Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Irina, Jane FELICITARI!...sarcina usoara si copii sanatosi. Eu nu stiu ce e cu voi, pai in loc sa va bucurati, voi va faceti probleme, ca-i liniuta subtirica, pai cum sa fie?... NU MAI INTRATI IN PANICA. Mai bine ne-ati spune ce a-ti luat si ce-ati facut poate ne molipsiti si pe noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Irina71 si Jane 04, bravo fetelor! FELICITARI! Sunteti viitoare mamici. Sa aveti grija de voi si sa ne trageti dupa voi. Nu va faceti ganduri, totul este bine cu voi. Inca o data FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Serj multumesc mult pentru felicitari si pentru lamuriri. Mie parca mi-a mai venit inimioara la loc. Nu stiu Irinei daca i-a mai venit , dar nu o lasam noi sa-si strice asa o bucurie !Ai auzit Irinel?
Va pup si sa ne tineti pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Pana sa scriu eu mesajul anterior am vazut cate ati scris intre timp ! Va multumesc mult fetelor pt. urari ! Sunteti adevarate pansamente pe rana, nu stiu ce m-as fii facut fara voi ! Stiti ca mi-ati purtat noroc ? Eu nu am ramas ( de 4 luni ) pana nu m-am inscris si eu pe forum !
pup toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, va multumesc tuturor !
Eu am urmat doar tratament homeopat, ca si data trecuta, cand am ramas gravi. Dar atunci am pierdut sarcina, cu agitatia Sarbatorilor de iarna Acum pe 9 iulie astept sa-mi vina tot familionul de la Craiova (urmau sa stea la mine 2 zile, apoi ne mutam cu totii la Ef. Nord, la hotel)- deci, AGITATIE !!
Va spun drept, imi vine sa ma urc in varful patului si sa nu ma dau jos 9 luni ...

Elenya, vezi trat. naturist al Liviei pentru barbati - am auzit ca da rezultate SUPER !

Jane, ti-am scris pe Yahoo - ai vazut ? Ma bucur ca ti-a venit inima la loc, a mea inca imi bubuie in urechi !

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor!
Jane si Irina felicitari din nou,sa fie intr-un ceas bun! Trageti piciorul sau dati-ne si noua reteta!
Miro,imi pare rau ca te-a durut perfuzia,pe mine nu si am facut 2..Nu ti-au dat nici o explicatie?
Serj ai intrat pe site-ul pe care ti l-am indicat? Daca nu,citeste aici: http://www.medicalab.ro/catalog/product_info.php/cPath/32_36/products_id/226 ssi vezi si tu daca ti se potriveste....Nu are contraindicatii din cate stiu. Si nu,nu o combin cu altceva pentru slabit dar s-a nimerit sa o iau in aceeasi perioada cu tratamentul naturist (Maca si Medicalm) si cu cel medicamentos pe baza de Prednison care e insotit de regim fara sare,asa ca am inceput deja sa slabesc! Poate nu se gaseste la voi dar aici e in toate Plafarurile...Nu ai cine sa iti trimita din tara?

Fetelor eu iau Maca de aproape 2 saptamani (joi sunt 14 zile) de la Innovatics 500mg de 3 ori/zi si am si eu cateva intrebari:
Speranta tu zici ca de la Maca nu mai ai burtica? Esti sigura? Ca tare m-as bucura sa fie asa...
Fabya despre calitatile maca citeste pe site-ul lor (www.innovatics.ro)sau la tratamentele Liviei,unde ti-a indicat Miro...
Voi cum va simtiti dupa Maca (intreb fetele care au apucat sa ia ceva mai mult timp...)? Ati sesizat ceva modificari? Ca eu simt ceva dar nu stiu cum sa descriu si nici daca e de la ea,neaparat!De aceea sunt curioasa ce foliculi imi vor gasi lunea viitoare la echografie ca daca sunt buni inseamna ca mi-a "lucrat" ovarul bine...In mod obisnuit foliculii mei sunt cam "lesinati"....De asemenea sunt tare curioasa in ce zi voi ovula luna asta...
Oricum,se pare ca a avut ceva efect asupra psihicului ca luna asta am si eu,in sfarsit sperante....
Va pupic pe toate si la cat mai multe !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Mishulina,Mirona merci mult de site,am citit si m-am documentat....o intrebare am la fetele de aici si anume :cit timp se iau aceste pastile (pe ce perioada de timp ) si de unde le pot gasi in tara ,la farmacie ? deoarece pleca sotzul meu acuma la sfirsitul saptamani in tara si am sa-i fac lista ,ca de obicei
Sau pentru fetele care stau Germania de unde as putea sa-le procur aici?
Bafta si mult succes in tot ce va-ti propus fiecare dintre voi.
Cu drag Fabya

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna de dimineta (la mine)fetelor,
am dormit ca un prunc pana acum o ora. Vai ce mult am de recuperat. Cat ati mai scris si voi si timisorencele mele. Abia razbat.

Ce-mi vad ochii? Doua gravidute? SA TRAITI SA INFLORITI!
Bravo !!! Irina si Jane pentru cele doua liniute.
Va doresc numai bine, sa va mearga bine in sarcina, sa fie usoara si sa aveti un bebel sanatos ... ca natural e deja. BRAVO.

Sa ma anuntati cand e oficial ... sa va trec la modele.
Elenya_m si Speranta ... doriti sa fiti pe vre-o lista de-a noastra?
elenya_m uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602" target="_blank">aici despre oligospermie.
Mishu nu am primit nici o explicatie. Doar ca s-ar putea ca pe stanga sa fi avut mai multe probleme, deoarece aia a durut mai tare. Nu s-a facut nici un film, cel putin nu mi s-a spus.
pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Miro imi pare rau ca au chinuit fata,chiar nu stiu cum se explica daca le ai libere (trompele)! Film nu se face decat la HSG (histerosalpingografie,adica de aia e cu "-grafie" in coada de la "radiografie").
Fabya in tara se gaseste Maca la mai toate farmaciile care detin si produse naturiste (eu pe cele mai ieftine le-am gasit in lantul de farmacii HelpNet) sau se poate comanda si de pe site,daca crezi ca e mai avantajos! Succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dragi naturiste si homeopate,
Am trimis PM-uri la urmatoarele fete: Andrusha; danabadiu; hitomi; mcbeal; Mirga; roua1; Stepha; Sole; uoana; fete care nu au aparut inca pe acest nou topic.
Presupun ca restul fetelor , care deja am scris cateva mesaje aici ... suntem in continuare adeptele tratamentelor naturist/homeopat.

As mai dori cate un PM de la urmatoarele fete: Speranta, elenya_m, jane_04 si Fabya. Daca doriti sa fiti trecute pe una din listutzele noastre ... trageti fata de maneca.
toate naturalele si homeopatele.

Miro
My ticker

Mergi la inceput