Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Iepurila a fost nevasta-mea la Endo ,nu sunt nevoie de alte analize,a spus ca daca ar avea probleme s-ar vedea pe analize,deci nu este inca de fortat,Branca iau dimineata,la prinz si seara pe stomacul gol,(maninc doar 1 data /zi sa dau burtica jos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Salut oligospermistilor,
Noi suntem bine,mergem mai departe cu tratamentul.
Titelu s-ar putea sa aiba dreptate Iepurila
poate sotia ta ar trebui sa-si faca HSG-ul,endocrinologul cind a spus ca nu trebuie sa mai faca alte analize s-a referit la analize hormonale,ori permeabilitatea trompelor se poate vedea doar cu HSG.

Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Sotzia a intrebat acest lucru,endo a zis ca, daca, ar avea asemenea probleme valorile analizelor ar indica ca exista o problema care ar trebui cautata,si dupa rezultate i s-a spus ca totul este o.k.,azi intra in ziua 12-ea asa ca-i dam bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare tuturor si .....Am inceput sa ma simt ca intr-o familie aici la oligo..., voi?
Titelu , multumesc pt. sfaturi si pt. informatii! De-abia asteptam sa incepem tratamentul: sotziorul isi pregateste funduletzul de PREGNYL in weekend-ul asta! Despre Melania , eu zic cam asa: daca ea nu a avut infectii, anexite, secretii si alte probleme de genul asta poate sa mai astepte , dar daca tot nu se intampla minunea (ceea ce nu vreau sa cred!), trebuie sa faca si HSG! La mine asta a fost printre primele investigatii facute!

Acum stau si ma gandesc la alta treaba: i-am cumparat sotzului si naturiste pe care sa le ia in timpul tratamentului medicamentos (chiar si medicul a recomandat!) , dar nu prea stiu cum sa i le dau ( parca sunt cam multe):
-Apilarnil+propolis+polen
-Panaxginseng
-Coenzima Q10 in ulei de catina
-Bio Seleniu Zinc
-Cartilaj de rechin

Mergi la inceput

PRINCESS hai ca spun:i-am zis la endo ca i-au apilarnil 1/zi,a spus ca este frectie cu apa,gindesti ca-s ursul din padurea adormita,deci :
-apilarnil+polen+propolis--3/zi
-panaxginseng(fiole)-1/zi dimineatza pe stomacul gol
-zn l/zi dupa masa de pranz
-coenzima Q10 conform prospect
In legatura cu cartilajul de rechin cred ca dupa prospect,ma interesez si-tzi spun, endo mi-a dat ulei de peste.
MITZA nu a avut infectii sau probleme de acest gen iar doctorii i-au spus sa fie linistita,acum sa fi atenta:uro cu endo au zis ca spermatogeneza se reface intr-0 peroada de timp >de 3 luni asa ca sa nu va agitatzi daca dupa Pregnyl valorile ramin aceeleasi sau scad,organismul reactioneaza in timp si lasat sa-si revina dupa care sa facetzi spermograma,la mine val a fost 3mil/ml in aprilie la sfarsitul tratamentului iar acum cind am repetat analiza val a fost de 14 mil/ml,deci organismul trebuie lasat sa se refaca,DAR poate totusi ve-tzi reusi fara a duce tratamentul pina la final,lucru ce m-ar bucura enorm>
JUBICA am vb cu endo despre tratamentul pe care vreau sa-l fac si care se pare voi l-atzi inceput,mi-a spus ca 2 oameni sanatosi pot avea probleme de fertilitate datorita blocarii unor canale energetice a unuia sau ambilor parteneri,mi-a m-ai spus ca sunt sanse de reusita cu astfel de tratamente si ca pot incerca astfel ca organismul sa fie stimulat,va tzin pumnii.

Mergi la inceput

Titelu,mercic! Ce efect o avea uleiul de peste? Daca n-a luat sotzul meu saracu' la medicamente si naturiste anul asta cat n-a luat toata viata lui! Mi-e cam mila de el , dar o sa-l sustin si sper sa ii fie bine pana la urma! De ce ii spui sotziei tale MITZA ,zgarie rau?... Eu sper sa reusiti si voi cat de repede, ca asa stim ca a fost bun tratamentul tau! Bafta!

Cine si ce tratament/investigatii ati mai facut in ultimul timp?
Fetelor, cu ce va tratati sotziorii?

Mergi la inceput

.....In prospectul de la PREGNYL scrie ca spermatogeneza tine 72 zile!Eu stiam ca 3 luni...

Mergi la inceput

Conteaza in primul rand virsta,greutate,cat de grava esre situatzia,Pregnyl mi-a zis urologul se da mai ales in perioada pubertatzii cind testiculele se maturizeaza si incep sa functioneze ptr scopul lor.Deci nu putem sa ne comparam cu tineri care acum incep sa le creasca barba,si se stie ca unui organism adult ai trebuie mai mult timp ptr. refacere fatza de unul tanar.Cand voi cumpara medicatzia lui Endo itzi voi spune cum se ia ulei de peste.
Apropo!Endo Mitzei(zgaraie numai cind ma scarpina pe spate)a spus sa tragem o fuga la SOVATA citeva zile dupa care este posibil sa vina bb.vorba ceea:du-ma mama la Sovata ca sa-l cunosc pe tata.Cica ar fi un remediu ptr fertilitatea cuplului.

Mergi la inceput

Un weekend superb doresc tuturor OLIGOSPERMISTILOR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Titelu, multumesc pt raspuns. Ma intreb daca pot sa-i dau sotului 1 lingurita si 1/2 dim si 1 si 1/2 seara? Ca la programul care il are, stress-ul si bataia de cap, nu prea cred ca tine minte sa ia si la pranz. Si mai am o nedumerire: te sui la volan dupa branca?
Azi am cumparat si tribulus (facut de laboratoarele medica) si vreau de luni macar astea sa le ia (bio seleniu zinc; beanca si tribulus). La endo sper sa ajunga marti sa ii dea tratament.
Va pup pe toti

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput