Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Pai,asta vream sa stiu.Daca ginecologul poate sa-si dea seama in urma analizelor daca ar avea probleme si ar fi indrumata spre analize mai complete.El a zis ca totul este O.K. sa fie asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Analizele de sange si un ecograf nu pot da informatii despre starea trompelor. Poate face sotia ta o HSG sa fie sigura.
Sanatate si succes. O sa fie bine.
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmm28 spune:

Salutare si multumesc pentru sfaturile si incurajarile de ieri!

Am fost dimineata la ginecologul sotiei cu spermograma. Nu a parut foarte ingrijorat. A zis ca desi unii parametri sunt sub normal (era de asteptat avnad in vedere ca lucrez la birou si stau toata ziua cu outzele fierte pe scaun) ar trebui sa mai incercam, ceva mai organizat insa... Concret: sotia va merge in fiecare zi la ecograf in perioada ovulatiei si in functie de ce se vede acolo ne va spune cand sa actionam. Mai ales ca abia a facut HSG si se spune ca imediat dupa sansele cresc, datorita lavajului mecanic la care au fost supuse trompele. Plus ca peste 3 saptamani plecam in concediu si o sa fim mai relaxati. Daca dupa inca x luni nu se vad rezultate, abia atunci incepem sa ne gandim la inseminare... Sincer ii dau dreptate, avem doar un an de cand am inceput sa lucram la "proiectul" asta asa ca ar trebui sa mai insistam.

Oricum, ieri am fost la Plafar si mi-am facut stocul de Branca, Ginseng, telina, napraznic etc.

Asa ca s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Ma ingreunez la cap,de ce ginecologul nu a recomandat acest lucru?a spus ca ea este o.k. stiu ca problema este la mine,dar ne punem si noi intrebari si nici nu stim pe unde s-o apucam.Probabil ca daca ar fi ceva la ea ginecologul o indruma spre noi teste fiind unul din cei mai buni medici din oras...no ca m-am bulversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmm28 spune:

Titelu - In principiu eu zic ca ginecologul poate sa aprecieze (subiectiv, ce-i drept) daca e nevoie de HSG. Infundarea trompelor apare in general in urma unor infectii, raceli, anexite, etc. Daca nu a avut asa ceva e posibil sa nu fie infundate. Cu toate astea, am inteles ca HSG e unul din primele teste care se fac, fiindca infundarea trompelor e destul de frecventa... Si deasemenea, in folclorul spitalelor sunt multe povesti cu femei care au ramas insarcinate imediat dupa HSG. Si probabil ca sunt adevarate, in cazul cuplurilor fara probleme speciale... in cazul nostru... oligospermia schimba putin statisticile (o;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare si pupici pt. toti/toate!
Mmm28, bine ai venit la noi!Spermograma ta nu e chiar asa dezastruoasa!Incepi sa iei si tu naturiste, ca nu au cum sa-ti faca rau!Medicul ce ti-a recomandat?
Titelu, de ca i-ai recomandat lui mmm28 4 fiole de Pregnyl, ca eu i-am cumparat sotzului 8 fiole de 5000 UI( face 4 in prima luna si 4 in a treia luna), asa cum ne-ai recomandat!Sper sa nu ii faca rau!
Referitor la hormonale al meu sotz are PROLACTINA 9.02,FSH 3.52, LH 1.75, TSH 2.68.Ce zici? Ca noua Endocrinologul ne-a zis ca e bine!Ce sunt ultimele trei medicamente?!Anticorpii antispermatici se fac din sange, iar trompele se "verifica" cu HSG!La ECO nu se vad trompele!
Natalia, asa ar fi cel mai bine: sa ii dai ceva naturiste si abia apoi sa repete spermograma, ca ei se streseaza tare cu atatea spermograme!

Mergi la inceput

PRINCESS MMM vrea sa repete spermograma,se pare ca nu este hotarit sa caute explicatie a cauzei lasind sa se inteleaga ca nr mic se datoreaza nerespectarii perioadei de recoltare ceea ce nu este adevarat.I-am recomandat doar 4 fiole ptr ca in loc sa inceapa un tratament vrea sa repete spermograma si timpul este prea scurt sa ia tot Pregnyl-ul>Succes sotzului la tratament,Endo a spus ca valoarea prolactinei de peste 9 este buna dar vrea sa o coboare ptr functionarea mai buna a testiculului,medicamentele sunt naturiste si homeopate.
Tu ce zici?sa ne lasam pe mana ginecologului care spune ca este o.k. s-au sa continuam investigatziile la sotzie.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Titelu, "lycopodium" nu e acelasi lucru cu branca-ursului (sau pedicuta, cum se mai cheama)? Eu asa stiu. Iar capiscum e de fapt piper rosu.

Mergi la inceput

NICOMA habar n-am abia aseara mi-a dat retzeta si nu am luat medicatzia>I-am spus ca consum naprasnic si "Prizez"branca,a spus ca pot lua orice ce-mi stimuleaza outzele,panaxginseng,vitm.E,zinc,etc
Dar ce spui :sa ne lasam pe mana ginecologului sau sa continuam analizele?
PRINCESS vezi,la sotzul tau este necesar Pregnyl,LH sotzului este mic, fa o comparatzie cu val.pe care le-am postat la pag.2,endo mi-a spus ca LH-ul indica daca este nevoie de PREGNYL,am certitudinea ca ve-tzi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Seara buna, acu am picat si eu dintr-o delegatie.
Titelu, eu zic sa intrebati ginec daca nu ar fi indicata totusi o HSG la sotie. Iti recomand asta avand in vedere experienta mea. Nu am avut nici o sarcina, nici un avort, nici o infectie si cu toate astea nu s-a vizualizat nici una din trompe la HSG. Ca urmare trebuie sa fac histeroscopie sa vad daca intr-adevar sunt infundate ostiile tubare sau din cauza fricii s-a produs un spasm care a impiedicat substanta sa intre pe trompe. Asa ca eu ii recomand sotiei tale sa verifice permeabilitatea trompelor. HSG-ul nu e chiar dureros si dureaza fff putin.
Intrebare pt tine; Tu iei branca 3 lingurite pe zi pe stomacul gol, toate odata dimineata? Sau cate o lingurita dim la pranz si seara?

Va pup pe toti si ne auzim maine ca sunt franta de oboseala

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput