Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corap, ai compasiunea + intelegerea mea. Eu, de la inceputul li decembrie si pina la mijlocul lui martie am avut renovare-santier in casa noua in care ne-am mutat. Eram un ghem de nervi.
Cind end treaba, vine tanti de vos - surdo-muta, basca, dar foarte de treaba - ca ii picura in baie. Sa innebunesc. Idem, chemat un instalator, venit zis ca nu e de la noi, chemat altul, evident platit pe ambii, cind, printr-un miracol, dupa zile de apa inchisa si chestii, ne-am prins noi ce era: intre cada nou schimbata si perete era un luft, adica nu se imbinau perfect. Lucru stiut inainte si acoperit ci silicon, dar a ramas o gaurica in silicon, cu un diametru de max. 0.5 cm, prin care, cind faceam dus, zilnic, curgea sub cada si se infiltra prin podea pina in tavanul femeii. Am reparat noi, cu silicon si gata!
Ce bine ar fi daca si la voi ar fi totusi asa de simplu!

21+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Fetelor ma bucur sa aud ca si bebeii vostri au antrenamente serioase in burticute!!!
Ieri am intrat la banuieli, caci a miscat toata ziua in reprize luungi de tot... Nu mai poate tati de dragul bebicului nostru
Voi simtiti o presiune sub burtica atunci cand stati mult in picioare sau cand va plimbati?!
Eu cred ca urmeaza o noua explozie a burticii mele caci simt ca nu mai este suficient de incapatoare pentru puiut si ma trage pielea peste tot (si eu ung la greu)

IrinucaR 20+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu e.ca nu se infiltreaza nimic. sub cada e absolut uscat. si am mai dat o tura de silicon peste tot, si pe langa cada, si la chiuveta, si pe jos, la imbinarea gresiei cu faianta... pur si simplu nu mai rezist psihic... si refuz sa ma mai stresez.
C & bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Corap...stai sa vezi minune patita de noi..stam la casa cu etaj..noi la etaj si vecinii jos...Intr-o zi vine vecina disperatat ca e tavanul ud,ca ii curge in vana..ca am innundat-o...Las telefonul jos,fuga repede in baie si stupoare..nu era nici un robinet deschis..totul fff uscat..I-am spau si nu m-a crezut a zis ca am lasat din greseala vana si ii curge ei....In fine...am chemat instatlatori peste instalatori sa-si dea cu parerea ce poate fi si NICIUNUL nu a gasit o solutie.Intre timp s-a retras,s-a uscat tavanul,i-am platit lavabila sa-si dea din nou in baie si gata...Dupa vreo 6 luni de la incident aceiasi poveste...de data asta am insistat sa urce sus si sa vada ca nu am inundat si efectiv nu stim ce cauza poate avea asa din senin sa-i curga apa pe tavan..s-a lamurit ca nu suntem de vina ,dar a zis ca poate fi ceva in perete si noi sa-i platim lavabila plus rigips(tavan fals) care s-a stricat..
Acum efectiv stam cu frica in san sa nu se mai intample ca nimeni nu ne-a dat nici o solutie decat sa spargem toata baia noastra si sa vedem...unde mai pui ca am renovat-o complet abia de 2 ani ..deci va dati seama ce nebunie...plus de asta poate sa fie o tzava exterioara care sa nu aiba nici o legatura cu noi...

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Nasol cu vecina de jos, foarte nasol.
Daca mai vine instalatorul, cere-i sa astupe... gura la vecina.

Mergi la inceput

sincer, eu nu mai sparg nimic. daca vrea, sa ma dea in judecata, chem in garantie si asiguratorul, ca eu am si asigurare, sa faca expertiza si sa spuna care-i treaba si de unde. prefer sa platesc cheltuieli de judecata si expertiza si ce-o mai fi, ca sa se stabileasca definitiv unde-i problema.
de lavabila nu poate fi vorba, ca are niste cazane de pereti nevaruiti din '77 si gurile de vizitare acoperite cu ziare si, in general, o mizerie crunta. si cica-i doctor ... dintolog.
C epuizat & bebelica fara frica 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Top si eu fetelor, mai am un pic cu inchiderea de luna si am plecat acasa iau bagajele si iupi...concediu doua saptamani.Multumesc fetelor de urari asemenea si voua si sa ne intalnim cu bine.

