Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Salutare, fetelor!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Eu sint inca in asteptare, dar durerile de burtica si cosurile sint deja prezente, asa ca...Temp azi, ziua 9 DPO la ora 7 era 37.01. Cum ciclul meu e tare anapoda, mi-e greu sa fac calcule.Sanii s-au umflat putin, nu ma dor decat spre axila, dar eu asa patesc de fiecare data inainte de rusi. Abia astept sa plec in vacanta. Evident cu toate sticlutele de tincturi, si cu pastilutele. La ceaiuri cred ca voi renunta, nu am unde le face.Elenya, si eu vreau sa iau gel de la aloe. Daca iti e greata, incearca varianta cu meriosor, e mult mai bun. Eu o sa iau cand vin din concediu.
Astept vesti de la voi. Nu mai stiu, Livia ce probleme avea? (menstre neregulate, ovulatie sau nu,etc)
Va sarut
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepuricule eu stiu ca ceaiul de napraznic se ia fara intrerupere...
Pentru intepaturi nu iti face griji,sunt semn bun se pare,cred ca ovarul a inceput sa lucreze! Daca luna asta e tarziu,poate te duci luna viitoare la o echografie sa vezi ce foliculei ai....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, mi-e cam greu sa cred ca ovarul meu drept s-a apucat sa lucreze dupa prima cana de ceai de naprasnic si atat. Va reamintesc ca alte produse nu iau. Nu e insuportabil, sunt niste intepaturi trecatoare (nu continue). Sunt patita cu ficatul si de aceea am facut obsesie pe el.

Va pupicesc. Abia astept sa-mi raspunda Livia ca sa vad ce mai iau in plus.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Pupici la fete cu lipici!!

Uf, ce aglomeratie la servici.. abia astept sa scap..ce sa mai zic de concediu.. ca pe painea calda il astept

Natalia vreau sa-l schimb (dc o sa mai am bani sa-l iau ) cand termin bidonul asta..

Pup toate fetele

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna fetelor!
Azi m-am programat la homeopat.
Ce scumpa este consultatia- 1.200.000 lei!
Asta e, dar ce fac cu fumatul?
Dupa mult prea multe esecuri, acum 2 ani m-am reapucat de fumat!
Oare homeopatul ma va ajuta? De ciclu n-am nici un simptom, cam in 5 - 6 zile ar fi normal sa vina, in mod normal ma dureau sinii cu 10 zile inainte, dureri de cap etc, acum nimic, NIMIC.Si mai iau si branca ursului, nu stiu cite zile sa o mai iau ca dupa fiecare doza simt ca sunt gata sa-mi vars stomacul.Ce gust rau are- iah sa nu-mi amintesc!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

la toate fete!
Ce mult a trecut de cind nu v-am scris, citeva ore ....dar v-am citit toata ziua am stat numai pe net azi.Mi-am pus in ordine un pic tratamentul care il voi urma ,mi-am comandat deja Maca(500mg) in 24 de ore o voi avea-o si maine ma duc sa i-mi cumpar de la farmacie Mastodynon,restul am totul.Mi-am procurat tot pt. tratament pe durata celor 3 luni ,acuma astept CM si dupa aceia sa incep cu el ...teorectic ar trebuie pe 08 iulie.Deci o intrebare am la fete care au inceput tratamentul cind ati inceput imediat dupa ciclu sau sa astept a-5 zi CM ca sa incep si cu ,,Corpicon" ca am inteles ca trebuie luat din ziua a-5 a CM.
Tratamentul meu este din :
>>Corpicon
>>Extract de mugur de zemeura
>>Tinctura de marar
>>Maca 500mg (din peru)
>>Mastodynon
>>Naprasnic(ceai)
Mirona ,te anunt eu cind il incep ....
O zi buna la toate fetele si pupicii

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Costi,dupa pretul consultatiei banuiesc ca mergem la acelasi homeopat.Este doctora pe care o recomanda T.?Cum ti s-a parut prima consultatie?
Pupici!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Iepurila, asa am patit si eu in primele 3 zile de tratament, dar eu am luat tincturile ( zmeur, coada soricelului, cretisoara )+ napraznic capsule, toate odata (le-am amestecat ) si am crezut ca am dureri din aceasta cauza. Dupa 3 zile mi-am dat seama de greseala si le-am luat separat, si durerile de ovar sau domolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by lumit

Costi,dupa pretul consultatiei banuiesc ca mergem la acelasi homeopat.Este doctora pe care o recomanda T.?Cum ti s-a parut prima consultatie?
Pupici!

poze cu noi

Prima consultatie este joi la 17.00.
Homeopata este aceeasi cu siguranta, mi-a recomandat-o doct. T si dupa cit de repede m-a programat...am facut bine ca i-am spus ca sunt pacienta lui.
Ce-mi face o ora, atit mi-a spus ca dureaza prima consultatie?
Spune-mi tu te rog, ce-ti face o ora?
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Buna fetele! Vreau sa mai fac si eu o intrebare:avand in vedere ca iau trat naturist cu produse gemoterapice zmeur, arinul alb si coacaz negru, ceaiuri de galbenele, dragaica, coada calului a soricelului si cretisoara in paralel cu un trat homeopat format din tuya, con, aurum, apis, loch si sep (cred) plus cate o solutie de uter si ovar pot adauga in amestecul de ceaiuri si napraznicul? Din a cata zi a ciclului sa il introduc? Pot cere si un progesteron homeopat?Este prea mult progesteron? Avand in cedere ca numai iau Utrogestanul ma gandesc ca trebuie suplinit cumva.Va reamintesc ca numai vreau bebe ci vreau sa elimin doar fibroamele (sunt in afara uterului)si chistul de pe ovar.Am luat astazi si carpicon.Este bine daca introduc unul seara?
Va pup.

Mergi la inceput