Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Irina, nu te speria, nu trebuie sa fie si la tine la fel! Asa ceva nu se rezolva cu antibiotic,si din pacate, iti trebuie un medic priceput sa o vada la echo. O sarcina cum a fost a mea,la 3 saptamani, se vedea clar pe trompa,si nici nu a fost tarziu,caci era foarte mica.Beta hcg,din pacate, cica nu depisteaza sarcina extrauterina decat dupa valori de 7000 (adica dupa sapt a4a cand e prea tarziu).Iar testele de sarcina ies la fel in ambele cazuri,nu exista diferenta, inclusiv simptomele de sarcina sunt la fel!ptr ca ea chiar e sarcina, dar nu unde trebuie.Nu te mai gandi la asta, ca n-ai motive sa crezi ca-i ca la mine!! Tu du-te imediat la un medic si daca ai peste 2 saptamani de la conceptie, ai sanse sa se vada ceva.
Un singur sfat iti dau: nu te duce la Dr Dehelean !!! Omul ala nu stiu cum poate dormi noaptea cu constiinta lui;inainte sa plec la Bucuresti am fost la el, ca n-aveam la cine (Lutescu si Dantes nu erau la cabinet)si m-am gandit sa merg cu o prietena care e pacienta lui de ceva timp; iti vine sa crezi ca a vazut punctul de sarcina pe trompa stanga si nu mi-a spus ???!!!a vazut prietena mea,care era si ea cu mine,si a mai vazut ca-i arata asistenta cu degetul pe el si el a facut semn ca nu-i nimic si mi-a zis sa revin peste 1 saptamana...pai daca ma luam dupa el eram iar taiata toata pe burta si Doamne-fereste si cu vreo hemoragie.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
ingeras26a spune:
Buna ziua fetitele!
Felicitari Irina si Jane! 

Sunt pozitiveeee!!! ce ma bucur pt voi! sa mergeti repejor la doc pt Hcg si sa dea Domnul sa fie bine! sunt de acord cu Adriana mica cu drumul de la munte la mare...intotdeauna trece prin Buc...
Andicu, nu stiu ce sa spun! Iti inteleg suferinta, imi pare rau din tot sufletul...si dsaca te consoleaza cu ceva (incerc si eu, ce sa fac??) gandeste-te ca exista si o parte pozitiva, atunci cand vei merge la FIV, vei ramane imediat si nu va mai exista aceasta problema...si poate, cine stie, D-zeu iti va darui un bb inainte de a merge la Fiv, pe cale normala, si sarcina normala... poti sa stii? totul este sa nu iti pierzi speranta, ca se pare ca asta este tot ce ne-a ramas... Dar cu ISA nu merge? tot exista riscul?
Mie mi-a scazut temp, deci n-a fost ovulatie...
Va
cu mult drag! Un ingeras care va iub!
miki iris spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Poate imi dati si mie un pic din curajul vostru, sa pot merge si eu mai departe, ca tare m- am saturat de o singura liniuta...
Mihaela
Catalina spune:
Dragele mele,
Scriu aceste randuri dar mi se pare ireal ce scriu: azi mi-au vazut ochii doua liniute, clare ca lumina zilei. Sunt la doua saptamani si doua zile de la inseminare, prima inseminare si sunt bezmetica.
Iata insa aventura zilei:
- aveam dureri mari de burta si cum era destul de devreme dimineata am mers la urgenta la municipal ca doctora mea de la parhon nu raspundea ea la ora aia
- m-a controlat la urgenta la mana, mi-a zis ca colul este inchis si nu e semn ca vine menstruatia dar sa merg la echo
La momentul asta am decis sa fac testul de sarcina Dr. Sigur pe care il luasem pentru orice eventualitate. Testul s-a pozitivat in cateva secunde. Va dati seama ca era sa lesin.
Am facut echografia care a aratat ca am cate un chist de 53/41 pe fiecare ovar si nu stiu ce lichid, doctora de la urgenta spune ca stimularea a fost prea puternica si am sindrom de hiperstimulare (am luat ova-mit din ziua 2-6 si menogon din ziua 5 in ziua 12). Au zis ca deocamdata nu au ce sa imi faca pentru ca testul a iesit pozitiv dar ca ei nu au incredere in testul de sarcina si am facut Bhcg la Medsana. Diseara iese rezultatul. Prima intrebare la voi: daca sunt insarcinata, ce valoare tre sa aiba?
Am alergat la Parhon la doctora mea care pana la momentul asta se trezise si mi-a zis ca aia de la urgenta au exagerat, ca e intr-adevar o hiperstimulare (ma doare burta si am mereu senzatia aceea pe care o ai cand e vezica foarte plina - desi merg des la toaleta). Ea zice insa ca hiperstimularea se intampla foarte des, mai ales atunci cand e si sarcina si ca nu e in cazul de acum nici macar medie.
Sunt aiurita rau de tot. Astept cum va puteti inchipui cu sufletul la gura rezultatul de diseara si vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca metforminul, menogonul, ova-mit-ul sau duphaston-ul sau acidul folic pot da teste fals pozitive?
Hai va pup si va tin la curent.
Catalina
Relya spune:
Jane04 si Irina si eu cred ca se lasa cu ochisori la voi !!!!![]()

