Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Miro, trat naturist si homeopat il fac de pe data de 9 mai.....sper ca acest trat sa imi regeleze ciclul acum ca am terminat Utrogestanul pentru ca inainte de acest progesteron aveam ciclul regulat si mai mult ca sigur el a fost vinovatul pentru ca mi-a oprit ciclul 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Maruntzica unde exact ti-au aparut exact brobonele,in jurul taliei doar pe burta,iti vine sa te scarpini de la ele ? Nu cumva ai alergie de la metal?(o curea de exemplu....)sa ne tii la curent...
Fabya si eu patesc la fel ca tine, nu in toate lunile, insa luna asta chiar am inceput sa am scurgeri maronii zilnic chiar din ziua 18, azi sunt in ziua 22, si maine cred ca o sa-mi vina "musafirii" ,ieri(21)mi-am facut progesteronul si maine sunt programata la dr.pt.analize si abia astept sa vad cum mi-a iesit si daca-mi da ceva pentru progesteron, te tin la curent si poate ar trebui sa incep si eu din nou cu ceaiul de naprasnic .
Fetele homeopate in ce consta o consultatie la homeopat? Vreau sa ma pregatesc pentru o posibila consultatie si sa stiu la ce ma astept?
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Pupici Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Costi, iti pune o groaza de intrebari, de exemplu: toate bolile de care ai suferit tu, parintii tai si bunicii; iti place sa mananci dulce sau sarat; dormi pe burta, spate sau pe-o parte, si multe, multe intrebari. Eu la prima consultatie am plecat naucita de acolo, zici ca ai fost la psiholog nu la homeopat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

quote:
Originally posted by mihaipopescu

Maruntzica unde exact ti-au aparut exact brobonele,in jurul taliei doar pe burta,iti vine sa te scarpini de la ele ? Nu cumva ai alergie de la metal?(o curea de exemplu....)sa ne tii la curent...
Fabya si eu patesc la fel ca tine, nu in toate lunile, insa luna asta chiar am inceput sa am scurgeri maronii zilnic chiar din ziua 18, azi sunt in ziua 22, si maine cred ca o sa-mi vina "musafirii" ,ieri(21)mi-am facut progesteronul si maine sunt programata la dr.pt.analize si abia astept sa vad cum mi-a iesit si daca-mi da ceva pentru progesteron, te tin la curent si poate ar trebui sa incep si eu din nou cu ceaiul de naprasnic .
Fetele homeopate in ce consta o consultatie la homeopat? Vreau sa ma pregatesc pentru o posibila consultatie si sa stiu la ce ma astept?
Pupici Mihaela.

Mie aseara mi-a spus si Livia ce este insuficineta de progesteron daca ai asa ,astept sa vad ce iti spune maine la analiza si eu vrea sa o fac.Am facut toate analizele genetice recent care sunt bune,am avut doua pierderi de sarcina si cred ca ar fi asta e cauza pierderilor care le-am avut....daca e sa fie asa am facut de caderi in luna a doau de lipsa de progesteron.Ramane de vazut acuma analiza ,sper sa o fac luna asta.
>>>>mihaipopescu sa ma tii la curent cu rezultatul tau sunt curioasa ,ca ma voi duce si eu sa fac analiaza asta.
Mult succes sa aveti luna asta toate fetele.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Multumesc tare mult ca mi-ati impartasit din experientele voastre. M-am mai linistit un picut. Am sa continui cu ceaiul. Si vreau si MACA.
Pup fetele dulci

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Miro, Irina, pe unde sunteti fetelor ? Irina , te-ai mutat la gravidutze ? hai mai fetelor, mi se pare cam pustiu fara voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by motzunica

Costi, iti pune o groaza de intrebari, de exemplu: toate bolile de care ai suferit tu, parintii tai si bunicii; iti place sa mananci dulce sau sarat; dormi pe burta, spate sau pe-o parte, si multe, multe intrebari. Eu la prima consultatie am plecat naucita de acolo, zici ca ai fost la psiholog nu la homeopat .

Aoleu si eu am avut o problema serioasa de sanatate, defapt inca o am, doar ca s-a ameliorat si consider ca nu o mai am.
Cine stie ce tratamente ma pune sa iau si eu sunt cam uituca, mai stii ca nu stau de cu dimineata pina seara cu tratamente la foc continuu.
Eu chiar am o problema de sanatate si cred ca nu scap asa usor.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Costi,la fel m-am intrebat si eu,ce-mi poate face o ora?De fapt a durat 50 minute consultatia,ca sa fiu mai exacta...S-a uitat pe toate analizele,m-a luat la intrebari legate de toate afectiunile mele/ale parintilor/bunicilor;ar fi bine sa te gandesti dinainte cand si de ce anume ai suferit.Mi-a pus o multime de intrebari dar m-a si lasat sa ma autocaracterizez.Nu mi-am dat seama cand au trecut cele 50 minute.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Motzunica ,merci si eu de raspuns , dar la varsta mea (34 batuti pe muchie)nu-mi mai aduc aminte ce boli am avut eu dar parintii si bunicii ???? totusi cred ca o sa incerc sa-mi fac o programare, inteleg ca nu doare...
Fabya si eu am pierdut o sarcina obtinuta prin inseminare (singura) la 7 sapt.si din cate am inteles de la dr.de lab.analizele sunt bune, alta e cauza....
Irinuca nu este in concediu la Eforie cu neamul de la Craiova? Salutari Irina si tie si la
Miro, tocmai m-a sunat mama de la Valcea sa-mi spuna ca a citit in "formula As" de saptamana trecuta despre o fata care a facut 10 inseminari si 4 FIV la Timisoara si pana la urma a reusit dupa doua luni cu BU... Ei ce ziceti fetelor, ce face branca asta?

Mergi la inceput

Costi, stai linistita ca le iei dupa tine, sunt atat de mici ca poti sa bagi cateva zeci de flacoane in poseta .
Mihaela, tot 34 am si eu... si intrebarile nu dor .

Mergi la inceput