Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mihaela,multumesc pentru Rasfatat,el e deocamdata "copilul" familiei,alintat,pupat,vaccinat,deparazitat,cu analizele la zi si membru AFR,asa ca stai linistita cu Toxo ca am facut analiza si sunt cu ochii in 4....Cu matzele te inteleg,ca si noi ne-am atasat chiar prea mult de el...
Cu temperaturile e intr-adevar de urmarit! Asa am de gand sa fac si eu,ca si eu merg la echo luna asta,char sunt curioasa cum se comporta in preajma ovulatiei,peste Maca....
Pupici si sa auzim de bine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

fetele naturale si homeopate.
Bun venit pentru fetele noi!
Mironica fereasca D-zeu cum sa ma supar,doar am declarat ca sunteti prietenele mele cele mai bune.Am scris saptamina trecuta ca urma sa ma duc la un terapeut.Am fost saptamina trecuta joi,iar acum sa va spun ce face el acolo:o combinatie intre bioenergetica,homeopatie,psihotronica,cristaloterapie,pe baza principiilor integrative ale filosofiei chineze cu respectarea principiului armoniei celor 5 elemente:pamint,metal,apa,lemn si foc.Produsele pe care le foloseste permit o reechilibrare energetica indepartind cauza bolii din cimpul informational.Prin toate aceste produse se realizeaza un efect regenerant complex.
In concluzie de astazi am inceput acest tratament care consta in niste siropuri.Acum nu stiu pe mine unde ma treci pe listuta cu naturale si homeopate sau ma lasi acolo?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Miro
Deci e acelasi lucru.. Ce bine!..
O sa-mi iau si eu, dar tre sa astept acu, k au recut uratzii si.. poate s-o prinde ceva si nu mai e poti sa sti...
Multmuesc inca o data!
Pupici

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

ASI ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit.
Lilicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

la toate fetele, sper ca nu va suparati pe mine ca scriu asa de rar, dar va asigur ca va citesc si ca invat de la fiecare cate ceva. Ma bucur enorm ca ne putem ajuta. Ceea ce vrea sa va spun e ca am observat ca de la Maca mi-a scazut burtica si asta numai dupa consumul a unei cutii(de la Medica, cate 4 pe zi)ca acum tb sa -mi cumpar alta, ca nu mai aveau. Nu am facut alta cura,exercitii sau altceva. Am o burta plata si frumoasa! Si acelasi lucru mi l-a spus cineva ca l-a observat si la sotul ei, care ia Maca.
Apropos de trat. cu Maca(pt. cele care folosesc) voi cate luati pe zi , cat si de cine produse? Pe cutia de la Medica scria 4/zi(ca-s de 280 mg) dar numai 20 zile pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Lilicica

ASI ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit.
Lilicica

Da, da am si raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor dar aveti un spor grozav la scris.Va doresc sa aveti acelasi spor si la facut bebei.
Maine am o saptamana de cand iau sucul de orz si maca.Sunt groaznice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

!
Spuneti-mi si mie ce face Maca? trat. cu Maca la ce foloseste este cumva un stimulent natural adica ajuta ,de fapt la ce? Spuneti-mi va rog poate m-ar ajuta si pe mine. Problema e ca eu nu am mai urmarit multe subiecte de citeva luni incoace si nu am habar sau deschis multe subietcte pe cale naturala.Ce sa va spun ca de azi am inceput sa ma las de cafea sa vad cum decurge incontinuarie ca azi eram adormita si la ora 11 la munca ,abia ma mai trageam pe acolo.Foloseam foarte multa cafea pe zi in jur de 4-6 cafele si recunosc ca e deja prea mult....
Numai bine si multe salutari la naturiste si homeopate!

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

fetele mele dragi!!!!
vreau sa va mai intreb ceva! (scuze, ca sunt grea de cap) am putut sa fac rost si de cretisoara, este bine sa iau? in conditiile in care acum si tinctura de mladite de zmeura. se pot combina? mi-au spus ca se ia dimineata si seara. voi credeti ca impreuma vor avea efectul scontat?
pt. ca miine este ziua adevarului... si eu cred ca-mi vineCM, pt. ca ma cam dor ovarele.
Mishulina tu iei papaya special pt. slabit? in combinatie cu ceva? pt. ca aici la plafar mi-au spus ca nu este un produs pt. slabit daca il iei cu altceva, atunci da. tie cine ti-a spus?
adi pe unde esti? ai disparut. esti bine?
iri pe yahoo te-ai dus la foto si le-ai realizat acolo? apoi se intelege bine cum se transfera? am sa incerc sa vad ce imi iese
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mirona, am vazut-o pe Ada pe lista dar am crezut ca dureaza pina faci reactualizarea. Am pus si eu o intrebare si nu mi-a raspuns nimeni , nu doare pe nimeni capul dupa ce ia tincturile ?
fetele naturiste si homeopate.

Mergi la inceput