Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

fetele mele!!!!
inca sunt in asteptare, dar trebuie sa stiti ca sanii nu ma mai dor(pt. mine inseamna nu este nimic) am cumparat un test, daca nu se intampla pana maine voi face testul.
ma iertati fetelor, dar eu sunt tare pesimista.
iri multumesc pt. PM, am facut asa cum ai spus, dar nu este vizibil de ce?
va rog spuneti-mi daca tinctura da intarziere de CM!!!
nu-mi spune nimeni daca au efect bun doar cretisoara si cea de mugur de zmeura?
pup toate naturistele si homeopatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

mirona multumesc pt. raspuns, scuze, dar nu am fost atenta deloc. capul imi este doar la intarzierea asta si si sunt cu moralul la pamant pt. ca nu simt ca ar fi ceva; mai este si o umiditate ingrozitoare aici si nu mai reactionez
cat priveste cretisoara, cred ca este tinctura, pt. ca nu este ceai, mi-a spus ca sunt picaturi; deci tinctura?
inca odata scuza-ma iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Serj draga mea, si eu iau printre altele si tinctura de zmeur, am mai intrebat si eu care ar fi cauza de numai imi apare ciclu de 2 luni, insa nimeni nu a stiut sa imi raspunda la intrebare.Deci ne aflam in aceeasi situatie.....Eu totusi ,mai astept sa vad ce se intampla..deocamdata ma supar cu secretiile maronii (nu sunt ele multe dar oare de la ce or fi si astea?)
....eu nu mai vreau BB.Iti doresc ca la tine sa se fi lasat cu BB.
Salutari la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mai fetelor, io v-am mai spus ca daca sunt pete maronii sa le considerati menstra. Hai ... ca v-am mai spus.
Ma repet deci: nici eu nu am CM , am ajuns cu trat. la a treia luna si am hotarat ca ajunge. Am mers la endo si am luat si duphaston impreuna cu trat. nat. ... asta sa-l induplec sa vina mai cu foc.
Endocrinologul mi-a spus asa: la prima pata consideri ca a venit menstra si acea zi este prima din CM-ul viitor. Asa-i ca am mai spus?

Acum ... nu regret. Sunt in a treia luna de tratament cu duphaston, in prima luna de tratament naturist (reluat dupa alte 3 si una pauza), in prima luna de trat. homeopat si m-am mai apucat si de instilatii. Ei ce ziceti?

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Stepha ma bucur ca ai dat un semn, nici nu stii cat de bine te inteleg cu dezamagirea. Trebuie sa ne consolam cu gandul ca unora nu ne face indeajuns de bine acest tratament. Iote ... de cate m-am apucat eu. Hai capu sus si intra draga pe la noi ... si spuneti pasu ... de aia suntem aici sa te ajutam, sa te sustinem. Hai micuta ... hai.
natalia26 bine ai venit in -ul nostru. Pot sa te trec in listutza naturalelor? Daca vrei.
Daca nu te-a durut ... zic eu ca nu ai probleme cu trompele. De unde stii ca sunt infundate? Ce e aia proba cotte negativa? Sorry ... da eu nu stiu.
danabadiu ma bucur ca ai terminat cura cu argila, intr-adevar e de furca cu ea. De ce nu incerci o cauterizare? Intreb si eu asa ... daca altceva nu-ti face bine ... . S-a notat .. ramai naturala.
MRL multa multa multa bafta, la acest numar numai la bafta tre sa te gandesti. Sa fie cu noroc.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Marunzika te rog eu frumos sa ne explici de unde ai cumparat tu Mastodynon si Maca.
Uite ca si Fabya cauta Maca ... si nu are rost sa-l necajeasca pe al ei sot (care pleaca spre Ro vineri) ... cand poate cumpara din Germania.
Te mai rog Fabya , sa ma anunti cand doresti sa te inscriu pe listutza ... ca eu sunt mai zuituca de felu meu, ok?
Maca se ia maxim 4 capsule pe zi, 2 dim si 2 seara timp de 20 din CM.
Cura se face minim 3 luni si maxim 6 luni. Apoi trebuie facuta o pauza.
Fetelor daca am gresit ... corectati-ma va rog.