andicu, imi pare nespus de rau. E ingrozitor ce ti s-a intamplat. Cuvintele sunt de prisos.
Curaj si multa putere sa depasesti acest hop !!! Tin pumnii la FIV. 
relya
Mishulina spune:
Fetelor,nu-mi vine sa cred! Nu am mai intrat de dimineata pe forum (nu am putut)si cand revin ce vad!!! 3 fete se lauda cu doua liniute!!! Bravo fetelor!!!
Irina si Jane la voi chiar ma asteptam la o astfel de veste,dar fuguta la intepat,zic eu! Ce-i in mana nu-i minciuna....De ce sa va mai roada indoiala...Si Irina,nu te mai gandi la nimic rau,nu ai voie! Mama imi tot spune ca "gandurile bune atrag lucruri bune" asa ca macar pentru puiul tau esti datoare sa speri ca totul va fi bine da?
Andicule drag
eu chiar nu stiu ce sa zic,pe mine vestile astea ma darama si bulverseaza dar ai un pupic si o imbratisare de la mine(sau cate vrei!) si poate te ajuta un picut...Acum trebuie sa te odihnesti (trupeste si sufleteste)si poate pana la urma iti da Doamne-Doamne bebelusul mult dorit,ai sa vezi! Cand iti revi un picut vorbeste cu noi,eu cel putin pe aici imi fac veacul...
Catalina
e minunat spre incredibil ce zici tu....Daca se confirma (fata desteapta ca te-ai intepat deja) sunt cea mai fericita "matusica" din lume!!! Mi-aduc aminte cat era de necajita si disperata fata cu ceva vreme in urma si nu stiam ce sa mai fac sa o scot din starea aia....Sa nu ne ti pe jar diseara,cand ai rezultatul vrem sa aflam primele ,OK?
Wow da ce mai ploua cu
luna asta,e minunat,Cata a avut dreptate,se pare ca a tras piciorul bine....Numai pe mine m-au uitat Dumnezeu si Barza pe aici...Fetelor cu 2 liniute,luati-ma si pe mineee!!!!
Ina
Catalina spune:
"Matushico", nu iti face probleme, pana la 20:00 aflati ca la 19:30 aflu io. Dar nu stiu inca ce sa inteleg, ca nu stiu care e valoarea de sarcina a BHcg. Cata, tu cat aveai?
Catalina
princess spune:
Pupici la fete 

!
Heeeeeiiii ... ce de vesti bune ;nu-mi vine sa cred : trei dintr-o lovitura?! Scumpelor , va felicit si va pup pe obrajori pe toate noile
! Nici nu stiti ce bucurie mi-ati facut! Sper si va doresc sa vi se confirme liniutzele!Astept cu nerabdare!Pana atunci 

!
Andicu, sunt si eu alaturi de tine , regret ce ti s-a intamplat , dar pana la urma va fi bine:ai sa vezi! Dupa atata suferinta trebuie sa fie si soare pe strada ta ! Iti doresc sa te refaci repede-repede!

Mihaela, bine ai venit la noi si sa ai bafta la
cat mai repede!
Catrinel,cum merge tratamentul? Te simti bine?
Irina71 spune:
Catalina, eu stiu ca trebuie sa fie peste 5. Utocatalina parca a avut in ziua 14 DPO, valoarea ... 179 ! Oricum o sa ai limitele pe buletinul de analiza.
Eu stiam ca numai Pregnylul da teste fals pozitive .... dar dupa 2 sapt si 2 zile, se duce si ala din organism. Eu zic ca e sarcina, asa ca stai linistita (Eu vorbesc !). ![]()

Eu am mai facut un test (Dr. Sigur, de data asta)si a iesit tot slab pozitiv. O sa merg sa mai cumpar unul pentru maine dimineata (cred ca dau faliment !) dar nu stiu ce sa-mi iau, Ozone, ca azi-dimineata, sau Dr. Sigur ?
O iau razna, va asigur. 
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
dananita spune:

cand pot sa fac testul de sarcina?la cate zile?tocmai am terminat cu ovulatia.
multumesc,
Dana