Imi pare rau de cei care au probleme cu instalatorii, cred ca e groaznic.Eu am noroc ca am unul in casa, ca sotul meu lucreaza in domeniul asta (defapt el si un prieten are o firma care se ocupa de instalatii, ei centreaza , ei dau cu capu') asa ca nu prea am probleme. Eu de exemplu sunt destul de neindemanatica asa ca nu pot sa spun decat multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un sot care chiar se pricepe la toate. Ce mai extremele se atrag.

Fetelor am de doua zile o probleme f. mare...carceii la picioare, la gambe sau in talpi, imi vine sa innebunesc de durere, sa ma urc pe pereti nu alta.Cred ca bbeul mi-a secatuit de tot rezervele de calciu si magneziu. Voi ati fost in situatia asta, ce ati folosit , ati inceput sa luati Ca si Mg? Ca eu in prezent nu iau decat Materna.Dati-mi o solutie ca nu mai vreau sa mai am carcei....

Mandy, maine 22 fix si de duminica intram in luna a sasea

Mergi la inceput

mandy, concediu placut. nu treceti prin bucuresti in concediu? ca va invitam pe la noi :)))) au mai venit acu' vo luna niste prieteni din sibiu si ne-au instalat chiuveta din bucatarie si aplicele pe holuri ;) vad ca lumea e meseriasa prin partea aia
cica cu carceii e ca si cu vergeturile. unele au, altele au mai putin, nu trec cu nimic, dar daca te ajuta psihic poti sa iei diverse (magneziu, fier, prenatale, cevauri).
asta-i sarcina... noroc ca trece dupa 9 luni, si nu-ti mai faci dup-aia griji pt. tine, ca n-o sa mai poti de grija lu' omulet mic.
C & bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cred ca e saptamana vecinilor de dedesubt...si a mea a venit sa se planga... ca are infiltratie... pai si eu ce sa-i fac... ghinionul ei, bloc vechi, tevi vechi....
nu ca as fi rea, dar cand si-a renovat acum doua luni m-am rugat de ei mai cu lacrimi in ochi sa nu bocane 2 ore pe zi, ca-mi doarme copilul... si au zis ca asta e problema mea...
ei no ca acum le-a venit randul. o sa verific la mine, si daca nu e nici o scurgere, n-are decat sa-si darame tavanul si sa vada de unde i se infiltreaza! ca de, i-o servesc.. nu e problema mea...
ce poate sa faca... pai cam nimic. cei de deasupra mea doi ani de zile m-au tot inundat. asta pe langa daramat tavanul la sifon, ca il aveau fisurat. si nu s-au sinchisit. ma duceam la ei ca-mi curge in casa si ei faceau dus... si tot nu credeau ca e de la ei... abia dupa ce mi-a cazut tavanul si s-a vazut gaura din sifon l-au schimbat. dar de reparatii... vax, nici nu s-a discutat. la ultima inundatie abia se uscase vopseaua, ca zugravisem iar... si au "binevoit" sa apara cu o cutiuta de lavabila si o pensula, sa dea pe unde se vedea... no, ca acum s-a impuscat vopseaua... iar ma asteapta distractie...
si asta de dedesubt vine sa se planga. pai saraca, mi-e mila de ea, dar asta e viata la bloc. ori se face ceva sa se reglementeze toate situatiile de genul asta, ori se descurca...
si mai ales ca sunt sigura ca e din coloana comuna, ca e pata mai mare la bucatarie... nu la baie, de unde ar putea intra...
dar acum chiar m-a nimerit prost. pe 0 cu bugetul. tot nu sta aici, vine din joi in paste...

Cristina 18+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Mandy, ia MagneB6. Eu iau de la 6 saptamani, cate 4/zi, iar medicul mi-a recomandat sa iau pana nasc. E si vasodilatator, deci numai bine.
In privintza calciului, eu iau niste prenatale "Royal Tonic" care cica au ou de prepelitza in compozitie, o importanta sursa de calciu. Pana acum n-am avut nici un fel de probleme, mai ales ca io cu lactatele cam greu. Mi-e frica sa nu raman fara dintzi din cauza ca nu pot manca prea multe. Chiar asha: stie cineva cam cat ar trebui sa fie valoarea calciului ca totul sa fie ok? Mie mi-a iesit 8.9, valorile normale fiind 8,4 - 10,2. O fi suficient?

Lordra17+

Mergi la inceput