Endometru, ovulatie, temperaturi,monitorizari 40
Raspunsuri - Pagina 10
princess spune:
Catrinel,e bine! Hai ca o sa treaca repede si zilele astea!
Utocatalina,ai grija de tine si de bebe, stai mai mult in pat! O sa fie bine!

pt. toate fetele!
andicu spune:
Va multumesc din suflet pentru faptul ca va simt alaturi de mine si pentru ca stiu ca am unde sa vin sa-mi descarc sufletul. Eu fac eforturi disperate sa nu cedez,desi nu reusesc tot timpul(ma mai apuca jalea cateodata),dar incerc sa ma odihnesc fizic si psihic, pentru ca vreau sa fiu bine pana la toamna !N-o sa fiu prea activa in zilele urmatoare, pentru ca simt imediat urmarile operatiei daca stau prea mult pe scaun sau in picioare, dar o sa va citesc in fiecare zi,si o sa va scriu atat cat pot.
Pana atunci, tin pumnii si ma rog sa fie cu
pentru Irina,Catalina, Jane si sper sa mai urmeze!
Cata, am mai spus, stai linistita, sunt sigura ca bebele o sa fie bine!
Mishu,Princess,Catrinel,Delia,Danuta,si toate celelalte,
de la mine !
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
annaa spune:
Cred ca ai norocul sa fii
catalina 
Ai facut pregnyl?
Cel de 10.000UI am inteles ca poate da test pozitiv pana la doua sapt.(depinde si de testul facut).
Ana
miki iris spune:
Felicitari gravidutelor si multumesc din suflet de primire!
Utocatalina ai mre grija de tine si de bebe. Doamne bine ca esti bine.
Mihaela
miki iris spune:
Dananita, testul de sarcina poti sa-l faci si la 7 zile DPO dar cel mai sigur e cu o zi sau doua ininte de venirea rusilor.
Catalina, nu te-ai intors inca cu rezultatul ala pozitiv?
toate fetele.
Mihaela
Nu sunt din Rusia, sunt din Romania-Bucuresti.
Mirona spune:
Felicitari noilor
-doase!!!
Sa aveti grija de voi si de sambureii vostri. Catalina te asteptam cu rezultatul.
Cata mama, fa rost de un laptop(pt. DC) si tusti ... in pat. Incearca sa stai in pat cat maoi mult posibil.
Andicu nu am cuvinte sa-mi exprim regretul.Sper sa gasesti puterea de a o lua de la capat. Capul sus!
Eu: z. 8, ieri una bucata instilatie. Dureri, alea alea, azi concediu. Asteptam z. 14 si z. 21 cand fac monitorizarile.(CM=32zile, DPO=a 21-a zi)
pe toate.
Miro
My ticker
annaa spune:
Eu am facut HSG si laparoscopie, si mai nou mi se propune inca o laparoscopie, si nu prea as mai vrea o
.
Mirona in ce constau instilatiile?
De ce le faci?
Ana
miki iris spune:
La mine e ziua 10 DPO si nu am inca curaj sa-mi fac un test, desi m-am aprovizionat bine( mi-am luat 12 teste). Am facut un pregnyl de 5000 in ziua 13 a CM asa ca mai stau putin.
Catalina zi' o vorba!
Mihaela
miki iris spune:
Andicule, imi pare tare rau de ce ti se intampla!
Incearca daca poti sa citesti Acatistul Sf. Stelian. E foarte bun si ajutator pentru asta. Te va ajuta sa ramai din nou insarcinata si sa nu mai ai probleme.
Mihaela
motzunica spune:
Mai fetelor, lipsesc si eu o zi si avem deja 3
,
, pai daca-i asa, o sa mai lipsesc ca poate pina in iulie ramanem toate gravidoase
.
Andicu, imi pare rau, sper sa gasesti puterea de a o lua de la inceput.
Mishulina,
poti sa pui un praf de sare in mancare ca nu patesti nimic. Eu am mancat cu mai putina sare decat de obicei, dar de fel mananc foarte sarat.
MirelaV,
m-am apucat de treaba de aseara
.
Miki, bine ai venit!