Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!!!!
am intrat sa va citesc rapid, si sa scriu un mesaj pt. voi. multumesc la toate ca sunteti asa dragute; tensiunea mea este la fel nu stiu de ce.... poate este o reactie in sarcina, nici nu stiu ce sa gandesc, doctorita mea m-a trimis la urgenta la un spital in alt oras, si sper sa nu ma opreasca acolo.
va voi tine la curent, dar tare mi-e frica!!!
pupici la toate fetele!!!!!!!

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Cine mai tine tratament cu argila?????? Sau cine a tinut?
Vrea cineva sa imi impartaseasca efectele sau simptomele?
Ma puteti ajuta cu un tratament naturist pt laringita cronica?
Nu mai pot vorbi.Corzile mele vocale sunt .....dezactivate sa zicem !!!!
Ce tratament sa fac????Cat timp????
Poate am o sansa si aflu un leac naturist la chestia asta!!!Sper!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

quote:
Originally posted by danabadiu

Cine mai tine tratament cu argila?????? Sau cine a tinut?
Vrea cineva sa imi impartaseasca efectele sau simptomele?
Ma puteti ajuta cu un tratament naturist pt laringita cronica?
Nu mai pot vorbi.Corzile mele vocale sunt .....dezactivate sa zicem !!!!
Ce tratament sa fac????Cat timp????
Poate am o sansa si aflu un leac naturist la chestia asta!!!Sper!!!
Va pup pe toate

Eu as vrea sa iti raspund dar nu stiu,dar tu poti sa o intrebi direct pe Livia care tot ea ne indruma si pe noi,dai un privat .Eu sper sa gasesti un tratament bun si sa iti fie de folos.
O zi buna!
Cu drag Fabya

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Fetelor, cele care aveti probleme cu permeabilitatea trompelor si i-ati scris Liviei,aveti vreun raspuns in acest sens? si care este acesta, care e remediu naturist sau nu e? Parca Elenya_m, i-a scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Buna seara, fetelor! Vreau sa ma inscriu si eu in clubul homeopatelor si a naturistelor, dar mai mult in numele sotului...

De aproape un an de zile am luat tratament homeopat pentru reglarea ciclului si a prolactinei la doctorul Jurj din Timisoara - in cazul in care vreuna din voi s-a tratat la acelasi dr. va rog sa-mi spune-ti parerea voastra- si pot sa spun ca a avut rezultate (cu exceptia ultimelor 2luni cand rusii au venit slab si am nutrit o oarecare speranta. Insa mai mare este problema "hasband-ului" cu 1.700.000, la care, la ultima spermograma facuta nu i-am "crescut" deloc, numai mobilitatea de la 1% la 70%.

