Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Da' chiar asa, in competitia asta toata lumea trebuie sa iasa pe locul I si sa avem tot mai multe de felicitat. Eu deocamdata va fac galerie: HAIDETI, FETELOR! HAIDETI, FETELOR! HAIDETI, FETELOR!

Laura

Mergi la inceput

Catalina cand faci primul echo?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele
M-am intors si eu azi dimineata de la Cluj de la seminar, unde a fost super misto!
Mishu , Miro, , situatia este asa: temperatura nu am mai luat-o zilele astea ca mi s-a dat programu peste cap si nu avea relevanta: culcat tarziu, sculat devreme, asa ca m-am multumit cu monitorizarea mucusului. De vineri este creamy, si mult, ca il vad pe chilotel. Azi e ziua 13 si diseara ma duc la Dr T la eco sa vad cum stau. Al meu a primit instructiuni sa-si goleasca rezervorul ca sa se refaca si a facut-o aseara. Va spun rezultatul de la eco

Fetelor, io cred ca seminaru asta despre sexualitate m-a cam sensibilizat, ca alaltaieri plangeam de mila unui pui de caracatita din farfuria mea si abia l-am putut manca (de mila) si ieri in gradina botanica (care este superba) am ajutat un pui de melc sa traverseze strada! Asta dupa ce m-am asigurat ca il duc in directia dorita de el!
Am luat-o pe aratura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, hihi, intrecere in foliculi si endometre :-) dar asa cum zice si Laura Ioana, toata lumea trebuie sa fie pe locul I cu II
Pup fetele foliculoase si puternic endometroase

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Alexia, esti simpatica tare! Ce zici ca ai invatat la seminarul despre sexualitate de te-a sensibilizat asa? Si ai mancat pana la urma puiul de caracatita? Si pe mine ma mai apuca de astea, dar ma mai abtin ca rade sotul meu de mine.

P.S. Cum ai aflat in ce directie vrea sa mearga puiul de melc?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Cred ca ar trebui sa initiem un concurs cu titlul "Cel mai baban folicul" !Hai, ca am luat-o si eu razna de tot; scuze fetelor, se apropie ziua neagra din luna!
Alexia draguto, nu-i a' buna cu atata sensibilitate! In curand o sa mananci numai vegetale si ierbusoare!Fii mai barbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Doamne cat de haioase sunteti.
Catrinel timp as mai gasi eu, dar din pacate nu am ce povesti. Luna asta am cam stat pe tusa. Nu stiu in ce zi sunt, nu am facut monitorizari, nu nimic. Stau si eu si astept........
Luna urmatoare ca sa o iau si eu cu o anumita logica.

Dar ma bucur pentru voi, va tin pumnii, rad cu Alexia de nazbatiile ei........

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Laura Ioana, cum am aflat directia de deplasare a melcului? simplu: m-am uitat sa vd in ce directie are capu; ca doar nu-i rac sa mearga cu spatele. Dupa care am trasat o linie dreapta imaginara pana la primul boschet si l-am cazat acolo, avand mare grija sa pastrez directia!
Si puiul de caracatita, da, l-am mancat, pe principiul ca "mila mi-e de tine, dar mai mila mi-e de...stomacu meu"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mai fetelor! Lipseste omu' o ora si cand vine sa nu se mai poata opri din ras! Sunteti "de groaza" !
Alexia bune ai venit! Stiam eu de ce-mi lipsesti,la stilul tau inconfundabil...Asa deci...dupa ce ca seminarul ti-a indus o stare de hipersensibilitate ai mai avut de-a face si numai cu "juniori" : pui de caracatita,pui de melc....Si eu care am crezut ca sunt singura care plang de mila cateilor/pisoilor abandonati pe strada....
Sa ne ti la curent cu ce iti spune T diseara....
Laura,multumim de galerie!
Princess ma simt usor dezavantajata. La concursul "Cel mai baban folicul" as ramane repetenta,asa ca cer respectuos permisiunea juriului sa se adauge si sectiunea "Endometre babane" ca sa stau si eu bine la ceva,pai nu?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mishulina, se aproba!

Mergi la inceput