Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41
Raspunsuri - Pagina 2
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mishulici, ce fel de tratament faci (stiu ca te-ai apucat de el luni, dar nu stiu exact in ce consta, scuze
). Eu am fost cam ocupata sapt. asta si mi-am impus sa mai am rabdare pana lunea viitoare cu programarea la doctor. Vezi ce faci, sa te molipsesti de la cele trei
. Tin pumnii stransi, sa stii.
multi
Laura
Laura
pai sa te auda Dumnezeu! Eu am inceput Prednisonul de luni dar atat el cat si Ranitidina sunt groaznic de amare si iau "cu pumnul",iar regimul fara sare e greu de tinut pentru o hipotensiva ca mine....Mai ales ca afara e tare cald si sunt mai tot timpul ametita
.Nu-s decat in ziua a treia (din 12) si deja nu mai vad pe unde merg....Dar las'ca trece....Iti tin pumnii luni sa-ti faci programere,eu tot luni ma duc sa vad cu ce (foliculi si endometru) ma laud luna asta....Sunt taaareee curioasa!
Ina

Oana_B spune:
Hai ca am mutat mesajul, deocamdata asta este singura modalitate, sper ca pe viitor admin sa ne dea la indemana scule ceva mai destepte ca sa lipim mesajele:))
Felicitari noilor gravidute
, sarcini usoare si bebei asa cum va doreste inimioara
Initial postat de mihaipopescu
quote:
Woau cesi
veselie este aici la voi!!!Tin sa le felicit si aici pe Irina si pe Jane si sa le urez tot binele din lume atat lor cat si pt.
![]()
![]()
Catalina , felicitarisi tie,ma bucur de reusita ta ,sa ai mare grija de tine si
![]()
sau
![]()
si sa fiti sanatosi. Scuza-ma ca nu am parcurs toate paginile de la acest subiect dar daca poti sa-mi spui tu ce problema ai avut de ai recurs la inseminare....cati foliculi ai avut....ai facut stimulare ...vreau si eu
sau
si poate aflu si eu secretul de la tine.
pentru toti
din burtica ta.
Fetele eu sunt mai noua pe forum desi va citesc de f. mult timp,am postat mai mult la naturiste dar indraznesc si la voi daca nu e cu suparare cu o intrebare :la un CM de 26-27 zile, prima luna dupa o sarcina pierduta am avut urmatoarele temp: ziua 7-36,6;8-36,4;9-36,6; 10-36,4; 11-36,2;12-36,4 ;13-36,5;14-36,6;15-36,7;azi16-36,9 credeti ca am ovulat mai tarziu? De obicei monitorizata si cu temperaturile luate ovulam in ziua 12-13,niciodata asa de tarziu...atunci cand ar trebui sa-mi vina? Nu mai inteleg nimic ce se intampla ,totul este schimbat la mine.... sa fie totusi de la faptul ca iau maca si BU sau asa raspunde organismul dupa o sarcina pierduta si isi revine maigreu?
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela
Oana_B
mihaipopescu spune:
Mishu fata buna 

si unul
pentru
Oana uite un buchet

si te rog da-mi una
daca mai gresesc poate asa o sa fiu mai atenta ![]()
Mishulina spune:
Mihaela,chiar vroiam sa te intreb: Tu ziceai ca ti-au scazut temperaturile de la Maca,nu? Ca eu de 2 zile nu ies din 35.9 si mi se par cam mici...in conditiile in care in prima zi am avut 36.5.....Tu ce ai constatat? Si de cand iei Maca? Eu nu dorm bine si m-am gandit ca din cauza asta or fi asa de scazute...
Cat despre ovulatia ta,nu stiu ce sa zic,poate ne ajuta fetele...
Ina
mihaipopescu spune:
Mishule din cate am rasfoit ar trebui sa fii in ziua a 8-a, daca te uiti pe temperaturile mele mai sus vezi ca si eu m-am speriat din cauza lor , de cand imi iau temperatura niciodata nu am avut 36,2 sau 36,4 in zilele 10-11-12 dar acuma iti zic eu sa stai linistita, ca uite, la mine au inceput sa creasca... si chiar cu 0.2 grade azi de dimineata (ziua 16) ceea ce ma face sa cred ca a fost totusi ovulatie...? sunt
insa ca am prestat in zilele cu temperaturile mici si luna asta am ratat-o... eu iau maca de vreo 10 zile si nu stiu nici eu daca este de la maca sau nu...astept pana luna viitoare cand ma duc la monitorizare...nu ne ramane decat sa urmarim temperatura pana la CM sa vedem ce se intampla, tragem concluziile si stim la ce sa ne asteptam pt.luna urmatoare.
Roscatel cu bebel cand o sa fiu din nou
o sa ma uit zilnic la pozele tale si la bb
tau ca tare frumosi mai sunteti...poate se ia si la mine
... sa ai griga de tine si de burtici
Mishulina spune:
Multumesc Mihaela asa am sa fac,le voi urmari si intre timp stau linistita! Sau incerc....![]()
Da,ai dreptate sunt in ziua 8 dar cum e prima luna de temperaturi nu am termen de comparatie...Eu ma duc la monitorizare chiar luna asta si tare sunt curioasa daca se potrivesc....Mai vorbim neaparat! 
Ina
miki iris spune:
toate fetele. Azi am bananait toata ziua am avut treaba si am ajuns acasa pe la ora 11. Neavand somn, ce m-am gandit eu: hai sa stric un test din Bax(12 teste)si...surpriza: 2 liniute, dar a doua foarte palida.M-a apucat un tremurat de nu pot sa va spun.Eu am facut un pregnyl de 5000 in ziua 13 dar banuiesc ca s-a dus si mama lui din organism(stiu ca iese la 7 zile).Sunt in ziua 23 de la CM. Ce ma fac????
Testul se numeste Cella.
Mihaela
Denisam spune:
Mai fa maine dimineatza un test, pregnylul a ieist deja, deci stai calma cu asta, bafat sa iasa si maine 2 liniutze si va fi cu ochisori!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Miki Iris fi atenta pregnylul de 5000 ui iese la 10 zile, nu 7 de cind l-ai facut...azi ai fi in a11-a zi...daca si azi ies 2 liniute sigur esti gravida...vezi ca te sun mi tirziu...please fa-ti inca un test..de dimineata daca poti:Diaspot sau Dr. Sigur!![]()
Mihaipopescu si restul fetelor..cu atitea reusite la sfirsit de iunie sa vedeti in iulie cite gravidute noi vor aparea
...
Eu sunt bine, se pare ca imi prieste statul in pat...bebe este si el bine..sunt curioasa daca tot cu degetul in gurita sta, cum a facut-o la ultima eco...va tin la curent..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
dananita spune:
Salutare fetelor!
Am facut si eu de dimineata un test de la Ozone (5zile DPO-cred ca e cam devreme). Nu fac nici un tratament, sunt in cele 6 luni de "asteptare". Ideea e ca pe langa liniuta de control a mai iesit una ... dar nu unde trebuie, ci sub plasticulala transparent
. Se pune?? Sau e un test compromis? Mi-am zis sa ma calmez, sa nu ma mai gandesc la asta si sa repet testul luni. Dar, NU POOOOT nici sa lucrez nu pot numai acolo imi fuge gandul
..voi ce ziceti?
Pupaturi!

). Eu am fost cam ocupata sapt. asta si mi-am impus sa mai am rabdare pana lunea viitoare cu programarea la doctor. Vezi ce faci, sa te molipsesti de la cele trei