Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Cum naiba sa ramai calma la asemedea ineptii. Sincer acum. Paharul la mine s-a cam umplut. Am inghitit toate tamenile guvernului pana acum dar asta cu cic-ul a pus capac. Sa nu mai spun ca studentii in nici unul din cazuri nu au fost acoperiti. CA ei sunt un fel de paria a societatii, sincer. E dramatic. Si ma enervez cand aud unele voci care spun ca astia care ar astepta ajutorul asta ar fi nishte lipitori. PAi stai mai tata dar eu nu muncesc pentru banii astia? Acum sunt cateva categorii de oameni care vor face copii pentru astia 3 milioane ( oameni de "calitate" de altfel). O sa vedeti cum poporul nostru o sa ajunga unul plin de analfabeti, infractori si agramti, deja sunt foarte multi. Uitandu-ma numai la tv la interviurile luate pe strada, foarte putini sunt cei care pot lega o fraza calumea. E dazastru! Parca suntem pe Titanic. Vedem ca intra apa si nu putem face nimic. Eu totusi spun ca se poate daca societatea civila ar constientiza cata putere are si ar folosi-o odata, ca m-am sautrat de situatia asta de gunoier, in care primim numai resturile altora.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alexandrina, subscriu la ce ai spus!

BB-ii nostri, saracutii, nu au nici o vina de ce timpenii fac guvernantii astia. Pe de alta parte, si eu sunt de parerea ca daca se vrea adoptarea acetui proiect, se va adopta, indiferent de reactiile noastre.

Mi-a dor de discutiile nostre despre linia neagra, kg in plus, foamete si pofete, etc, chestii de-astea, stiti voi, de-ale!

Va pup pe toate cu optimism!

21+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

I-am scris si lui Basescu, ca doar idiotii din partidul lui au fost cu ideea!!
presedinte@presidency.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor sa vedeti pana unde poate duce rautatea umana. Azi dimineata am mers la Casa de Pensii sa ma interesez de o problema care tinea de pensia bunicii mele. Un functionar de acolo, a vazut ca sunt gravida si mi-a spus " Ce zici, doamna, iti trece cheful de turnat plozi acuma cu 3.000.000/luna? Asa va trebuie, ca in loc sa munciti vreti sa stati acasa cu plozii si noi, statul, sa va tinem ca pe niste doamne cu aproape 8.000.000! Iar copii care ii faceti ajung niste analfabeti si golani, putorilor!"
Va dati seama ca in primul moment am ramas fara replica, i-am zambit frumos si i-am spus ca putoare a fost mama lui cand a facut un analfabet si un golan ca el! Si i-am intors spatele si am plecat.
Acuma ce sa zic, eu ma bucuram de banii aia ca salariul meu este de 4.200.000 net, dar nu pentru bani fac copil! Iar in alta ordine de idei, eu sunt jurista, sotul meu este economist, deci eu nu cred ca suntem atat de analfabeti incat sa nu fim in stare sa ne educam cat de cat copilul, sau ma rog, macar mai bine decat o fac acele femei rrom care nasc pe banda rulanta si ii trimit la cersit!
Ati mai pomenit asa tupeu de la un functionar?
Eu sunt inca oripilata!
Ioana si Samburel 14+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

T_Ioana, iti recomand sa (macar mental) pe acel personaj. Da' salariul lui cine il consituie?! Noi!!!!
Nici macar nu se poate exprima in cuvinte cat sunt de uimita... din pacate aceasta este lumea in care traim.
Dar nu-i nimica, caci conform noii legi o sa ne umplem intr-adevar cu analfabeti caci toate mamele care n-au muncit o zi in viata lor vor primi aceeasi suma cu cele care au ani buni de contributie...
Sa vedem atunci ce mai au de spus!!!

Pentru voi si bebeii vostri, fetelor, nu merita sa va enervati!!! Intr-un fel sau altul fiecare dintre noi se va descurca.
Nu va pierdeti speranta intr-o viata mai buna pentru copii nostri.

