Naturiste si homeopate (5)
Raspunsuri - Pagina 10
jubica spune:
Fetele felicitari.......ma bucur ca in curind o sa fiti modelele noastre.Sfatul meu este sa stati linistite,sa nu va stresati si D-zeu stie ce trebuie pentru fiecare.
Pupici
roua1 spune:
Buna fetelor!
Sunt aici, continui trat. naturist.
Dar sunt fffffffff suparata pentru ca mi-a aparut un nodul la san si mor de frica. Eu am si antecedente in familie. Nu stiu ce sa fac - sa opresc trat.? Livia spune ca intai te deregleaza si apoi te regleaza, nu stiu ce sa mai cred. Oricum ma duc sa fac o eco la san. Ce sfat imi puteti da?
Va doresc numai bine, la toate fetele.
Irina71 spune:
Seeerj ! Haide, mai, fa-ti test !! Ca mor de nerabdare ....
Depre tratamentul ala nu stiu ce sa-ti zic, dar daca Livia il recomanda ... am toata increderea !
MRL, merci pentru recomandari
- azi m-am cam facut de ras la farmacie ca nu stiam ca Utrogestanul e de un singur fel, difera doar modul cum il iei (oral sau vaginal)
Nici pana acum nu-mi vine sa cred ca bobitele alea mici se introduc in vagin !
M-am gandit sa iau (pana ajung la doctor) una oral dimineata si 2 vaginal, seara - o fi destul, ce zici ??
Pup toate fetele naturiste si homeopate si inca o data va multumesc tuturor pentru urari ! 
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
MRL spune:
Irina, cred ca 3 Utrogestan pe zi asa cum le iei sunt de ajuns pana ajungi la dr. Stiu ca si Utocatalina a luat la inceput tot 3 utrogestan pe zi si a fost ok. Stiu sigur ca nu au cum sa iti fac rau. Sa sti ca si eu cand am cumparat prima data Utrogestan am stat si m-am uitat ca vitelul la poarta noua cum sa le administrez. Nu imi venea sa cred ca bobitele alea se pot folosi atat oral cat si vaginal. Mie nu prea imi place cand le introduc pentru ca trebuie sa fiu atenta sa le pun cat mai adanc in vagin.
Tu acum iei doar Phosphorus si Corpus Luteum. Eu nu am luat pana acum Corpus Luteum. Tu iei Phosphorus in fiecare zi? Presupun ca are concentratie mica, nu?
Te pup dulce si ai grija de tine.
Pupici dulci pentru fetele naturale si homeopate
Costi spune:
Buna fetelor!
Eu am o poveste mai ciudata, poate ca unele dintre voi o cunoasteti de la "Endometru...".
Dupa ce n-am avut ciclu 62 zile dupa stimulare cu clomifen, a venit ceva ceva, dar ff putin si FSH-ul 45.69( in aprilie era 15.3).- concluzia menopauza precoce.
Cum am luat rezultatul analizelor hormonale am si inceput sa iau branca ursului, de 2 ori pe zi cite 30 picaturi.
Dupa 5 zile m-am trezit cu secretia rose(2 zile), acum in a 3-a zi ma doare tare rau burtica , dar in dreptul uterului, parca m-ar trage in jos.Ce parere aveti, branca ursului poate fi cauza?
Mentionez ca este a 13 -a zi de la ciclul precedent(ciclul anormal) si durerile nu sunt ca cele de la ovulatie cind ma dor ovarele.
Elena
mihaipopescu spune:
Serj,curaj,fa-ti testul si da-ne vestea ca esti
, hai macar trei naturiste si homeotpate sa fiti luna asta , eu cand am ramas singurele semne au fost pata de la implantare si temperatura ridicata ,apoi abia peste o sapt.ma duceam f.des la baie, in rest nimic greturi, pofte,mirosuri ...
Irinuca nu stiu daca ti s-a spus dar sa nu uiti si de acidul folic.
oteanca
MRL tin pumnii sa-ti poarte noroc cifra 7.
Auraaaa unde esti?
Fetele am si eu o intrebare,luni sunt in ziua 21 si trebuie sa-mi fac progesteronul,am luat BU din ziua 6 pana in ziua 12 si maca iau de vreo 10 zile ,(azi ziua 16)... cum influenteaza acestea analiza? Trebuie sa astept pana luna viitoare sa nu mai iau nimic si apoi sa-mi fac fac analiza?
...sau pot sa continui tratamentul si sa-mi fac analiza luna aceasta?In alta ordine de idei la un CM de 26 -27zile azi temp.36,9 - ieri -36,7...oare am ovulat atat de tarziu ? atunci cand ar trebui sa-mi vina? Nu mai inteleg nimic ce se intampla ,totul este schimbat la mine
... sa fie totusi maca de vina ...la inceput temperaturi scazute,acum presupusa ovulatie tarzie si... un lucru bun printre atatea ??????...Speranta intr-adevar scade burtica .
