Naturiste si homeopate (6)
Raspunsuri - Pagina 7
elenya_m spune:
Seara buna fetele
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti. Ma bucur sa vad toata lumea pusa pe treaba ![]()
Si eu merg in continuare cu tratamentul, gelul de aloe e destul de
si de la minerale am o pofta de mancare incat cred ca dc o tin tot asa.. o sa ajung
si o sa intru pe usa intr-o parte..
La mine e greu cu ceaiurile ca nu prea imi plac.. dar de.. mai facem si ce nu ne place pt
scump
Si eu astept rusii.. (de n-ar mai veni), dar e foarte curios ca nu prea ma dor sanii. Asteptam sa vedem.
toate fetele si le urez o seara linstita!
Credinta face totul posibil!
elenya_m spune:
miro eu am facut ce ai spus tu in legatura cu PM numai ca n-am gasit nimic din ce ai spus tu
si sti ce e curios? ca eu am primit un mesaj privat. Se putea acest lucru dc nu il aveam activat?
Credinta face totul posibil!
Fabya spune:
Buna dimineata sa aveti o zi frumoasa plina de surprize frumoase!
Eu sunt in concediu astept sa-mi vina rusi![]()
Dupa aceia sa vad cum fac cred ca va trebuie sa incept tratamentul (naturista)dar trebuie sa i-mi comnad inca Maca si Mastodiynon
Eu am in anumite luni pierderi usoare de singe mai mult maroniu vad cind merg la baie dar asta se in periodata dupa ovulatie prin ziua a 18-19 uneori si persista pina la venirea ciclulul dar nu in fiecare luna,si aseara mi-a spus Livia ca e insuficienta de progesteron ceea ce m-am gindit si eu deoarece eu am pierdut doua sarcini in luna a-doau si stiu ca lipsa prea mare de progesteron duce la faptul de a nu mai ramane nici insarcinata,ceea ce la mine e ca de un an ´si jumate nici vorba sa mai fiu 
Asa ca pe limga tratamentul de stimulare voi incepe si cu ceai de Naprasnic.
Acuma astept sa i-mi vina rusi si am sa coamnd azi Maca si Mastodynon si incept tratamentul sper sa nu i-mi vina rusi pina nu le am pe toate ca am inteles ca trebuie sa incept tratametul naturist de la inceputul ciclului.
O zi buna va doresc la toate fetele!
Fabya
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
iepurila spune:
Eu iau deocamdata doar ceaiul de naprasnic. Dar nu l-am inceput din prima zi a CM. Are ceva?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Iepuricule nu cred ca are,eu am inteles ca se poate lua si din ziua a 5-a a CM,dupa ce trece sangerarea..tu in ce zi erai?
Ina
Fabya spune:

iepurila<<<<<ti-as raspunde dar nu stiu ,dar nu stiu cum iti faci tu ceaiul acesta deoarece Livia mi-a spus aseara ca terbuie facut dupa cum a spus ea in reteata si din ceea ce am citit si nu am inteles trebuie pus de cu seara in apa dar apa aceasta rece sau fierbinte sa stea pina dimineat.Tu cum il preapari ?????
Am spus ca astept sa i-mi vina ciclu deoarece mai am inca 5 produce de laut:
-extract de mugur de zemeura
-tinctura de marar
-carpicon(supozitor)
-maca
-mastodsnon
-Si acuma trebuie sa mai fac rost de ,,Napraznic"´deaorece mi-a spus Livia ca as avea lipsa de progestoron si inca sunt si eu la faza cind trebuie sa incep....nu stiu poate te ajuta alte fete ca si pe mine trebuie sa ma ajute cele care deja au inceput.
Salutari de bine la fete !Bafta.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
lumit spune:
Buna dimineata(ca eu acum m-am trezit
)!
Sunt cam lenesa la scris dar cu cititul stau bine.Sunt in a 46-a zi a ciclului acesta si Dumnezeu stie cat va mai tine.Ma dor sanii putin,semn ca rusii sunt la granita,dar ma dor de mai bine de o saptamana si degeaba.Sunt cam nervoasa ca nu-mi mai vine odata,sa ma pot apuca de treaba...
O zi superba tuturor!
poze cu noi
iepurila spune:
Mishulina, grea intrebare. Undeva prin ziua 17-18 a CM, cred, nu stiu. Sa nu mai iau? De fapt cum se ia ? Non stop, sau cu intrerupere intr-o anumita zi a CM?
Fabia eu il prepar asa: Seara pun o lingura de planta intr-o cana si torn peste ea apa rece. Si o las acolo pana dimineata. Dimineata strecor planta (lichidul il pun intr-o ulcica) si torn peste planta (aceeasi care a stat peste noapte in apa rece) o cana de apa clocotita. Las vreo 20 min si amestec cele doua lichide (ceaiul rece de peste noapte si ceaiul fierbinte de dimineta). Rezulta 2 cani ceai. Beau una dim si una seara.
Fac corect?
Tot ma mai inteapa in dreapta si azi. Fetele oare nu o fi ficatul?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Marunzika spune:
mihaipopescu multumesc pt urari; si eu mi-as dori sa nu mai fie nevoie de inseminare, dar numai Cel-de Sus stie daca ma fericeste acum sau nu!
Fabya, ceaiul de napraznic il prepar si eu exact cum a descris iepurila; eu insa m-am obisnuit sa beau dimineata ceaiul de cretisoara si la amiaza si seara cel de napraznic, desi Livia spunea ca ceaiul de napraznic trebuie baut dimineata pe stomacul gol.
M-am laudat eu cu ovulatie in ziua 11, dar azi ziua 12 tot mai am intepaturipe ovarul drept (stiu ca pe dreptul aveam foliculi mai mari, ca mi-a zis inainte de histeroscopie). Oare sa-mi sun berbantul si sa-l invit repede la prestat? Poate se produce azi ovulatia, dar cred ca nici pe dup-amiaza nu o sa fie tarziu pt a actiona!? La histeroscopie nu mi-au spus cat trebuie sa nu prestez, oare nu are nimic daca dupa doua zile deja am trecut la atac?!
Ma duc azi la dermatolog sa vad ce este cu exlozia de brobonele de pe abdomenul meu, oare sa-mi iau toata lista de plante dupa mine sa-i spun ce consum, poate o fi reactie alergica la ceva?
Sa auzim de bebei naturali cat mai curand!
jubica spune:
Iepurila nu-ti face probleme pentru intepaturile din burtica,Livia zicea ca tratamentul isi face efectul.Si eu am patit tot asa.Daca ai dureri insuportabile sa-ti pui pe burtic.un flacon cu apa calda.
Pupici