Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Irina iti multumesc pentru precizari. Sa stii ca suntem "surori de test". Si eu tot Dr. Sigur am facut. Dar imi mai iau unul si pentru maine dimineata desi, daca am testul Bhcg o mai avea rost?
Va tin la curent (continuu) ...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Catalina:[bis]FELICITARI ! Ma bucur pt. tine mai ales ca te-ai chinuit un picut !
Imi inchipui ce este in sufletul tau !
Miki Iris: Bine ai venit si sedere scurta ! Si eu am venit de curand si se pare ca fetele mi-au purtat noroc !Iti tine pumnii sa ne intalnim la gravidute !
Multumesc mult tuturor fetelor care m-au felicitat !Si eu o sa trag piciorul dupa mine... pup toate fetele!
Irina:Si eu am dat fuguta la farmacie si am mai cumparat 2 teste sa le fac maine dimineata ! Aici in Brasov nu am gasit decat o clinica care face BHcg( cred ca am scris bine..) si cand am sunat ( la ora 12.10) mi-au spus ca se recolteaza pana in ora 12.00 si ca rezultatul mai dureaza 1 zi sau 2...
Asa ca si eu m-am mai usurat in buzunare... bine ca am luat banii azi ...cu 5 zile intarziere. Vad ca ai mai bagat 1 test si tot pozitiv a iesit !
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, mai incet cu testele de sarcina ca o sa goliti toate farmaciile!!! Mai lasati-ne si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor vreau sa va zic ca Tutunaru este un om minunat..azi m-am dus la baie la 6 am si cind sa bag utrogestanul am gasit numai singe..era sa lesin in baie, l-am sunat la ora aia si mi-a raspuns...m-a chemat la 7 la spital...era cheaun...si a venit special pentru mine....am ajuns la spital mai mult moarta decit vie...la eco, mi-a zis ca bebe este bine si era cu degetul in gura, se misca...are aproape 4 cm si ca singele era probabil de la implantarea placentei..Mi-a dat sa fac fiole cu pregnyl 6..cite una la 4 zile...si concediu medical citeva zile...repaos total.Asa ca sunt consemnata la pat! Doamne ajuta! Ma intreb care doctor ar fi facut asa ceva la 6 am?
Catalina nu am citit din urma, dar iti tin pumnii ca vad ca ai facut B-HCG. Uite valorile...
sapt. 3-4: 9-130
sapt. 4-5: 75-2600 Succes!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Cata, sa lesin si eu, nu alta, cand am citit ce ti s-a intamplat !
Doamne-ajuta, bine ca bebe e bine !
Cand va spun eu ca-mi vine sa ma sui in varful patului si sa nu ma dau jos 9 luni ...

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cata bine ca e bine,ai grija de voi,mi-a sarit inima!!!
Stai scumpa in pat daca asa ti-a zis si menajeaza-te cu efortul,lasa-i pe cei din jur sa te rasfete un pic,in fond meritati amandoi...Relaxeaza-te si va fi ok...Bine ca bebe era in toane bune daca sugea din degetel....
Irinuca,fa-mi hatarul si nu te mai agita,mama! Stai in patut daca simti nevoia dar nu ne mai dati emotii,va rog,ca eu de 2 zile mananc fara sare si am tensiunea prabusita,sunt mai mult ametita decat atcumva...
Alexia mai sa te uit,imi pare bine ca mai vi si tu cu vesti si inca bune,ca Fsh-ul ala e Ok...Tu unde ai facut analizele?
Catalina te asteptam cu vesti!!! Bune!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mishu si Irina mercic mult de incurajari....o sa stau in pat si o sa fiu cuminte...oricum cred ca v-ati dat seama ca am tras o spaima imensa si nu-mi venea sa cred ca mi se intimpla asa ceva...cind am vazut ca bebe e bine am renascut plina de incredere ca totul va fi bine..Irina si Jane felicitari pentru teste..ce bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Irina, jane , multe multe felicitari! (daca mai incap) Si, daca nu va suparati, poate ne impartasiti si noua secretul!!
Pupici dulci pe burtici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, scumpa, ma simt bine, sa bat in lemn – nu ma doare NIMICA. Nu am pofta de mincare dimineata, dar e numai a doua zi, pot sa vina surprize… sa bat in lemn!!

Oricum, sunt mult mai linistita.

Utocatalina, ai grija de tine! Doamne….Iti tin pumnii sa fie bine!!

Pupici multi la toate fetele

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari noilor burticoase

Utocatalina,pupici la bebe mic si rezistent.

Mergi la inceput