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela
Irina71 spune:
Fetele in sfarsit pot sa scriu, ca azi a fost nebunie de la serviciu, ba nu mergea DC, ba imi cadea serverul .... 
MRL, pai Corpus Luteum CH 5 este pentru corpul galben, dupa 2 saptamani o sa incepi sa iei si tu ca se da in inceput de sarcina
Iau 3 granule de Phosporus CH 9 in fiecare dimineata.
Roua eu zic sa te duci la dr.
cu nodulul ala, ca nu e de glumit ! Eu i-as trimite Liviei un PM cu mesajul : "S.O.S. !" ca sa o intreb ce anume pot lua (naturist) in paralel cu trat. de la doctor.
Miha ... ce ti-am zis eu cand voiai sa schimbi userul ? Ei, mai tii minte ?
Ca mai e o fata (Elena) cu user - nume de baiat !
Bine ai venit, Costi (adica, Elena !)
Fetelor eu nu stiu sa raspund la intrebarile voastre, ca io mi-s homeopata, nu naturista. 
Serj, ti-am scris un PM grabit ... l-ai primit ? Daca am fost prea putin explicita (mi-era frica sa nu cada iar netul)spune-mi ! Te pup si astept vesti ! 
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
Costi spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Fetele in sfarsit pot sa scriu, ca azi a fost nebunie de la serviciu, ba nu mergea DC, ba imi cadea serverul ....
MRL, pai Corpus Luteum CH 5 este pentru corpul galben, dupa 2 saptamani o sa incepi sa iei si tu ca se da in inceput de sarcinaIau 3 granule de Phosporus CH 9 in fiecare dimineata.
Roua eu zic sa te duci la dr.cu nodulul ala, ca nu e de glumit ! Eu i-as trimite Liviei un PM cu mesajul : "S.O.S. !" ca sa o intreb ce anume pot lua (naturist) in paralel cu trat. de la doctor.
Miha ... ce ti-am zis eu cand voiai sa schimbi userul ? Ei, mai tii minte ?Ca mai e o fata (Elena) cu user - nume de baiat !
Bine ai venit, Costi (adica, Elena !)
Fetelor eu nu stiu sa raspund la intrebarile voastre, ca io mi-s homeopata, nu naturista.
Serj, ti-am scris un PM grabit ... l-ai primit ? Daca am fost prea putin explicita (mi-era frica sa nu cada iar netul)spune-mi ! Te pup si astept vesti !
Irina.
Multe poze cu mine
Ticker
Multumesc pt primire!
O sa raman o vreme cu voi si sper sa rezolv aceasta situatie disperata.
Elena
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
Va rog eu mult sa ma trageti de maneca daca vedeti ceva in lista ne-la-locul-lui, OK? Unele fete posteaza aici de mult ... si eu 

uit sa le bag in lista. Asa ca va rog eu ... luati masuri.
mihaipopescu poti sa-ti faci progesteronu acu, nu e nevoie sa astepti, daca e sa fie influentata analiza ... e si luna viit. Plus ca nu e bine sa intrerupi trat. Cu ovulatia ... nu stiu ce sa zic, s-ar putea, oricum temperaturile sunt date peste cap in timpul trat. nat. Bafta la analize.
Costi bine ai venit in
-ul nostru. Noi ne stim de la Endometru. Eu zic ca s-ar putea sa lucreze deja BU. Ai grija sa nu pierzi momentul ... si sa ovulezi in a 14-a zi. Si eu am aceleasi simptome cand iau BU. Tu nu ai probleme cu tensiunea de la aceasta tinctura? Daca observi ceva, ia ceai de maghiran. Am voie sa te trec in listutza naturalelor?
roua1 zice bine Irina: du-te la medic, apoi un Pm la Livia si mai vedem. Imi pare rau de tine, ai grija ... nu-i de gluma. 
Miro
My ticker
Mirona spune:
Serj si eu zic ... ca daca ai luat trat. de la Livia ... e OK. Numai bine pentru una bucata cumnata. ![]()
Eu cred ca te referi la Reply with Quote, asa-i?
Asa raspunzi citand pe cineva. Fiecare mesaj are deasupra lui mai multe butonase, depinzand daca autorul le-a activat pe toate sau nu.
Unul dintre ele este acesta: Reply with Quote. Este langa butonul de PM si are o sageata verde. Acelasi lucru poti sa-l faci ... scriind intre doua paranteze drepte quote apoi copiezi partea ce o vrei sa apara ca un citat ... si inchei tot intre doua paranteze drepte cu /quote.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Eu iau ceai de cretisoara - tinctura ... nu am auzit. Dar nici nu m-am interesat. Sorry.
DAR ... tincturile se iau separat, nu impreuna ... la distanta de minim 5 minute.
Miro
My ticker