Am primit confirmare si de la Mirga ... deci si ea ramane o naturista.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Multumesc pentru sfat Miro, am sa-mi fac analiza luni,o sa-mi urmaresc temperaturile zilnic sa vad ce se intampla si imi dau eu seama zic daca am ovulat sau nu...mai rau este ca am in zilele 12,13,14 cand am avut temperatuti mici si azi dimineata cand deja dupa trei zile desigur nu mai eranici unul bun chiar daca era la prima ora si chiar daca si sotul meu ia si el maca...facem pauza diseara si maine din nouin functie si de temperaturi...
Sa stii ca si eu am facut instilatii insa pe mine nu m-a durut, la mine se pare ca trompele sunt bune si la o luna de zile dupa instilatii am ramas...asa ca Doamne ajuta!sa se lasa cu ochisori si la tine...

pentru toate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Miro deja i-am trimis PM pt Fabya de ieri cu toate detaliile. Sper ca i-au fost de ajutor, sper ca a ajus PM la ea ca nu mi-a dat de veste. La plantele si tabletele de care am stiut i-am trimis cantitati (aproximative) si preturi si i-am spus si de cele care se gasesc in De in farmacie; m-am grabit sa-i raspud caci sotul ei pleaca vieri in Ro. Dar erau multe de care nu am stiut sa-i spun deoarece eu nu le-am luat. Poate ne da un semn si daca mai are itrebari o s-o lamurim cu placere.
Nu stiu daca e de la tratament ori de la tristetea ca nici luna asta nu a fost sa fie, dar eu sunt ca o bomba cu ceas: ma ratoiesc la toata lumea, nimic nu-mi convine, sunt nervoasa. Cine se mai confrunta cu astfel de stari? Tind sa cred ca sunt depresiva, dar rau de tot, caci nu-mi arde de nimic (nici macar de concediu nu am avut chef de planificari) si nu am in cap decat bb!
Miro, ai spus ca sotul sa-si faca si el cont pe DC daca tine tratament; dar nu stie romana si dupa cum cred ca v-am mai spus isi sorteaza singur deja tabletele dupa "culori". Era o sugestie buna, insa la mine nu merge! Dar, el mai are cam 3 saptamani si termina cele 3 luni de naturist si sper din suflet sa culegem si roadele...
O sera placuta la toata fetele naturale si hemeopate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Buna seara fetelor,
Va rog eu mult sa ma trageti de maneca daca vedeti ceva in lista ne-la-locul-lui, OK? Unele fete posteaza aici de mult ... si eu uit sa le bag in lista. Asa ca va rog eu ... luati masuri.

mihaipopescu poti sa-ti faci progesteronu acu, nu e nevoie sa astepti, daca e sa fie influentata analiza ... e si luna viit. Plus ca nu e bine sa intrerupi trat. Cu ovulatia ... nu stiu ce sa zic, s-ar putea, oricum temperaturile sunt date peste cap in timpul trat. nat. Bafta la analize.
Costi bine ai venit in -ul nostru. Noi ne stim de la Endometru. Eu zic ca s-ar putea sa lucreze deja BU. Ai grija sa nu pierzi momentul ... si sa ovulezi in a 14-a zi. Si eu am aceleasi simptome cand iau BU. Tu nu ai probleme cu tensiunea de la aceasta tinctura? Daca observi ceva, ia ceai de maghiran. Am voie sa te trec in listutza naturalelor?
roua1 zice bine Irina: du-te la medic, apoi un Pm la Livia si mai vedem. Imi pare rau de tine, ai grija ... nu-i de gluma.

Miro
My ticker

Multumesc pentru primire si raspuns!
Binenteles ca ma poti trece in lista, ma simt onorata ca te-ai gindit.
Multumesc!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Miro, sa stii ca mucusul este specific ovulatiei. Observ ca nu este chiar o singerare, este un mucus care are din cind in cind prin el un firicel firav de singe.
Ce minune, ca ovulatie la un FSH valoare 45 e chiar....
Tocmai mi se spusese ca ovulatia nu o sa mai am.
N-am probleme cu tensiunea, am doar putine ameteli.
Elena

Mergi la inceput