Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Costi ce bine iti sta in listutza noastra ...
Vezi ca scaderea de tensiune se manifesta cu ameteli, du-te si ia-ti tensiunea undeva. Si eu aveam o tensiune de aviator si ziceam ca mie nu are cum sa mi se intample. Mi s-a declansat in sauna ... nu mai puteam respira, eram ametita si ma furnica toata fatza ... nu prea pot eu sa descriu exact ce am simtit. Ia ceaiul de maghiran ... ca altceva decat sa-l urinezi ... poate, poate face si ceva reglaje.
Cu FSH am citit cand ai postat la Endometru ... eu inca mai cred ca a fost gresita analiza.
Bafta multa si sa auzim de o ovulatie ca la carte, de data asta.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna dimineata fetelor!!!!!!!!
azi sunt matinala, pt. ca nu mai rezistam ma tot chinuiam: sa fac testul, sa nu-l fac.... pana la urma l-am facut!!!!!
POZITIV!!!!!!!!!!!!!nu pot sa cred
sunt cu frica dupa mine, sa nu se intample ca data trecuta
la Dumnezeu sa fie bine, si sa ajungem la capat cu bine si eu si toate!!!!!
cand am pierdut sarcina tot asa nu ma dureau sanii, dar erau umflati, acum nici atat
trimit la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

FELICITARI Serj, ce bucurie, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos1!!
Ai tinut tratamentul Liviei? Deci se poate si cu naturiste!!!
Te pup si ai grija de tine
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Serj, FELICITARI! Bravo! Sa fiti sanatosi si cumintei. Ma bucur nespus de mult pentru tine. Hai ca a inceput sa ploua cu gravidute si aici la noi. Efectele incep sa se vada bebelinii incep sa apara.
Costi, ma bucur ca esti aici pe listuta fetelor naturiste si homeopate. Din cate am citi eu vad ca ovulatia merge la tine. Sti ceva, ia uita tu de valoarea aia a FSH-ului ca mai mult te streseaza. Cred ca Mirona are dreptate, analioza sigur a fost gresita. Tu ce tratament mai faci acum?
Multi pupici pentru fetele naturale si homeopate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Seeerj !!! Bravo, iubita, vezi ca se poate ?!

Stiu ca nu mai ai chef acum, dar mai inearca o data cu pozele alea (mor de curioasa cum arati ).
Iti repet : Profil personal - va cere din nou parola, o introduci -Semnatura (e in dreapta, mai jos) : acolo in chenar scrii : http://photos.yahoo.com/..... (in loc de puncte-puncte vine ID-ul tau pe Yahoo).
Apoi apesi pe "Vizualizeaza", si vezi daca chestia aia din chenar e scrisa subliniat, si vezi daca, facand clic pe ea, intri in albumul de poze ! Ma gandesc ca poate din greseala ai batut "spatiu" undeva in sirul ala .....adresa cu "http...." trebuie scrisa fara nici un spatiu intre caractere !
Iar in Yahoo, trebuie sa selectezi "Public", ca sa-l poata vedea toata lumea. Cred ca ti-am mai spus asta, scuza-ma daca te bat la cap, si io sunt bulversata ca nu ma dor sanii si nu sunt umflati, si nu am nici o greata, etc.....

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

MULTUMESC!!!!!!!!!!! va multumesc din suflet pt. ca ati fost cu mine si m-ati invatat, si mi-ati dat sfaturi.
fetele mele, sunt inca neincrezatoare
ultima data cand am fost la gine. mi-a spus sa astept 2 sapt. ininte sa bat toba.
sa va spun ca la inceputul lunii, ne-am gandit amandoi si daca.... totusi se intampla minunea!!!???
4 ani in urma dewscopeream ca sunt insarcinata cu Sergio. acum daca totul merge bine, ar trebui sa vina pe lume cam in aceeasi perioada.va rog sa-mi spuneti daca pot continua cu tinctura din mugur de zmeura, si daca pot incepe cretisoara?
voi ce ma sfatuiti?
pupici la toate si sa dea Dumnezeu sa fie cu bebici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Jane, Irina si Serj, felicitari!!! Mii de felicitari si sa fiti sanatoase, sa va creasca samburelul mare si frumos si sa fie floare ochilor vostri!!!

Stiam eu ca se poate . Era chestiune de timp ... sa ne tineti la curent cu desfasurarea evenimentelor.

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Serj, felicitariiiiiii.poti continua cu tinctura de muguri de zmeur si poti sa incepi sa bei si ceai de cretisoara fiindca ajuta la fixarea bebelului.

Mergi la inceput

multumesc inca o data si va doresc la toate sa ne ajungeti din urma!!!!!!!!!
adi dimineata de emotii, mi-a crescut iar tensiunea
sper sa nu imi faca vreo figura, data trecuta cand am ajuns la spital si apoi am pierdut sarcina sarise la 20/14.
acum am facut o proba cu albumul, sper sa se vada
sa-mi spuneti daca ati vazut ceva si voi!
pupici si multe

cristina
http://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Serj: FELICITARI !
Bucura-te de BB si sanatate multa !
Doamne , cate gravidute luna aceasta !Si la Endometru... curg gravidutele ! Hai fetelor ca merge treaba !

pup toate fetele !

de curand

Mergi la inceput