Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Neata fetele !
Io tot matinala, ca de cand ma scol in fiecare zi la 7.40 sa-mi iau temperatura .... m-am dereglat. Inainte dormeam de rupeam diminetile de sambata si duminica. Acum ma trezesc, iau temp., o notez in carnetel, ma duc sa dezinfectez termometrul, fac un pipi si ma bag la loc in pat. Si .... incep sa ma foiesc, ma ia tot felul de ganduri, mi se infunda nasul si vreau sa mi-l suflu .... etc. Asa ca mai bine ma scol acum si pe la pranz mai bag un somnic.
Azi am de facut curatenie (iar !), cu nesuferitul de aspirator care fluiera groaznic de-mi tiuie urechile o ora dupa ce-l opresc.

Fetele din Craiova (Aura si Mihaela), ati auzit cumva despre tratamentul naturist al d-nei Liciu ? Cine e d-na asta si ce presupune tratamentul ei ? Ca mi-a ajuns pe la urechi zvonul asta, si nu stiu cum sa aflu mai multe.

Mirooooo !!!! Bine-ai veniiiit !

Pup fetele naturiste si homeopate.
Aaaaa ... si se pare ca m-am inselat cu vremea : e soare si frumos. Dar cred ca nispul e ud, iar marea rece, ca (ma uit pe fereastra) e putina lume la plaja, iar in apa nimeni !

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

nu s-a trezit nimeni pana la ora asta? , ,la si sa aveti o ziua buna si frumoasa la fel cum am inceput-o eu. Tocmai am venit de la cabinet unde sunt gata o parte din analizele pe care le-am facut pt.sarcina pierduta, in linii mari doctorita mi-a explicat ca sunt bune (nu facuse inca buletinul de anallize), mi-a mai recoltat si pt.altele si abia peste vreo 10 zile stiu sigur cum stau cu toate, si....surpriza cea mare este ca mi-au iesit anticorpii antispermatici in limite normale, adica 37U , normal fiind intre 0-60U.Asa ca doua luni de zile o sa muncim pe rupte desi sunt exact ca-n povestile nemuritoare , un ochi, unul ,analize bune dar ovulatie? Mi s-a recomndat sa fac progesteronul in ziua 21. Ce se intampla cu temperatura mea? Dimineata , ziua 12-36,4,era ziua cand trebuia sa ovulez...sa am cel putin 36,8 si nu am putut sa intru nici la dr.sa-mi faca eco, pt.ca era o aglomeratie....si oricum imi trebuia programare ,ca fara nu poti sa intri. Oricum sunt foarte bucuroasa de vestea buna si va doresci si voua sa aveti parte vesti minunate, poate de ,cine se inscrie pe lista?
Irina ,(parca-i mai buna prajitura ta mai ales ca sunt primele visine pe care le mananc pe anul asta) numele imi place dar nu vreau sa afle desi nu intru pe net de la serv.dar nu se stie niciodata...ma feresc cat pot de ele, nu stiu cum au aflat ca am anticorpi antisperm. si imediat au facut baza de mine , dar din cate am inteles nu se prea poate schimba decat in iulie si oricum cred ca este prea complicat pt.mine , sunt camin ale calc. si nu este nici al meu sot acasa sa ma ajute asa ca Miro raman cu acelasi fatau Cate unul pentru fiecare
Motzunika de ce m-ai intrebat de dr.Vaduva? Ce stii despre el?M-ar bucura sa se afle de el si in zonele apropiate pt.ca ar ajuta multe fete cu problemele noastre.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

