Naturiste si homeopate (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare naturiste si homeopate!
Maine am doua saptamani de cand iau orz si maca!Vestea buna e ca a inceput sa mi se regleze apetitul.NU mai mananc atata si la cina prefer fructe nu mai pot manca altceva.Deja am inceput sa slabesc.Astept sa vina si rushii azi sau maine.

http://commnunity.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Maruntzica, am ciclu lung, de 34,35 uneori chiar mai mult asa ca iau branca pana dupa ovulatie, la mine ziua 24,(cel tarziu) apoi astept 10 zile,(stric un test)si apoi reincep in prima zi a menstrei. Tu daca ai ciclu regulat,(28 de zile) ia pana in ziua 13 maxim!!! Daca e bebe sa nu ii faci rau...Branca ursului ajuta la producerea ovulatiei, deci eu cred ca nu trebuie sa intrerupi in ziua 10, mai poti lua 2, 3 zile. Oricum dupa ovulatie sa nu mai iei. Poate ne mai ajuta cineva cu o parere. Din cate stiu eu, tratamentul Liviei se poate lua in paralel cu stimularea. E interzis doar in combinatie cu anticonceptionalele. NU?
Va pup
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Natalia26 eu am un ciclu scurt de 25 zile si ovulatia se produce dupa cate am simtit cam in ziua 11, deci....nu stiu ce sa fac, daca sa mai iau sau nu mai mult de 10 zile!
Deci pot continua cu tratament naturist daca incep tratamentul pt inseminare? Chiar si branca ursului pot lua, chiar daca am sa iau Clomifen?

Mergi la inceput

Maruntzica, ia numai pana in ziua 11. Asa cum ti-am spus, nu cred ca are ceva daca iei si tratament naturist si trat. de stimulare.Nu trebuie sa iei anticonceptionale, atat.
Pupici. Ce faceti, fetelor, nu mai ziceti nimic?
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Marunzika ma bucur mult ca a fost bine la histeroscopie,bine ca tu esti OK,acum daca se mai imbunatateste situatia si la sot va fi in regula...
Eu nu stiu ce sa-ti zic despre tratam naturist(daca trebuie intrerupt sau nu) dar iti tin pumnii sa fie bine!
Natalia tu continui ca si pana acum,nu?
la toata lumea!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Marunzika si eu zic la fel ca Natalia. Branca s-o opresti abia in ziua 11, deci dupa ovulatie si tratamentul sa-l iei in continuare, deoarece te va ajuta la crsterea de foliculi/ovulatie/sustinerea sarcinii. Plus ca stimularea pe care o vei face ... e minora. 1/2 pastila de clomifen ... e infim.
Daca-ti dadea 2-3 pastile ... atunci riscai o super stimulare , dar asa ... continua fara frica.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Motzunica, te-ai lamurit?. Eu sint in asteptare, m-am obisnuit cu ritualul controlarii semnelor, asta e. Mergem inainte, nu? Faza e ca acum eu am intrerupt, nu mai iau tincturi, naprasnic, etc pana cand imi fac test. Are ceva? Eu zic ca nu. In cel mult 3 zile am verdictul si reincep tratamentul. Ziua 9 (DPO) adica maine e prea devreme pt test? Sint oricum pregatita, la cate teste negative am vazut, unul in plus nu mai conteaza.
Mishulina curaj ca se poate.
Fetelor, m-au uitat azi prin arhiva forumului si cate povesti cu final fericit sint! Trebuie sa reusim si noi!
Va pup
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Pup si eu fetele naturale si homeopate.
Azi am baut si eu ceaiul de naprasnic- prima zi. Simteam ca trebuie sa fac ceva. I-am scris Liviei un PM cu ideile mele si astept verdictul ei. Pana atunci, m-am gandit eu ca ceaiul nu-mi strica.
Si acum sa incep sa ma plang.
1. Mi se face cam rau (greata ) de la el- nu e voie sa-l indulcim macar cu putina miere de albine?
2. Am niste intepaturi in partea dreapta. Nu continue dar intepaturi. Nu mi-e frica decat de ficat (am avut Hepatita B in copilarie, acum nu mai am virusul in organism- analiza facuta in iunie 2005; dar mi-am protejat ficatul de cand ma stiu)
3.Nu ar putea strica de unul singur? Fara alte plante care sa ma echilibreze hormonal?
Deocamdata atat. Daca mai imi vin idei va mai stresez.

Pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mishulina, Natalia26, Mirona va multumesc mult pt raspunsuri si incurajari. Atunci am sa mai iau si astazi pe sera o bu caci tare ma cam chinuie tensiunea de la ea, caci nu am luat ceai de maghiran- nu am cautat pe aici. Azi dimineata nu am mai luat bu si azi nu am mai avut mucus specific ovulatiei; oare s-a produs ovulatia deja, ori ...egal, mai risc inca o durere de cap de l bu, dar o iau.
Aaa, si inca ceva , mi-au aparut ca niste bubitele mici pe abdomen, care m-au cam speriat, poate o intoxicatie, dar de frica altor boli ale copilariei mi-am facut maine programare la dermatolog sa vaz ce-mi spune. Oricum la rubeola sunt imuna ca mi-au facut analiza!
O seara placuta si mult spor la facut bebei naturali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

tuturor naturistelor si homeopatelor.
Aura , in sfarsit o veste despre tine, sper sa auzim de cand te intorci din concediu.
Mishule, tin pumnii, sa iasa luna asta.
Maruntika, eu zic sa nu renunti la trat.naturist pe mine m-a ajutat f.mult la ovulatie si cand s-a prins a fost singura data cand am avut 2 foliculi (doar BU in primele zece zile de la CM,
altceva nu am luat stimulente) asa ca sansele sunt mai mari, iti tin pumnii sa nu mai ai nevoie de inseminare.
Iepurila, poti sa-l indulcesti cu putina miere nu-i bai , si mie imi venea sa dar in timp te obisnuiesti cu gustul, insa atentie la temperaturi, eu le aveam f.mici cand beam ceai de naprasnic.
Eu sunt in asteptare,mi-am facut progesteronul si stau cuminte pana vin "musafirii" ca apoi sa-mi fac planul de bataie cu stimulari,
monitorizari,temperaturi...tot tacamul.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput