, nu te mai ingrijora. Ia usturoi in continuare, maximul de pe cutie, pe a mea scrie 2 tablete de cate 3 ori pe zi!!! Si daca jubica, parca, ti-a scirs ca Livia i-a zis ca e ok sa iei tictura de muguri de zmeur, atunci ia-o, ca tinctura fiind poate ajuta si ea la scaderea tensiunii... Si medicii nu ti-au dat ceva medicamente pentru a ajuta mentinerea sarcinii???
Noi suntem langa tine, iubita, si te sustinem cum putem. Capul sus si cu D-zeu inainte!!! Te pup, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
natalia26 spune:
Buna dimineata fetelor
Serj, stai linistita si cere pastile de sustinere a sarcinii. Iti tin pumnii, nu te stresa ca ii faci rau lui bebe.
Eu am semne clare... vin rusii azi daca nu maine
. Macar sper sa vina cum trebuie.
Miro, Maca trebuie luata doar 20 de zile? Eu nu am intrerupt deloc. Te astept cu vesti bune de la eco. Eu duminica plec in concediu, are ceva daca iau numai tincturile si capsulele, fara ceaiuri? Ma gandeam sa iau in loc de tincturi pulberi, ca sa nu mai iau sticlutele dupa mine. Voi ce ziceti. Stau plecata cam 2 saptamani. Astept sugestii.

Va pup
Natalia
Fabya spune:
Buna Dimneata !
Uite ce fete harnicute de aseara sa scris ceva![]()
Explicati-mi si mie cum scrie-ti voi culorat ma refer la numele cuiva,ca mie nu i-mi iese.
Mirona>>>>
mie mi-a scris Livia in tratament 270 tab. de Maca deci 3 pe zi,si tratamentul mi-la facut pentru pentru 3 luni,deci am ineteles ca trebuie sa iau 3/zi ,nu stiu o-i fi inteles gresit
Deci i-am cerut sa i-mi faca cantitatile ca sa stiu de ce am nevoie inainte de a ma abuca....Azi sunt in ziua 26 si am tem 36,8 astept sa vad cind i-mi vine CM.as fi vrut sa vina dar pe cind va veni nu voi mai avea concediu si trebuie sa vad cum ajung la med.gineocolog in ziua a 4-5 a de la CM.
Eu ma-i iau pe linga tratament si ceai de Kambucha care mi-a spus livia ca e foarte bunnnnnnnnn si e bine sa iau,pot sa-l iau tot timpul si eu am facut pauza atitea luni ,stau cu cultura de kambucha in casa ca i-mi era lene sa -o fac,dar aseara mi-am facut 8 litri de ceai![]()
O zi buna la toate fetele si luna asta sa auzim de bine de fiecare.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
iepurila spune:
Neata la fete
Miro iti tin pumnii pt eco si te asteptam cu vestile. Vreau si eu sa-mi cumpar MACA. Ma ajuta pt ovulatie? Si intr-adevar trebuie luate 20 zile? Care dintre zile? Primele 20? Te rog da-ne detalii.
Serj, stai cumintica si ai grija de tensiunea ta. Multa sanatate iti urez tie si puiutului.
Natalia, eu am inteles de la fete ca pulberile sunt mai nashpa de suportat si de luat (tinute sub limba....) Deci eu as opta pt tincturi. Le dai pe gat si gata. Cat despre ceaiuri, macar pt napraznic am inteles ca sunt si capsule, dar nu cu aceeasi destinatie. Deci probabil va trebui sa renunti la ele pe perioada concediului. Si eu stau si ma gandesc cum voi lua ceaiul cand voi fi in delegatii?
Asa ca daca aveti vreo sugestie, ma inscriu a doua la coada.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.