mihaipopescu multumesc frumos pt raspuns; pot lua branca ursului tablete, 10 zile(din prima zi de cm), dimineata si seara?
Dupa o luna de la inceperea tratamentului pot sa va spun ca cm a venit tot la 25 zile, parca mai inchis la culoare si mai abundent din prima zi, fara dureri de spate ca pana acum, insa cu ceva dureri de burtica (ziua 2) si parca nu am mai avut apetit crescut pt dulciuri inainte. Nu m-am ingrasat, am ramas tot la 49kg, insa ma simt mereu cu valuri in burtica de la ceaiuri si tincturi.
Am citit la dr.T care spunea:"ca un spermatozoid sa se matureze are nevoie de 72 de ore. deci sperma ejaculata intre timp contine doar lichid seminal si spermatozoizi imaturi, incapabili de fecundare". Voi ramaneti la schema din 2 in 2 zile? Si noi pana acum tot asa am prestat la 2 zile, ba chiar asa cum spunea Livia, ziua 13 seara si ziua 15 dimineata, insa la mine se pare ca ovulatia are loc mai devreme, asa ca am facut ziua 11 seara si ziua 13 dimineata.
Pupici la toate naturistele si hemeopatele si sa auzim catmai curand de bebei naturali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!!!!
eu sunt la munca, in loc sa fim la plaja dar dupa cum merg lucrurile cred ca ne ducem dupa-amiaza.
voi ce faceti? va odihniti? ca bine faceti.
iri am o rugaminte la tine, pt. ca am vazut ca ai album, te rog invata-ma si pe mine cum se face; pt. ca incearca sotul meu(el este expertul in fam.) si nu le accepta. trimite si nu le recunoaste desi le face in formatul cerut.
multumesc anticipat.
a!!! bine ar fi, dar eu nu cred ca este cu ochisori
MRL multumesc de informatie, am reusit sa citesc cate ceva si am vazut ca are efect si asupra hormonilor, si cum eu fac trat. pt. tiroida si imi merge bine mie frica sa nu dau ceva peste cap. asa ca poate este mai bine sa astept sa vina cineva de acasa si sa imi aduca.
Mishulina spune-mi te rog, papaya te ajuta la slabit? mai trebuie sa tii si dieta, sau ajunge asa? are contraindicatii???
de unde il cumperi? am si eu de dat 5 kg, si caut metode ligt
pupici fetele, si week-end placut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Irina71, din pacate nu am nici o carte despre homeopatie, dar tot ce prind pe internet legat de asa ceva nu iert si devorez tot. Cu remediul Phosphorus se pot trata foarte multe, nu numai tusea si durerile de gat. La prima sedinta la care am fost la dr. homeopat am avut durere in gat (senzatie de uscaciune si usturime) si o tuse destul de nasoala (ajunsesem sa tusesc si in momentele cand vorbeam, de cele mai multe ori renuntam sa vorbesc cu cineva ca ma pufnea tusea). Pe langa astea aveam si dureri mari de frunte, ochi si urechi iar nasul imi curgea continuu parca aveam un robinet cu garnitura uzata de nu puteam sa dorm noaptea. Primul remediu cu care am inceput atunci a fost Phosphorus dar nu mai retin concentratia. Nu exagerez dar dupa cateva ore de la administrare aveam senzatia ca mi se micsoreaza gatul si ca o sa raman numai cu o gaurica mica, mica prin care sa treaca aerul. Din aceasia seara nu am mai avut accese de tuse si aveam senzatia ca intre ochi deasupra nasului aveam o gaura care incepe sa se micsoreze si ca totul se strange intr-un singur loc. Acum nu mai am probleme cu gatul, nu am mai tusit de anul trecut de cand am inceput tratamentul iar nasul imi curge doar ocazional, cand mai dau de aerul rece de la aerul conditionat.
Eu m-am apucat sa citesc mai mult despre cum se poate trata tusea homeopat la sfarsitul anului tecut cand sotul a racit foarte tare si nu reuseam sa ii tratez alopat tusea cu care se captusise. Cred ca i-i-am dat pastile si sirop de tuse aproape 1 luna, dupa care l-am intrebat daca vrea sa incerce si un remediu homeopat. Cu acordul lui am inceput sa ii dau Phosphorus in concentratie mica si in nici o saptamana sotul era in culmea fericirii ca scape de tuse. Intre timp i-am facut programare la dr. homeopat iar din momentul acela sotul s-a convins de eficacitatea remediilor homeopate iar acum merge fara rugaminti la consultatii si isi ia remediile fara sa comenteze.
Pentru tuse am gasit mai multe remedii (Aconitum napellus, Belladonna, Ferrum phosphoricum, Bryonia, Phosphorus, Ipeca, Spongia, Causticum etc) dar la simptomele lui s-a potrivit Phosphorus. Pana sa ajunga sotul la dr. am luat legatura cu ea si i-am explicat ca am inceput sa ii administrez Phosphorus dar in concentratie mica, i-am explicat ca tusea a incept sa cedeze iar ea mi-a spus ca am citit foarte bine profilul si ca l-am incadrat exact unde trebuia iar pe langa mi-a mai dat pentru sot si alte 2 remedii care, combinate cu Phosphorus au dus la vindecare completa.
Dupa cum vezi remediu Belladona poate trata pe langa tuse si durerile de cap. Mie imi face bine Belladona pentru dureri de cap, mai ales de frunte.
Eu am luat o perioada destul de mare Phosphorus, dar cu acest remediu se pot trata mult mai multe. Foliculin am luat si eu cam 3 luni de zile si iti pot spune ca in perioada fertila aveam foarte multa glera specifica ovulatie iar foliculii si endometrul cresteau vazand cu ochii.
Scuze, dar m-am cam lungit cu vorba. daca ar fi dupa mine as scrie cateva pagini despre unele remedii. Te pupicesc dulce
Serj, parerea mea este sa nu strici ce este bun. Mai ai putina rabdare pana vine cineva la tine sa iti aduca exact ce iti trebuie. Ai facut ceva teste? Ai vesti bune pentru noi? Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti. Pupicei dulci.
pentru toate fetele naturale si homeopate numai si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetele mele naturiste si homeopate.
Dupe lupte seculare, am ajuns la cateva concluzii:
Subictul de deschidere de capitol e prea lung - asa ca l-am scurtat.
Am adaugat link-uri spre capitolele anterioare.
Am renuntat la listutza fostelor fete, fara suparare, nu mai vor ... nu le mai bate nimeni la cap. Cine doreste sa renunte, este de ajuns un PM scurt cu dolianta ... va fi sters de pe lista si cu asta BASTA.
Nu intereseaza pe nimeni de cand si cat timp a facut cineva un tratament, important e ca-l face.
Unele fete nu activeaza atat de des ... ca se le putem gasi mai usor, eventual apela - am recurs la link-uri. In listutza exista la fiecare nume un link cu trimitere la PM-ul respectivei persoane. Eu il gasesc folositor, daca voi nu ... spuneti si se va modifica.
Unele fete nu au aceasta optiune inca ... asa le stimulam sa o activeze cat de curand.
Pentru a va regasi si sotii pe aceasta lista ... punetii si pe ei sa-si faca user pe DC.
hi hi hi ... ce rea sunt ... dar in acelasi timp ce reclama fac la DC ... sa se mai stranga utilizatori.