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Mironu am facut nici o analiza hormonala pana acuma..ma gandeam sa merg sa fac...dar mi s-a spus ca nu sunt concludente..nivelul de hormoni nu este acelasi in fiecare luna.Care este parerea voastra , a fetelor care ati facut analize hormonale? La mine s-a pus accent pe faptul ca am insuficienta de progesteron de aici si ciclurile abundente si hemoragiile care au dus la chiuretaje.Problema mea este ca ma gandesc ca trebuie sa suplinesc cu ceva lipsa progesteronului acum ca numai iau Utrogestanul.Dar ceaiul de napraznic este oare de ajuns sa beau 3 cani pe zi in amestec cu celelalte?Tinand cont si de produsele gemoterapice care am inteles ca regleaza f bine.
Numai bine la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Bun venit in gasca noastra MI-KA, dar sa nu stai mult cu noi veteranele, sa treci repede la . Eu cred ca tot ai realizat ceva cu medicul homeopat,unul si vioi tb. sa fie, sa rasbata, decat multi si lenesi- asa ca ai toate sansele! Noi ne ajutam reciproc si speram sa ne rezolvam problemele. Daca poti spune-ne in ce sens ai rezolvar problema cu CM, aveai prolactina mare si la cate zile era CM? si acum la cate zile il ai in mod regulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mi-Ka bine ai venit in . Te trec si pe tine pe listutza noastra la homeopate.
Si eu sunt la dr. Jurj. Din pacate ... sunt abia la inceput si mie inca nu mi-a dat ceva pentru problema mea ... dar zic eu: urmeaza. Deocamdata sunt pe Pulsatilla pentru o luna de zile, apoi ma duc la un nou control. Ce zici de el? Am auzit numai de bine.
Te-as sfatui sa-i dai sotului tau branca ursului, maca. Sau poate vrei sa-l treci pe tratamentul recomandat pentru barbati de catre Livia. Daca vrei ... cere detalii si te ajutam cu placere.
speranta eu inca nu am vazut raspuns la aceea intrebare. Nasol ... ca multe fete asteapta ... si-si pun sperantele intr-un trat. nat pentru permeabilitatea trompelor. Tu ai facut si instilatii si HSG?
Scuze daca ai mai scris despre asta ... si eu nu am vazut/ tinut minte.
danabadiu in capitolul 4 am stat noi doua de vorba despre argila. Mai stii? Ti-am trimis si un mail. Poate iti mai povestesc si alte fete ... experientele lor cu argila. Numai bine.
Serj tinem pumnii sa fie bine si sa nu te interneze. Ai grija de tine.
iepurila DA! maca se ia in primele 20 de zile ale CM. e bun pentru mai multe. gasesti pe google despre maca, sau aici la subiectul Liviei cu tratamente ... a postat despre maca. Eu am un mucus luna asta .... ca niciodata. Eu zic ca e de la maca.
Fabya despre scrisu colorat: cand scrii meaju ... apare sus un buton pe care scrie CULOARE. Are si o sageata pe care daca apesi ... apar mai multe culori.Selectezi culoarea dorita si iti va aparea o chestie de genul asta: (red) (/red) dar in locul parantezelor rotunde ... vor fi paranteze drepte. Tu scrii numele meu (de ex.) asa:
(red)Mirona(/red) si va iesi asa: Mirona.
La fel poti jongla cu Tip caracter si cu Size.
Bafta la incercat.
Despre maca ... nu stiu ce sa spun, nu ma bag, daca asa ti-a spus Livia.
Pe flaconul meu scrie 2 capx2/zi, 20 zile/luna in cure de 3-6 luni.
Asta scrie ...asta va spun si voua.
Pupicei.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Salut fetele naturiste si homeopate cu un si o .
Speranta ti-am raspuns la mail.
Irinuca,olteanca frumoasa si gravidoasa , stai linistita mamica,dupa ce o sa-l vezi pe bb la eco, mai e o zi ,nu ? ai sa vezi cum iti vin toate semnele de sarcina...sau...poate ai noroc sa fie sarcina fara ,dureri de cap,mirosuri si altele uratele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Speranta si Mirona, multumesc de primire. Si eu sunt o veterana, dar pasiva, in sensul ca pana acum nu prea am prea postat, ci numai am citit ce scriati voi.
Dar in fine de Dr.Jurj am o parere super buna. Initial am avut prolactina dublu maximului normal, apoi in urma unui tratament dezastruos prolactina a scazut cu mult sub minimul normal, in ambele faze cu un CM total dereglat, undeva peste 35-40 de zile. Dupa ultima faza am fost la dr. Jurj, care cu Sepia mi-a reglat atat CM(30-32 de zile)cat si prolactina. Vreo 3 luni am luat Sepia 200 in fiecare saptamana, iar dupa aceea, am luat Sepia M o doza la o luna jumatate si prin august cred ca o sa am un an de tratament.Doar un ultimele 2 luni mi-a venit CM foarte putin si mi-a intarziat foarte mult, incat am crezul ca se pune de doi ochisori, insa fals, pentru ca tocmai azi au venit rusii.
Dar, asa cum v-am zis, problema mai mare este cu , pentru care urmam, de asemenea, un tratament homeopat, combinat cu branca ursului, vit.A,E,C si zinc.
Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput