Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Serj,eu iau Papaya doar de azi,sambata,e prima zi si habar nu am ce efect vor avea dar le urmaresc de mult si acum m-am hotarat sa fac ceva...Si eu tot 5 Kg vreau sa dau jos ca ma enerveaza rau de tot (eu toata viata am fost o slabatura si acum m-am trezit cu burta si )asa ca trebuia sa iau masuri...
Ca orice remediu pentru slabit ideal ar fi sa il insotim de regim alimentar si multa miscare (sport)dar asta e mai greu...Eu sper macar sa-mi stavileasca pofta de mancare ce m-a lovit mai rau "de nervi" (o sa dau in "bulimie de stress")ca pe vremuri mi-am exasperat parintii cat eram de sclifosita la mancare...
Ce iau eu e sub forma de capsule si se iau cate o capsula de 3/zi inainte de mese,in cure de 3 luni scrie pe cutie....E recomandat in:cure de slabire,digestie dificila,meteorism,celulita. Pe aici se gaseste la toate Plafarurile. Mai multe gasesti pe site-ul www.medicalab.ro
Contraindicatii nu stiu sa aiba..
Va spun ce efect a avut peste vreo saptamana-doua...
Miro imi place mult ce ai facut...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Irinuca , nu am auzit pe de d.na Liciu si nici de tratamentul ei asa ca nu stiu ce sa-ti zic, pot insa sa trec pe la mag.naturist de pe Unirii si sa intreb acolo….sa-ti spun de ce…in ianuarie cand mi-am cumparat ceaiurile, tincturile si tot ce era in tratamentul Liviei m-am dus cu listuta de pe forum si cand i-am aratat-o doamnei din magazin m-a intrebat de unde am tratamentul asta ca este chiar ceea ce recomanda ea pentru dereglari hormonale .Sa fie vorba despre aceeasi persoana? Pot sa trec pe acolo sa intreb.Ce fericita sa lucrezi cu atatia barbati ,cred ca esti o alintata…
Aura cred ca este plecata in wek. si nu stiu daca-ti poate raspunde pana luni.Scuze , Aura daca gresesc.

Pentru Serj: eu nu am auzit de tablete doar de tinctura, poate stiu fetele mai mult.Uite un mini prospect:
Compozitie :Tinctura de Branca Ursului
Continut :50 ml
Administrare :Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi. Exceptie fac cazurile in care aportul masiv de lichide in organism este contraindicat.
Indicatii :Impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina. Adjuvant boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc.), anexita, metroanexita. Amenoree, sterilitate feminina, frigiditate, menopauza prematura. Digestie dificila, balonari frecvente, insotite de colici, insuficienta renala Extractele hidroalcoolice sunt obtinute prin preparare la rece si ca atare conserva excelent proprietatile terapeutice ale plantei. Dintre remediile din plante cu administrare orala extractele hidroalcoolice sunt cele mai usor si cel mai rapid de asimilat de catre organism, efectul terapeutic instalandu-se in timp scurt.
Atentie :Tratamentul cu Branca Ursului se mentine minim o luna ; pentru afectiunile cronice minim 3 luni. Planta este contraindicata femeilor gravide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Somebody help me!
Am vrut sa-mi cumpar si eu supozitoarele Metronidazol recomandate de Livia pentru inflamatii ale trompelor, ovarelor si uterului, numai ca mergand la farmacie sa le cumpar am aflat ca de fapt sunt ovule si se numesc Flagyl, avand intr-adevar componenta de baza metronidazol.
Este acelasi lucru? Farmacista m-a asigurat ca nu exista supozitoare Metronidazol.
Am vazut ca Livia mentiona acolo "supozitoare, nu vaginale". Deci fiind ovule, banuiesc ca sunt vaginale...
Ce fac acum?
Va rog mult sa ma lamuriti!!!
O seara linistita

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

elenya_m Bine ai venit in -ul nostru.
Sorry ca nu te-am vazut mai devreme.

Poti lua chiar si ovule vaginale dar tot in poponetz le pui.Trebuie sa iei 1g /zi(daca gasesti de 500mg vei pune 2 in popo.)Faci trat.de 7 zile cu supozitoare in timpul menstruatiei.

sunt exact vorbele Liviei. Bafta!

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Stand ca buha pe net am reusit si eu sa citesc in sfarsit ceea ce a postat ADA77. Poate vreti si voi sa cititi. O puteti face www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47319&whichpage=3" target="_blank">aici.
Pai bine mai motzunica m-ai lasat in ceata astea 2 zile? Cand te-ai vazut pe tine pe listutza ... pe ea nu ai vazut-o ... asta asa ca eu va incurc deja intre voi. Si auziti la mine intrebare: Cine e Ada?
Ada77 este pe listutza noastra veche, inregistrata ca a luat acest tratament din mai 2005.
Doamnelor si domnilor ...anunt pompos ca Ada77 este insarcinata fetelor, a anuntat si motzunica ...da voi nu ati fost pe faza, Ada a urmat tratamentul Liviei ... simplificat si iaca e .
Fug repede s-o trec la modele.
Curaj fetelor ca se poate.

Jubica vad ca nu mai spui nimic. Te-a suparat raspunsul meu de la pagina 9 din capitolul trecut? Nu am vrut sa te supar ... voiam sa te ajut.

Marunzika eu nu am auzit de tablete branca ursului, poate or fi, noi luam tinctura. DAR - mare grija - scade tensiunea. Se ia ceai de maghiran pe langa ... sa regleze acolo deficitul. De luat iau numai inainte de ovulatie ... ca dupa ... daca e sa fie cu ochi ... e toxica in sarcina. Asa deci ... calculeaza tu functie de ziua in care ai tu ovulatia. Eu iau tinctura, 15 picaturi de 2 ori pe zi.

auricass cu tensiunea mai sus, cu argila ... am patit-o si eu urat de tot, las-o o vreme si poate o reiei luna viit. dar din doua in doua zile. Cum crezi tu.

Serj azi au fost la Timisoara 33 grade. Maine va fi la fel - eu stau la etajul 4.
N-au trecut cele 4 zile? cand faci un test?

Adi vezi ca iar incep.
Tu nu ai facut prezenta de cand avem hainuta noua.

Si nu numai Adi. Cate o la toate homeopatele si naturistele si nu numai.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Miro un mare pt.ceea ce faci pt.noi , inca pt.ca ne-ai adoptat pe toate si inca pt. ora la care ai postat. Ai grija sa te mai si odihnesti ca sa apara cat mai repede, fara stress si fara oboseala. Esti de admirat , sincer , eu sint paralela pe langa tine in ceea ce ai facut ... asa ca... treci imediat pe lista cu de luna iulie.Sa nu auzim comentarii ,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Miha, lasa ca se vor regla si temperaturile, ai sa vezi.
Am mai citit pe la "Tratament Endometrioza" si am gasit acolo ceva despre "Prof. Liciu" (??)- cu niste ovule cu propolis, dar ... mai mult nu stiu. Or fi doar pt. endometrioza,(eu nu stiu sa am, cred ca nu daca am ramas in noiembrie 2004) trat. mai presupune si altceva ... ?
Pupici la olteanca

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Mihaela iti raspund aici la intrebarea de la endometru si poate te ajuta si fetele de acolo,ca eu,recunosc,nu stiu prea multe...Si asta pentru ca Maca iau de pe 16 deci de 11 zile iar temperatura am luat-o prima data azi dimineata (36.5)ca abia azi mi-a trecut ciclul (sunt in ziua a 5-a)asa ca habar nu am daca Maca influenteaza temp si in ce fel...Dar bine ca mi-ai spus,o sa le urmaresc sa vad ce fac...Deocamdata temp asta e foarte normala pentru mine...Vom vedea! Daca tragi vreo concluzie,spune-ne si noua,te rog!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Buna fetelor

Am mai aparut si eu dupa o pauza cam lunga. Am fost tare ocupata cu munca, vin tirziu si cind vin de la munca nu stiu pe ce sa pun mina mai intii. Imi cer scuze ca nu am luat si eu parte macar la sugestii pt noua noastra infatisare dar oricum voi si mai laes Mirona ati organizat noua listuza SUPER!
Eu continui cu naturistul pe care l-am inceput doar de luna aceasta. Sint putin dezamagita ca nu mai am cretisoara si coada soricelului asa ca luna viitoare continui fara aceste doua ceaiuri.Sint in ziua a 25-a a CM si de abia astept saptamina viitoare sa vad daca imi vine. Simptome de nu am.... Ma simt doar ptuin imbalonata si sinii sint umfalti dar nu dor. Dar ei sint asa la fiecare CM in peroada luteala. Dar eu tot sper. I-l trimit si pe sot la doctor. Se va duce luni cu spermograma sa i-o citeasca mai amanuntit.Sint trei lucruri cu care eu sint nelamurita si deaceea i-l trimit. Doctorii de la FIV nu au zis nimic si deaceea cred ca e bine dar vreau sa ma convinga un urolog.

Pupici la toate naturistele si homeopatele!
Pacienta

Mergi la inceput

Mishulina merci mult pt.raspuns, asa o aveam si eu inainte 36,5 pana in ziua 8-9 cand incepea sa creasca in ziua 12-13 la 36,8 – 36,9 si se mentinea 37-37,1 pana la CM ziua 26-27. Cred ca inca nu este pregatit organismul pt.ovulatie si astept pana luna urmat. cand ma duc la eco sa vad ce se intampla.
Super rasfat ai si noi de zece ani de cand suntem impreuna am avut ba pisicute, ba motanei, ne plac la amandoi f.mult dar ultimul Tomi(avea 5 ani jum.si 9 kg)a facut diabet si a murit chiar pe 31 dec. si apoi ne-am hotarat sa nu mai luam pt.ca sufeream de fiecare data cand pierdeam cate unul.Atentie mare la TOXO!
pentru toate naturistele si homeopatele.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput