Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LORDRA cam asa mia iesit si mie calciu.Dar nu avem voie sa luam calciupana cam in luna a VI-s, pt ca se dupune tocmai unde mnu trebuie...adica pe scheletul bb-ului si poate (Doamne fereste!) sa se opreasca sarcina in evolutie, dinc auza ca se calcifica si numai creste.....
DR mea de familie a zis ca stie un bb-u caruia i s-au osificat oasele craniului si a trebuit sai faca operatie pt ca nu putea sa se dezvolte creierul...nu avea loc in cutia creaniana. Si nu-mi da ca decat dupa 6 luni.Dar maifac o data analizele atunci.

joy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, burtici!!!!!!!

In sfarsit o noapte in care sa nu ma mai ciuruiasca tantarii!!! Acum astept doar sa se vindece buboaiele vechi. Am pus aseara pastiluta de tantari si... somn de voie.

Mie calciu mi-a iesit 10,19 iar limitele sunt intre 8,80 si 11,00 (asa scrie in foaia mea). Asa ca deocamdata e bine....

Eu am patit-o cu vecina de deasupra cu tavanul. Cand a facut odata dus(dupa ce ii facuse curat in baie UN MESTER), mie imi picura pe teava groasa de la buda. Ne-am speriat de moarte, credeam ca s-a spart teava cu canalizarea de la buda. A dat ea cu silicon, dar treaba nu pare rezolvata definitiv. Nu mai picura pe teava, dar s-au facut bulbuci sub varul de langa teava. Ideea e ca ne intelegem bine cu vecina, sper sa nu se imputa treaba din cauza asta.

Va pup si va doresc weekend placut!!!!!!!!!

Noi plecam pe la jumatatea lunii in concediu, abia asteptam

Mihaela 18+ (inceputa luna a 5-a, azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Inca nu am apucat sa plec de la serviciu...., mai un piculet.
Mersi Corap de urari, vad ca multe dintre voi aveti probleme cu instalatiile.... trebuie sa ne mutam in Bucuresti ca vad ca ar fi o gramada de lucru

Lordra, mersi de sfaturi, am luat intr-o vreme si eu MagneB6 pentru palpitatii, si chiar o sa continui cu carceii astia? Ca e groaznic, nu mai vreau....

Fetelor v-am pupat, acum chiar ca o sa plec.Ne "revedem" in doua saptamani

Mandy, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

AAAAAAA
SI fetelor...am asa o veste minunata...!!! Azi cand am ajuns la servici,m-am tot fatait pe la conta, pe la birou la mine...(in leg cu leii astia grei ca nu ne factureaza programul bine.) Si cand m-am asezat si eu ca lumea pe scaun...ce credeti? Am simtit niste lovituri ca de picioruse in partea stanga, cum sa zic....cam cu 3-4 degete sub buric, cand mai sus un pic, can mai jos, cand mai tare, cand mai incet....si stateam asa cu respiratia taiata si radeam ca proasta, de ma intreba toata lumea ce am de rad.

PUNETI-MI CA PE ACOLO TREBUIE SA IL SIMT....SI CA EL ERA!!!

PUPICI

JOY 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

daca vreti vesti bune (dar nu despre tavane uscate in baie !!), uitati aici : am venit de la examenul de licenta - si hurrrai !!!!!!
cred ca iau nota mare la scris, ca mi-a picat si ce stiam la teorie, si 4 probleme usurele !!!!
cred ca l-am chinuit nitel pe bebelas, ca dupa 4 ore de sris continuu, cam incepusera sa ma doara toate cele, dar gata cu stressul !
mai avem sustinerea lucrarii luni si gata de tot, sunt doamna economist.
noi plecam la tara in week-end
abea astept !!!
cu intalneala vad ca ati lasat-o moarta ... asta e, pe data viitoare, ca in 2 ore plec...
va pup pe toate si sa aveti week-end placut !!!!
si multa miscoceala la bebici, ca doar asta ne face fericite, nu ?!

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy - eu una, pun pariu ca bebe era...
felicitari !!!!!

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, pai nici nu ma gandeam sa iau calciu separat. Ma bazez doar pe cel din prenatale (bunuiesc ca e bine dozat, din moment ce scrie ca se iau din luna a 4-a pana la sfarsitul sarcinii) si pe putinul pe care-l iau din lactatele pe care le mananc atat de rar. Oricum, acu' m-am uitat pe analize si am vazut ca la calciu ionic (cica ala e calciu din oase, de fapt) stau prost: am 4,25 iar limita inferioara este 4,40.
Sa ma ia naiba daca stiu ce sa fac. Cre'ca acum se observa carentzele vechi (inainte de a ramane gravida nu consumam nici un fel de lactat, afar' poate de niste unt). Dea Domnu' sa nu ramān fara dintzi, ca fara plete parca e totusi remediabil: am mai fost tunsa periutza, deci nu-mi fac asha mari probleme.

Bafta!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

joy, pai cam pe-acolo e bb. asa ca eu cred ca el a fost. mai zi-ne amanunte despre cum a fost.
eu, de ex. prima data l-am simtit in masina. a fost asa, ca un fel de zvacneala. da' am mai asteptat repetari, ca nu eram sigura... da' el era (acu sunt convinsa).
C & bb 20+ care luni va afla daca e f sau b :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, daca va duceti totusi la intilneala, nr. meu e 0723-598590. Dati un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Multa odihna si bucurie fetelor care intra in concediu sau au program de week-end.
Acum ca am 3 saptamani de pauza la medici, astept cu nerabdare primele miscari. Parca ar fi fost 2 mici zbateri, dar foarte mici...

Sa ne reintalnim cu bine!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput