Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

scuzati greselile

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Proiectul de lege a fost scos de pe site! Asta in urma interventiei d-lui Boc de la PD. In schimb gangavul ministru al muncii (sau al statului degeaba si debitat prostii) a declarat la TV ca, desi retrage proiectul de pe site NU va renunta la initiativa. Deci va fi doar mai putin transparent nu ca va disparea de tot.

Iar madam Boagiu, care acum 2 ani striga in gura mare cat de dezavantajate sunt femeile care castiga bine si platesc taxe la stat de uniformizarea sumei de CIC, acum spune ca este vorba de o lege buna. Bun politician, nu?

Tania & Punctuletz 16 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Am citit o analiza excelenta a situatiei cu proiectul de lege:

"Defectuos este și argumentul c㠄nu se asigură nimeni pentru riscul de a deveni mamă. Creșterea copilului nu este un risc social. Nici nu exista, de fapt, o contribuție aparte încasată de Casa de Pensii pentru așa ceva” invocat de secretarul de stat Mihai Șeitan. Sigur, creșterea copilului nu este un accident sau o boală, dar este, la fel ca și acestea, o situație care o pune pe femeie, plătitor de contribuție la Casa de Pensii, în situația de a nu mai putea munci pentru o perioadă de timp. Faptul că MMSSF se pretează la asemenea sofisme este de-a dreptul rușinos, câtă vreme rostul acestui minister nu este, totuși, să-și bată joc de o parte a celor pe care ar trebui să-i apere" (Adrian Niculae, Gandul)

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FETELOR, nu numai caa au retras proiectul de pe site, dar se pare ca se renunta la el. Nici opozitia, dar nici PD-ul nu agreea aceasta varianta si cel putin pt moment nu se va mai lua in discutie...
sa speram ca nici nu le va mai treceprin capetele alea proaste asa ceva....

joy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Ioana
-eu am ramas fara grai.
eu sper sa-i toarne nevasta vreo zece plozi ca sa dea din colt in colt ca cu ce-i ingrijeste si sa mai si gandeasca data viitoare...da pe de alta parte, zece ca el ......
ripley-ai dreptate.
Pe de o parte sunt studentii-care nu platesc impozit.Apoi am cunoscut o mamica din Romania a carei fetita avea epilepsie si a ramas acasa cu fetita...Sotul ei insa lucra, si castiga suficient de bine...si desigur cotiza la stat.eu nu cred ca vre una din categorii se incadreaza la lenesi...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Joy, proiectul nu mai este, din pacate, "vizibil" pe site, insa, daca dai pe link, se deschide, deci e tot acolo, asteapta vremuri mai bune, doar ca nu-l mai vedem noi.

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Fetelor eu va doresc o zi buna ,plina de voie buna si de soare ! Sa redevenim optimiste si fericite ,sa ne bucuram de bb-ii ,de sarcini ,de burtici ,de greturi .....Hai mai ca -mi este dor de o veste buna de la o eco .Nu mai vine nimeni cu noutati? ...
Vin eu cu o veste buna :cea mai mica burtica de pe listuta noastra a intrat pe data de 15 iunie in trimestrul 2 .Ne-am facut fete mari si burticoase ATI opservat ca pe listuta noastra conduc fetitele?
E .... vedeti cite motive de bucurie putem sa gasim ?
Va astept optimiste si bine dispuse .Este o perioada prea frumoasa ca s-o stricam cu niste

22sapsi2 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felictari Mirela

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-16+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata fetelor !
eu am scris cateva mesaje zilele astea, insa nu prea mi-a mers netul , asa nu au aparut... imi manifestam si eu indignarea referitor la proiectul de lege... m-am bucurat enorm cu sotul meu la stiri cand am aflat ca a fost respins de clasa politica ...
in fine, eu incerc sa invat, ca maine dau liceenta, dar sincer, nu prea mi-a ars de asta, avnd in vedere perspectivele sumbre ...
bebele meu se agita nevoie mare, si mor dupa el sa stau asa in pat si sa-l mangai ....
pe 6.07 mergem si noi sa vedem daca suntem fetita sau baietel; si abea asteptam sa luam si noi ceva hainute ... ca avem deja 1 pampers, marimea 2-5 kg, care e un pic mai mare decat un absorbant ...
voi ati inceput sa luati lucrusoare, sau e prea devreme ?!

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna dimineata, burtici frumoase!!!

Voi aveti probleme cu piscaturile de tantari, ca pe mine ma mananca de vie????!!! M-am ferit sa pun pestilute in priza sau alte solutii lichide ca am crezut ca-s toxice dar nu merge nici asa. Voi ce folositi??

Salvati o burticuta din gura "monstruletilor"!!!!!!!!!!

Mihaela 18 s. fix

Mergi la inceput