Oligospermie(2) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

IEPURILA Branca nu influentzeaza cu nimic condusul masinii,fi linistita.In legatura cu consumul de branca uite cum procedez:dimineatza 1 lingurita si datorita faptului ca sosesc tirziu de la serviciu a doua linguritza o iau la 18,iar cea de-a treia in jurul orelor22.
Chiar daca ploua doresc tuturor week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

quote:
Originally posted by titelu
JUBICA am vb cu endo despre tratamentul pe care vreau sa-l fac si care se pare voi l-atzi inceput,mi-a spus ca 2 oameni sanatosi pot avea probleme de fertilitate datorita blocarii unor canale energetice a unuia sau ambilor parteneri,mi-a m-ai spus ca sunt sanse de reusita cu astfel de tratamente si ca pot incerca astfel ca organismul sa fie stimulat,va tzin pumnii.

Multumesc Titelu ca te interesezi si de soarta noastra .Noi mergem inainte cu tratamentul.Am inteles ca la voi este teren fertil in aceasta perioada asa ca va urez spor la ,
ageri si sa auzim de .

Va doresc tuturor un sfirsit de saptamina minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Titelu, multumesc inca odata pt sfat. Dar mi-e teama ca ora 18 nu e o ora la care sotul meu sa se intoarca de la servici. Cel mai devreme 19.30-20.00.
Alta nelamurire: Stiu ca Livia spunea odata ca tratamentul naturist nu trebuie sa se suprapuna cu cel hormonal. Daca sotul meu a facut analize hormonale si l-a chemat sa-i prescrie tratament, banuiesc ca acest tratament va fi hormonal. Si atunci ce fac cu produsele naturiste? I le mai dau? Voi ati intrebat medicul endo?
Multumesc mult si va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Iepurila eu stiu ca nu este nici o problema daca se suprapune tratamentul hormonal cu cel naturist.Livia spunea la un moment dat ca numai in cazul in care folosestui anticonceptinale(la femei) nu ai voie sa faci trat.naturist.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Endo ,pe linga homeopate mi-a prescris apilarnil care este un extraxt naturist ,deci , nu cred ca face un rau daca continui si cu cel naturist.Va doresc tuturor o saptamina plina.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Multumesc tare mult, Jubica si Titelu. Maine sper sa ajunga la endo si sa vedem ce cale apucam. Apropos, cele care dati sotilor tribulus ce concentratie are pe tableta. Ca eu i-am luat cel fabricat de Laboratoarele Medica si are o concentratie de 180 mg. Cam putin. Stiti si un alt producator?

O saptamana plina de realizari

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastasia13 spune:

salutare tuturor!mi-a atras atentia acest subiect pt ca tocmai am trecut prin aceasta experienta cu sotul meu...in dec a facut spermograma si a iesit oligospermie,iar medicul i-a recomandat sa ia zilnic 2 tablete de acid folic,2 de zinc si 1 de potent power(se gaseste in farmacii si e p baza d plante).Acum sunt insarcinata in luna a sasea..deci se poate...aaa, si nu va stresati..e fff important.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Iepurasule, eu ii dau sotiorului Tribulus Terestris de la Weider. Are concentratie de 650 mg si se iau 2-3 zi in functie de greutate.

Te-am pupat!
Sa aveti toti o saptamana productiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am revenit si eu din miniconcediu, unde am lucrat cate ceva de fapt.

Princess spermatogeneza dureaza 72 de zile, a zis bine dr. Tu probabil ai inteles 3 luni pt ca Titelu zicea de spermograma dupa 3 luni ca asa se recomanda dupa operatia de varicocel.

Codrin, nici mie dr nu mi-a spus de alte analize pt ca dupa ce mi-a pus o groaza de intrebari incepand cu copilaria si pana in prezent, analizele hormonale in zilele 3/14/21, mi-a facut un eco intravaginal mi-a spus ca avand in vedere ca nu au fost alte probleme niciodata inca nu se pune problema trompelor. Mi-a spus exact ca si tie ca ar fi aparut ceva in analize care sa arate macar o mica problema.

Va las ca am de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va salut si eu si va pupicesc pe toti/toate si va doresc o saptamana excelenta!
Iepurica, referitor la tratamentul naturist combinat cu cel medicamentos, sotzului meu chiar i-a indicat dr. ginecolog acest lucru (adica seleniu, zinc, apilarnil, cartilaj de rechin,chestii de-astea!)...Si eu i-am dat Tribulus tot de la Laboratoarele medica , cele de 180 mg( 3 pe zi), timp de o luna.
Anastasia, multumim pt. incurajare si felicitari pt. reusita ;...... ma gandesc ca probabil conteaza si ce forma de oligospermie a avut sotzul tau( severa, moderata...)
Flavia, bine ai revenit si mercic pt. raspuns!
Titelu, voi ce faceti? In a cata zi este sotzia ta?

Sotziorul meu a inceput in acest weekend tratamentul cu PREGNYL si deocamdata se simte OK! Ne punem mari sperante in acest tratament ca poate Doamne-Doamne se uita si la noi!

Mergi la inceput