Am muncit, nu gluma, la aceasta noua listutza ... sper sa va placa, ma duc acum sa fac inlocuirea listei vechi cu cea noua.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Mirona, bine gandit. Sunt bine venite modificarile tale. meriti toate laudele mele. Te pupicesc dulce si spor la treaba cu inlocuirea listutei.
pentru toate fetitele naturale si homeopate mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetele mele!!!!
eu sunt tot la munca, dar mai stau putin si apoi acasuca.
mirona foarte bine cum ai facut listuta, complimenti.
MRL scumpa mea, nu am facut nici un test si nici nu fac pt. ca vreau sda evit iluziile, de frica sa nu raman dezamagita.
mai astept. oricum pe 28 trebuie sa-mi vina, nu mai este mult...
voi???? fetele, nu iese niciuna in prima linie cu burtica??????
pupici si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mihaela, ma inscriu prima pe lista si pe Mishulina linga mine . Nu stiu decit de pe forum de dr.V de aceea te-am intrebat despre el, si ma bucur ca e de bine. Poate bag o inseminare in toamna.
si pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Bravo, Miro ! Imi place cum arata primul mesaj.

Serj, am inteles ca DC-ul are o problema tehnica cu albumele de poze, nici eu nu am reusit asa. Ale mele sunt facute pe Yahoo, apoi atasat link-ul pe DC la "Semnatura".

Miha, te inteleg, si eu cand am lucrat (in Craiova) cu multe femei toate voiau sa stie ce e la fundul celorlalte. Noroc ca aici lucrez la Dep/ Tehnic cu barbati/baieti - sunt 5 ! - care s-ar jena teribil sa intrebe ceva personal - si e f.f. bine !
Te-am intrebat si io ceva, pe tine si pe Aura.

MRL ...tu esti la homeopate un fel de Ale de la Endometru - adica, o adevarata Enciclopedie in domeniu - ce bine ca te-am gasit !

Pupici la toate N si la toate H.

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput