Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirela Anca spune:
Hai sa va aduc un strop de speranta si bucurie .Tocmai a aparut la TV Emil Boc de la PD care a criticat in termeni duri legea .El spune ca partidul lui nu poate sa sustina aceasta lege pentru ca atunci cind erau in opozitie criticau asemenea masuri .
.Eu cred ca-i un pas bun pentru noi .
Am si eu o intrebare pentru mamicile care spun ca BB-ii nostri sint decretei :ATunci COsmin ce este ?l-am crescut 2 ani cu 1.050.000 CIC.Probabil cersetor la mila statului.
-profitor-22 sap si 2 zile
Mirela
si
Cosmin-cersetor 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
canuta-om-sucit spune:
Femei care habar nu au ce vorbesc. NUmai arunca nichte cuvinte asa aiurea.
aura
pischi2003 spune:
Salut, burtici
Mai bine sa nu ne mai gandim cu jale la ce va fi, ca la urma urmei suntem norocoase cu bb-ii nostri. Eu stiu ca mi l-am dorit f.f.f. mult si ne vom descurca noi cumva. Important e sa-i vedem sanatosi!!!!
Auzisem aseara la stiri de o graviduta care a aflat ca bb-ul ei are o malformatie la inima si ca trebuie operat la 2 zile de la nastere, in alta tara. A facut rost de banii respectivi si deja pleca in tara respectiva. Mi s-a parut cumplit sa treci prin asa ceva!!!!!!!
Ioana, nu te mai gandi la tampitul ala, nu i-a dat nimeni una peste ochi de poate spune asa ceva.

Va pup pe toate si zambiti! 
Mihaela 17+
Doinna spune:
T Ioana,nu-mi vine sa cred ca ai trecut prin asa ceva,IMI PARE RAU!!parerea mea ca nu prea ai ce face decit sa-i ignori pe idioti.
A inceput si burtica mea sa creasca dar ma cam doare spatele.
Tb sa plec baietelul mau trage de mine...vrea si el sa va scrie..
o zi buna
cristinamh spune:
Ioana, asa politicosi sunt?? ca sa stiu ce ma asteapta... eu trb sa ma duc peste o luna sa-mi fac contract de asigurare... ca de, chiar daca sunt la limita, tot incerc, poate-poate fac o "decretica". nu pot sa risc sa nu-l fac, poate totusi nu trece legea....
lavi, plomba mea nu sta bine... adica vecina ei, dupa ce a patiti tot o "schimbare la fata", de la alb la negru, a picat si a fost nasol de tot... eram gravida in 4 luni jumate. acum istoria se repeta... e neagra... si plomba, si eu, cand ma gandesc ce ma asteapta. nu ca mi-ar fi frica... dar parca n-am chef sa-mi strezez bb-ul... tim minte cum se zbatea andrei in burtica data trecuta, la scos nervul... si n-as vrea sa repet experienta.
Cristina
17+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
andutzy spune:
Buna mamici cu burtici!
Va spun sincer, ca si eu ca si voi am ramas interzisa!!!Eu i-am votat si chiar eram convinsa ca vor face ceva...
E inca o mizerie politica , dar la care nu se astepta nimeni. E ciudat ca propunerea asta de lege vine la nici citeva luni de cind majoritatea celor de azi si-au facut tot felul de fundatii de aparare si sprijinire a mamelor si prevenirii abandonului de copii.Singurul lor scop, cred , cred ca este sprijinirea , incurajarea inmultirii( desi sunt convinsa ca nu este nevoie) populatiei de etnie rroma -tigani- care n-au nici o treaba cu munca (oficial si declarat) si traiesc din ce produc copiii la semafoare aia cu miinile sau picioarele sucite.
Eu una am un magazinas de familie (singurii angajati ai firmei sunt eu , sosul meu si soacra-mea). Acum am un salariu de 7.500.000 lei (declarat corect), la aceasta suma platesc in fiecare luna asa:-eu, angajat:cam 1.500.000(CAS, CASS,..)
-EU,firma:cam 2.500.000 lei(CAS,CASS,...)
Si cu toate astea o sa fiu pusa linga una care n-a platit in viata ei nimic la stat ( nu e de ajuns ca toate ciorile scirboase fac copii si beneficiaza de servicii medicale gratuite=platite de noi) M-AM ENERVAT!!!!!RAU!!!!
Atena
si
22sapt
Bic spune:
Doaaamne, T_Ioana...sint pur si simplu inmarmurita. Da' tu ai avut o reactie beton, eu m-am pus imediat in situatia ta si crede-ma ca as fi sarit la bataie. Eu am si un talent deosebit sa ma cert cu vinzatoarele si cu functionarii publici, chiar si aici, asa ca pe badaranul asta nesimtit, porc si idiot l-as fi pocnit in cap in secunda doi. M-au apucat nervii la stomac numai citind ce-ai scris tu. Daca as fi avut o pusca, l-as fi omorit pe loc.
Bine i-ai spus de mama, cretinu' dracului, ca injuraturile de mama dor chiar si pe uin limbric avortonic ca asta...
