Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Irina71 si Jane04 ma grabesc si eu sa va felicit pt cele 2 II!
Miro imi pare rau ca ai avut dureri de la instalatii, dar cu siguranta ai sa te lauzi si tu cat de curand cu cele 2 II!
Fabya in De in farmacie nu am gasit decat Mastodynon si Maca. Stiu ca am intrebat acum ceva vreme despre cretiosara si napraznic (ceai) si mi-au spus niste preturi de m-au dat pe spate, asa incat le-am adus din Ro. I-am zapacit cu tinctura de mladite de zmeur si nu prea am avut succes - gasise nu stiu ce sirop (!) 1l care banuia ca este ce vreau eu, dar eu vroiam tinctura nu siropel...De Kamayani nu au auzit pe unde am intrebat.
Eu merg vineri sa fac histeroscopie, nu-mi fac narcoza de nici un fel. Am sunat sa intreb daca nu am nevoie si histerosalpingografie caci ne pregatim de IUI si ei dadeau inainte cu a lor, ca trebuie sa vada uterul din interior, dar starea tompelor nu o cunosc si ma intreb cum fac inseminare daca ei nu stiu daca-mi sunt trompele bune ori nu?! Am sa fac teatru vineri, dar dupa histeroscopie ca nu vreau sa-i enervez si sa ma macelareasca!
Sotul meu ia in continuare tabletele, la care am adaugat de cateva zile si Maca. Pe 25 iulie se fac 3 luni de cand a inceput tratamentul naturist pt astenospermie si as vrea sa repete spermiograma sa vedem cum se prezinta. Apoi, dupa 25.07 am sa-l las numai pe Maca si poate il bag si la un Tribestan ca prea il lauda toata lumea!
Sa auzim cat mai curand de bebei naturali!
O dupa-amiaza insorita si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Felicitari din tot sufletul Irinuca ,felicitari Jane04, sa fie intr-un ceas bun, sper sa va urmam cat mai multe si cat mai curand ,aveti grija de voi sa fiti sanatoase si Dumnezeu sa fie alaturi de voi si BB-ii vostri.
Nu va faceti griji in privinta liniutelor atata timp cat se vad chiar si slab fiti sigure ca este acolo, fiti linistite si nu va stresati.
Lista cu gravidute pt.naturiste si homeopate s-a deschis...cine urmeaza?

Serj ne dai si tu vreo veste de ? Mai sunt doua zile pana la sfarsitul lunii....haideti inscrieti-va cat mai multe sa ne putem face si noi celelate planul pentru luna iulie.
Speranta , nu stiu ce s-a intamplat cu mail-urile , poate au prins greva CFR si s-au ratacit pe drum dar nu-i bai ca le gasim noi si le expediem chiar si cu cu daca e cazul.
Eu sunt in ziua 15 cu temperatura inca mica 36,7, nu cred ca am ovulat luna aceasta, nici nu mai sper sa se mai intample dar luna urmatoare sigur vreau sa prind un bebe la fel de natural ca al Irinucai si ca al Janei.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Serj, macar am eliminat unul din produse, .
Mirona, cred ca ai nimerit-o cu mancatul ( mananc foarte putin si fumez angro ), tratamentul pe care ti la recomandat e super, si poti sa -l administrezi impreuna cu cel naturist ( stiu ca Livia nu recomanda tratamentul hormonal asociat cu cel naturist ).
Irina, olteanca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

MULTUMESC MULT FETELOR !
Nu-mi vine inca sa cred, singura persoana pe care am sunat-o sa o anunt a fost dr. homeopat - aveam nevoie sa stiu cum continui tratamentul de acum ? A zis : "Poti sa iei Phosphorus, ca e remediul tau, dar nu mai mult de o luna. In loc de Foliculinum (l-am luat 14 zile), incepi sa iei Corpus Luteum. Datorita antecedentelor tale (sarcina oprita in evolutie in ianuarie ), cat si faptului ca esti o persoana activa, nu iti recomand progesteron homeopat, e prea slab. Ia unul mai tare, ce-ti recomanda ginecologul".
Asa ca maine o sa-mi cumpar niste Utrogestan de luat vaginal - o sa ma usuce la bani, dar asta e.

Miha, ce s-o fi intamplat cu Aura (auricass) de nu mai scrie deloc ? Stii ceva de ea ?

Maine dimineata mai fac un test. Tot Ozone, ca azi-dimineata, ca sa le pot compara.