IrinucaR 20+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ioana, incearca sa-l uiti. In orice caz, ai fost inspirata cu raspunsul, eu nu stiu daca eram in stare sa replic ceva.
Bravo tie!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dragelor astea care asteptati ajutorul asta de 8 mil si mai aveti si "tupeul" sa va bucurati de el, aflati ca la discutii generale copii facuti in perioada asta sunt numiti decretei pentru ca parintii se bucura de acest ajutor. Sa nu iti dai una? Daca mamici ca noi gandesc asta? la ce te mai poti astepta. Si ma mai enerveaza ca unele voci spun nu ai bani fa draga ceva ca sa ai nu astepta. Pai ce naiba sa mai fac?!! Faci o facultate, un master si tot la 4 milioane ajungi. Si cine spune ca munca de jurist e usoara se inseala amarnic.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Azi am terminat mai repede cu diplomele, apuc sa va citesc si scriu un pic.

Fetele, ultimul lucru util pe care sa-l facem acum e sa ne certam cu unii si alti carora si se pare ca vrem sa "huzurim" pe cele 8 milioane. E absolut contraproductiv: daca vrem sa convingem pe cineva trebuie sa convingem guvernul, si nu pe ei, daca ne certam cu diversi pe forumuri nu obtinem decat stres pt comorile noastre din burtica.

Eu sper ca nu se va adopta pana la urma legea, licarul de speranta vine din propunerea liberalilor.

In particular, la mine decizia e luata: stau un an acasa indiferent cati bani primesc.

Ina am fost la dentist, aveam o carie si mi-a rezolvat-o. M-a mai chemat la un control in septembrie.

Cristina, cu plomba eu zic sa faci asa: sa te duci la un control sa vezi daca nu ai probleme. Eu am plombe si de 10 ani care stau bine mersi.

Va pup. Bine ar fi sa ne putem intoarce la problemele noastre de gravidute, sa incercam sa ne mai linistim cu tampitii astia.

Si zau, nu va mancati nervii certandu0va cu prostii.

T_ioana ai dat de un exemplar tipic pentru marlania multora din semenii nostri, n-ar trebui sa te mire nimic la cat de incrancevati sunt romanii.

Chiar citeam un articol al lui Cartarescu? in care zicea ca caracteristica principala a romanilor in ziua de azi e incrancenarea: ne grabim sa sarim la cearta, lasam politetea pe ultimul plan.. americanii (si nu numai) au zambetul ala profesional pentru a-si proteja unii altora nervii. Chiar daca stii ca nu te iubeste toata lumea, cu un zambet iti intretine un pic iluzia ca te-ar iubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

da, Lavi, are dreptate Cartarescu. Si eu am ajuns sa ma bucur intr-o zi ca cineva a facut fata de mine un gest de politete!!!
Ceea ce mai stiu de la americani este si ca au o societate civila puternica, iar guvernantii sunt sensibili la reactiile acesteia.

T_ioana e incredibil ce a scos pe gura mizeria aia umana de-i zice functionar public. Eu as proceda asa: as afla numele lui si as face vreo 20-30 de afise A4, cu urmatorul text:

FUNCTIONARI PE CARE-I PLATIM DIN BANI PUBLICI
azi va prezentam pe : "NUMELE CRETINULUI"

"................(ceea ce a scos el pe gurita)"

As lipi aceste afise in jurul intrarii la casa de pensii si prin oras, aproape de institutie. Pe urma as trmite un comunicat-fax la presa locala, cu modelul de afis.

Nu l-as lasa sa scape asa usor, nici vorba! Pai asta daca n-ar mai fi bugetar n-ar stii sa-si castige o paine, darmite sa reuseasca sa aiba copii. Daca faci rost de numele lui, te rog sa mi-l trimiti pe PM. Voi trimite si eu cateva mail-uri.

Tania & Punctuletz 16 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

T-Ioana, sunt consternata! Ce bou! Si cind il aud pe sotul meu cu nostalgiile orasului vostru drag, Bistrita, imi vine sa mor. Bine, si eu am copilarit la voi, acolo, dar vremurile erau altele...Cind oamenii erau inca oameni... Nu ca acum.

Lavi02, ma bucur pentru tine ca ai rezolvat prolema dintoasa cu bine. Sper acelasi lucru si pentru Corap.

Fetelor din strainataturi, ma bucur pentru voi ca nu aveti parte de asemenea mizerii. Adica, sa nu intelegeti ca cred ca situatia voastra este roza, ca nu pare, dpdv al concediului de dupa livrarea BB-ului, dar macar nu este atata agitatie ca la noi.

Va pup pe toate fetele cu burtici! Nu va mai suparati! Bebelacii sa fie sanatosi si noi la fel, ca problema cu banii, o rezolvam noi, cumva!

Mergi la inceput