Da' pe el cine il tine, ma'? Ca functionarii de la stat trag un chiul cumplit. Ia sa-l luam noi la bani marunti pe tovarasul asta care probabil ca trage statul in piept cit de mult poate si a facut-o cu virf si indesat pe vremea iubitilor lui tovarasi...
Ma gindeam ca trebuia sa stringi declaratii de la persoanele din jur si sa-l dai in judecata, nesimtitu naibii... Da' parca vad o coada de mosi si babe cu punga, care in loc sa fie de partea dreptatii, incep sa zbiere si sa-si ridice pungile cu minie la tine, ca il enervezi pe "domnul functionar" si nu pot sa-si mai primeasca ei malaiul...Asa sint satula de mosuletii si babele astea cu plasa, de nu mai pot. Bine ca nu am mers prea mult cu autobuzul cit am fost in RO, ca m-as fi enervat tare. 
DPN 31.10.05 
cristinamh spune:
bic, uite ca fapt divers...
au dat la stiri acusica cum ca regia de transport din timisoara a introdus autobuze cu aer conditionat pt confortul calatorilor pe caldurile astea insuportabile.
ei bine.... pensionarii...dragii de ei... pt ca au abonamente gratuite, decat sa stea acasa sa lesine de cald, tin ocupate locurile in autobuz!!! poti sa vii terminat de la servici, nu cred ca se va ridica unul sa-ti dea locul!!!!
ah doamne, ca bine le-a facut mazare la constanta... abonamente gratuite, da' pe intervale orare!!!!
Cristina
17+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Morgano spune:
Salutare fetelor
Sunt si eu nervoasa pt. voi referitor la faza cu concediul/indemnizatiile.
Si atentie Atena, nu generaliza ca dai si in cine nu merita cu faza :"Si cu toate astea o sa fiu pusa linga una care n-a platit in viata ei nimic la stat"
Asa cum v-am spus, eu am decis sa nu ma bazez pe statul roman, deci nu am pretentii de la ei si nu le platesc. Deci Oricum, cand platesti impozit de 38% pentru munca ta de zi si noapte de parca ai produce nu stiu cat si le esti datoare cu aproape jumate, ti-e scarba de tot ce inseamna guvern, finante... etc.
Un stat care pana acum nu mi-a oferit nimic bun, ci doar imi ia bani prin diverse metode.
Ioana, eu cred ca-i lipeam la functionarul ala una, nu stiu dc ma puteam abtine.
Nimic in tara asta nu merge cum trebuie, oriunde te duci tot ciubucul si relatiile au ramas la ordinea zilei, iar drepturile care ti se par firesti si cika ti le apara legea sunt farse ordinare. Te agita si innebunesc de cap sa dai examene, apoi brusc in ziua examenului (pt care ai platit enorm) apare o ordonanta care spune ca numai anumita categorie trebuie sa dea examenul, se da un ordin sa primesti banii inapoi, dupa care esti acuzat de frauda ca ai trimis adeverinta medicala ca nu poti participa la examen si ceri sa ti se returneze banii integral, pt ca tu nu trebuia sa te inscrii la examne ca nu intri in categoria x.... mi-e greata efectiv (ma refeream la examenul pt. reautorizarea traducatorilor).
Asa ca, daca vreti sa le scrieti, sa le cereti socoteala etc... din pacate eu nu am sperante dar va urez succes si va tin pumnii.
Asa cum am spus, intotdeauna se vor gasi justificari pentru erori sau masuri nedrepte, iar guvernul asta are un mare avantaj pe de-o parte si dezavantaj pe de alta, si nu le iau apararea defel. Guvernul Nastase a dat masuri populiste pre-electorale (din timp), a facut tampenii ca sa dea ei bine, insa multe din ele nu sunt deloc inspre binele in timp al nimanui, deci guvernul asta trebuie sa le taie (nu ma refer aici la cazul mamicilor), dar pe de alta parte, la ei e si o scuza ca ei doar repara ce a fost inainte dar de fapt dau in categorii de populatie care ar trebui sprijinite.
Gata cu nervii ca si asa am destui.
Ripley 20
Pico spune:
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!Mai Ioana,tu ai nervii tari,eu asa l-as fi porcarit pe boul ala nesimtit.Auzi ce mitocanii sa debiteze.Eu am terminat facultatea anul trecut si la anul imi termin si masterul.Am facut un copil in timpul facultatii iar acum il voi avea pe al doilea.Asta ma face PUTOARE?
.Dimpotriva pe langa faptul ca ne desparte un CAMION de carti el nu ar fi putut face nici pe sfertul sfertului din cat am facut eu.
Multa rautate combinata cu prostie!
Acest tip de individ face parte din categoria idiotior de tipul "daca ti-a placut sa te f_ti,acum rabda!"

Cat despre noua lege,degeaba ne facem sange rau.Oricum noul proiect incurajeaza tigancile si femeile care nu au alta ocupatie decat sa traga plozi.
Era mai bine inainte..ai cotizat 10 luni,tu sau sotul,primesti bani.Daca nu,nu.Totusi ar fi trebuit stipularte in lege situatii speciale...studente,somere etc.
Mi-a scarba
.
19
Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)