Naturiste si homeopate (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Serj spune:
motzunica eu iau doar tinctura din mugur de zmeura, si nu ma doare capul.imi pare rau dar sper sa-ti fi fost de folos.
pupici la fete
mihaipopescu spune:
Buna Speranta , ma bucur sa aud de tine , ti-am trimis trei mail-uri ,e-ai primit sau nu au ajuns? uite
si un
dulce.
Eu am cumparat Maca de la un mag.de plante nat., este de 500mg(90 tablete) si este produs de Innovatics Laboratories Inc.-N.Y.si luam cate doua pe zi dim.si seara.Desi iau de o saptamana in afara de temperaturi scazute in per.de ovulatie pana acum nu prea am observat altceva dar m-ar bucura sa aiba acelasi efect ca si la tine , eu ma chinui in fiecare seara sa fac abdomene pt.ca am o burtica....
Mihaela.
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
inca nu mi-am facut timp pentru a trimite PM-uri tuturor fetelor din lista ... ASA SE ACTUALIZEAZA LISTUTZA - eu nu stau sa umblu dupa voi sa vad care unde postati ... daca aici nu o mai faceti ... eu de unde sa stiu daca mai faceti sau nu tratamentul ... sau daca ati atins sau nu tzelul?
Nu e un repros ... sa nu dati cu pietre ... ca sunt si eu necajita.
Am facut azi una bucata instilatie - fu rau ... dureros .... mai rau ca la menstra. Acum problema e ca am primit 5 zile un antibiotic si un antiinflamator: Augmentin si Aulin 100.
Ce ziceti fetelor? Sa opresc naturistul pe aceasta perioada?
Luam branca ursului cu ceai de maghiran, tinctura de mugur de zmeur, mastodynon si MACA. Azi le-am luat doar de dimineta ... dar maine ce mai fac?
Motzunica nici pe mine nu ma doare capul de la tincturi. Ia vezi ... poate ca nu mananci destul ... trebuie sa mananci bine/sanatos ... altfel ai probleme de la tratament.
Am incercat si eu sa raman pe biscuiti si ceai (cum faceam pe vremuri) si seara ... cand ajungeam acasa, sa bag: mic dejun, pranz si cina.
Ei! nu se mai poate. Trebuie hrana ca lumea ... altfel ai probleme si nu poti duce tratamentul la bun final. Sper ca te-am ajutat nitel.
Fabya uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602" target="_blank">aici posteaza Livia tratamente naturiste. De jos in sus ... al 4-lea mesaj este despre MACA.
Speranta mama daca tu spui ca-ti scade burtica ... ma apuc si eu vartos de maca. Eu luam numai 2/zi, tot 20 zile ... inainte de ovulatie.
Asi curaj. Da-i inainte!
Va pup pe toate. Noapte buna!
Miro
My ticker
adimercedes spune:
Fetele, va
dulce!!! Sa stiti ca nu am dat bir cu fugitii, doar ca nu am mai avut timp foarte mult sa scriu, desi am citit TOT ce a scris fiecare. Am o conferinta internationala in 3 saptamani si am de lucru o gramada. Dar am zis ca tot imi fac timp sa intru si sa va salut.
Eu merg mai departe cu tratamentul, doar ca astept sa imi vina plantutele si pentru urmatoarele 3 luni. Sper sa primesc si ceaiul de napraznic, sa ma pot apuca si eu de el cum trebuie, pe langa cele 12 capsule, pe care le iau oricum intr-o zi!
Insa sunt amarata tare ca sunt in ziua 47 si inca nu mi-au venit rusii
. Si de cand am inceput tratamentul, pe 4 aprilie, mi-au venit de 2 ori, de fiecare data la 36 de zile. Doar acum se incapataneaza. Si, inainte sa ma felicitati, va zic ca nu, nu sunt - nu aveam cum si am facut duminica un test sa fiu sigura. Asa ca...
Oricum, cu tratamentul merg mai departe, pana la
sau pana la finalul celor 6 luni. Doar ca acum nu stiu ce sa cred. Eu pun starea actuala pe seama faptului ca tratamentul mai intai deregleaza organismul si mai apoi il regleaza. Iar de
incerc sa nu ma stresez prea mult acuma. Poate catre sfarsitul anului. Dar pana atunci vreau sa fiu calma si sa imi vad de tratament si ce alte chestii mai am pe cap.
Ma bucur ca sunteti aici
.
Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
speranta spune:
Mihaipopescu, nu am primit nici un e-mail de la tine , dar nu-i nimic ca le-oi primi eu, in schimb eu ti-am scris inainte de a posta aici.
Miro,eu zic sa nu intrerupi trat. naturist pt antiiflamator si antibiotic, parerea mea,eu cred ca impreuna fac mai bine. Deci si la tine a fost groaznic la instilatii,eu am facut de trei ori si nu am mai putut. Am zis ca vad moartea cu ochii! Pai , nu ti-a zis medicul ca nu sant permeabile trompele si asta e cauza infertilitatii?
Trebuie sa cautam ceva care are efect si pt. desfundarea trompelor. Parca mai era cineva care o intreba pe Livia, dar nu stiu daca i-a raspuns si ce i-a recomandat. Va pup.
elenya_m spune:
fetele! Cum va simtiti azi? Eu foarte optimista..
Am inceput o cura naturista putin mai neobisnuita (poate) pt voi. Iau de curand produsele pe baza de Aloe Vera si mai vreau sa adaug in plus din ceaiurile recomandate de Livia si niste Metronidazol de care v-am spus..
Sunt foarte increzatoare, sper sa fie bine..![]()
toate fetele si le urez o zi cat mai linistita si placuta!
Aveti incredere in miracolul naturii ![]()
Credinta face totul posibil!
Irina71 spune:
Neata fetele ! 
Eu am un test de sarcina POZITIV. Marca Ozone, dar a doua liniuta este mai putin vizibila. Mor de frica sa nu fie extrauterina. Am innebunit de tot, in loc sa ma bucur, m-a cuprins o panicaaaaaa .... am si ridicat greutati, chiar aseara, am facut si curatenie generala, of, of ....
Miro eu zic sa mai astepti putin pana sa ma treci la Modele.
Serj, tu cum stai ?? 
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
jane04 spune:
Irina si eu am test pozitiv cu a doua liniuta pala . S-a facut vizibila dupa vreo 10 min. Si eu sunt ingrijorata. De ce spui ca s-ar putea sa fie extrauterina ?
Te pup.
elenya_m spune:
irina
bravo! 
Tinem pumnii stransi sa fie bine si stai cumintica!
Fetele ce-mi recomandati si mie pentru oligospermie cu astenospermie? Sotul unei prietene a facut spermograma si asta e rezultatul..
Multumesc! 
Credinta face totul posibil!
Serj spune:
'neata fetelor!!!!!!!!
eu sunt bine, inca nu mi-au venit dar astept; poate are ceva intarziere, si data trecuta au venit cu o zi mai tarziu.
acum sa ma apuc de felicitat!!!!!!

iri si jane94 si eu cand am ramas am avut o liniuta mai palida, dar nu va speriati. este posibil sa fi ramas insarcinate mai tarziu decat ati gandit voi si de asta.
nu va ganditi la sarcini extrauterine, nu va faceti probleme in plus, stati linistite si luati programare la gine.
pupicila toate, hai ca se inainteaza!!!!![]()