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Irinucanu stiu nimic de Aura , poate e plecata din localitate ...
Aura unde esti? Da-ne o veste! Ai primit mail-ul meu? Uite ce surprize placute ne-au facut Irina si Jane04, inca o data felicitari fete frumoase si mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Multe flori si pentru fetele naturale si homeopate!
Vreau sa felicit din nou pe Irina si Jane pentru reusita lor.
Eu am fost ieri la cabinet la dr. si la masuratori am avut endometru 9 trilaminar si un folicul destul de baban de 26/24 in curs de eclatare. L-am vazut si eu pe monitorul ecografului. Dr. mi-a spus ca nu ma lasa sa plec de acolo pana nu imi face inseminarea. Nici nu ma asteptam la asa ceva. Ieri am fost in ziua 13 de la CM si nu am avut nici un fel de dureri porevestitoare ovulatiei, am avut doar glera specifica ovulatie de sambata spre duminica. Asa ca am pus mana pe telefon si mi-am chemat sotul de la serviciu la prestat. Asa ca aseara pe la 19,30 am facut si inseminarea cu nr. 7. Aseara pe la 3 dimineata cred ca s-a produs ovulatia ca m-am trezit ca ma durea in partea stanga unde am avut foliculul. Acum ma simt bine, nu mai am dureri si sunt destul de linistita.
Eu fac in continuare tratamentul homeopat.
Irina, dr. tau are dreptate ca progesteronul homeopat nu este asa de puternic. Nici dr. mea homeopata nu a insistat sa iau progesteron homeopat. Dar eu stiu ca Utrogestanul este tot natural asa ca il poti lua cu incredere. Presupun ca il vei lua intravaginal ca daca il iei oral o sa ai ameteli cam mai de la el.
Pupicei pentru fetele naturale si homeopate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Felicitari tuturor gravidutelor!!!

Intr-adevar n-am mai aparut pe forum.In schimb am terminat cura cu argila.Totul e ok.Dar trebuie avut mare grija la igiena.....asta pentru cele care nu vor probleme.Nu stiu ce sa zic.Rana mea pe col nu s-a inchis inca.Trebuie oricum sa ma duc la medic sa vad ce s-a mai intamplat.
In schimb, legat de tratamente.....eu inca sunt o naturala.Urmez inca tratamentele cu ceaiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in clubul naturalelor? De pe 5 iunie am inceput tratamentul Liviei si rezultatele se vad, am avut ovulatie, desi ovarele mele sint micropolichistice, (mucus, temperaturi )Azi sint in ziua 27 si temperatura e de 3 zile 37,01.(ciclu neregulat, cam la 34, 33 de zile) Mai iau si maca, de 2 ori pe zi.Sint curioasa daca tratamentul regleaza si ciclul, ar fi super! Problema e ca trompele mele sint infundate(proba cotte negativa, dar eu nu stiu ce sa zic, nu m-a durut deloc, asistenta i-a spus dr ca nu apus destula substanta de contrast...) asa ca in august vreau sa fac laparo la T. sau poate instilatii.Vreau sa-mi tihneasca vacanta, sa nu ma mai gandesc.
Felicitari gravidutelor!
Sanatate si
Natalia (Mishulina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris nimic de ceva vreme dar v-am urmarit din umbra:))Am fost cam dezamagita dupa ce mi-am repetat analiza de progesteron in a doua luna de tratament si mi-a iesit sub limita, m-am gandit: uite, m-am chinuit atat fara nici un rezultat. Apoi am vazut ca am avut in luna respectiva un cm de 36 de zile, deci totul a fost decalat si progesteronul care ar fi trebuit sa fie high in ziua 21 , o fi fost in alta zi, mai tarziu (sper). Oricum am fost uimita ca am asteptat 36 de zile, fiindca in prima luna de tratament am avut un cm de 29 zile. (la mine e neregulat). Continui oricum cu tratamentul natural si am intrat in luna a treia de ceaiuri si tincturi.
De scris nu am mai scris fiindca am vrut sa ma mai destresez un pic si sa nu mai fiu mereu cu ideea de bebe in cap, asa ca si in continuare va voi citi, dar voi scrie mai rar.
Felicitari fetelor . Ma bucur tare mult ca in sfarsit cineva a spart gheata asta groasa...De ce nu faceti o analiza de sange ca sa fiti sigure suta in mie de rezultatul pozitiv?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna dimineata fetelor!!!!

va rog din suflet raspundeti-mi si mie daca tinctura din mugur de zmeura poate da intarziere de CM!!!?????
inca nu am facut nici un test, poate rezist pana maine, pt. ca nu am nici un simptom, si nu vreau sa-mi fac rau
este posibil sa fie o sarcina fara semne?
si inca ceva: pot sa iau cele doua tincturi impreuna? din mugur si cretisoara (achillea vulgaris)????
in final un consiliu; cumnata mea dupa alaptat, a ramas cu canalele dilatate cu scurgere, a fost diagnosticata cu displazie mamara.
eu am gasit un trat. dat de Livia, si l-am recomandat, este bine?

20gfrunze de nuc+40 g salvie+40 g conuri hamei .Se amesteca si se bea 2 cani pe zi ,sub forma de infuzie.Stii cum se face infuzia?-nu se fierbe planta pe foc ca isi pierde proprietatile;se fierbe apa in clocot si se toarna peste planta in alt recipient(nu se mai pune pe foc) ,se acopera si se lasa 5-10 minute la infuzat,apoi se strecoara si se bea.
Reduci cat mai mult lichidele(ciorbele,supele,sucurile,apa bei doar cand tie sete).
Tu mai alaptezi?Daca nu pe langa ce ti-am scris mai sus poti lua si Mastodynon 30 pic.in putina apa dim. si 30 pic. seara timp de 3 luni-este foarte bun pt. problemele sanului."
nu are noduli, este bine trat. asta?

P.S. invatati-ma si pe mine cum se face cand copiati un post cu litere mici?
scuzati-mi ignoranta
pupici la toate

Mergi la inceput