Naturiste si homeopate (5)
Raspunsuri - Pagina 3
MRL spune:
Serj, eu am granule homeopate Actea Racemosa concentratie 15 CH. Mi le-a dat dr. homeopata sa le iau cand sunt la CM si numai daca am dureri (10-15 granule mici de 2-3 ori pe zi). Totodata mi-a spus ca le pot lua si cand am dureri de cap la ceafa spre crestet. Eu pentru asa ceva le folosesc si ma simt bine. Nu le iau zilnic, numai in caz de urgenta.
Nu stiu sa iti spun cum se poate lua in combinatie cu alte plante.
Sa nu radeti de mine dar eu de ceva vreme umblu in poseta cu un portofel micut in care imi tin unele remedii homeopate - Actea racemosa 15 CH (dureri de ciclu si de cap la ceafa), Belladonna 9CH (dureri de cap la frunte), Phosphorus 7CH (durere de gat, tuse), Nux vomica 5CH (pentru durere de stomac - sunt pentru sot in cazul in care mananca cu doua maini si face indigestie). Am capatat deja un obicei si cand imi schimb poseta primul lucru pe care il pun este portofelul cu remedii homeopate.
Pupici pentru fetele naturale si homeopate!
Marunzika spune:
Buna ziua la toata lumea!
La mine nu a fost cu noroc nici luna asta; sunt in prima zi de cm si dupa o luna de naturist.
Cand se poate lua branca ursului?[/b](cate zile pe luna si care sunt aceste zile?)[b]Va rog sa-mi mai spuneti daca branca ursului ajuta la ovulatie? Sau care sunt plantutele care influenteaza/ajuta ovulatia?
De azi am mai adaugat in tratament si MACA (si sotul si eu).
Pe 01.07 sunt programata la histeroskopie; sper sa nu fie foarte dureros! Cine a facut ma poate ajuta cu detalii....
Un sfarsit de saptamana minunat va doresc si sa auzim de cati mai multi bebei naturali!
mioritaus spune:
Se pare ca m-ati uitat pe drum......eu sunt si naturista si homeopata.Daca vreti sa imi scrieti un email va rog sa imi scrieti pe miorita_us@yahoo.com Adresa cu care m-am inregistrat mioritaus numai este valabila , pentru ca o persoana draguta mi-a furat-o.
Pupici. Miorita
motzunica spune:
fetele,
De duminica am inceput tratamentul postat de Ada 77 ( napraznic 4 cani /zi, tinctura de coada soricelului 30 pic. de 3 ori/zi, tinctura de cretisoara 4 lingurite/zi, extract mladite mugur de zmeur 30 pic.de 3 ori/zi ). Problema este ca ma doare capul ( ca o apasare ) dupa ce le beau, cam 1 ora. Ati mai patit careva asta ?
Mirona, cu link-ul ala... sint cam grea de cap
asa ca l-am scris mai sus. Ada, ca si mine are endometrioza de aceea m-am gindit sa-l incerc si eu. Am schimbat doar ceaiul de napraznic cu capsule 4/zi dar nu stiu daca e suficient. Ada este
acum. 
Mishulina, Irina voi ce tratament faci ?
.
Mishulina spune:
Motzuleasa cum am mai spus eu nu iau decat Maca,acid folic ,Medicalm(cu Mg.Vit B6,Passiflora etc) si mai nou Papaya pentru slabit....
.Sotul meu ia mai multe....Eu iau Maca mai mult ca sa-i tin de urat si ca se nu uite sa le ia,ca mi-a scos peri albi cu uitucenia lui....
Miro,umila mea parere e sa renuntam la listele cu "foste",e prea mult...daca vreti,bineinteles
Ina
motzunica spune:
Mishulina , dupa cum am vazut eu, arati super
de ce inghiti Papaya ? sau e bun si pentru altceva ? ![]()
mihaipopescu spune:
Motzunika,sunt la dr.Vaduva de aproape un an de zile si sincera sa fiu este cam scumpicel(si tinerel) si la propriu si la figurat,iar profesional sunt foarte multumita de el si cu siguranta nu voi renunta decat dupa cel putin 
,desi eu vreau 

. Are laborator de analize la cabinet, face monitorizari, inseminari,are aparatura f.buna si ce-mi place c.m.m. este ca are f.multe gravidute, dei cu siguranta le face ceva....de vezi
numai la el la cabinet.
Maruntzica ,eu iau BU doar in primele 10 zile de la CM dim.si seara 1lg.-ta intr-un pahar cu apa, pe mine m-a ajutat la ovulatie chiar am avut foliculi babani, iar la ultima eco inainte de a ramane aveam doi foliculi peste 19mm, cu siguranta lucreaza la stimularea ovarelor.I-am spus si dr.-lui ca iau BU pt.ca prea se mira ce ovulatie frumoasa am fara stimulare.Atentie este toxica si daca ramai este contraindicata si trebuie sa opresti imediat tratamentul .
Mishulina tu cum stai cu temperaturile ca eu nu mai inteleg nimic

, in ziua 9-36,6;10-36.4;11-36,2... ce se intampla ?...sa fie de la Maca????...de ce a scazut ? nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva,ori termometrul a racit ori eu m-am tampit?
Irina poate am timp maine sa-mi schimb userul, e tarziu? lucrez 10 ore pe zi si cu toate ca vin f.obosita primul gand este la voi sa vad ce ati mai facut si cine pleaca la
si nu am avut timp sa bazdacan sa vad cum si daca se poate schimba.
Auricass inca
si astept vesti de la tine.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mihaela
mihaipopescu spune:

Irina , mesajul cu schimbatul useru-lui era pentru Miro,...
tocmai am luat
o gura de BU si cred m-am ametit,oricum voi sunteti fete bune si nu va suparati ca v-am incurcat nu-i asa? Pentru fiecare o dulceata de capsuni.
Irina71 spune:
Seeeeerj !! Doamne ajuta, poate e cu ochisori ! Tin pumnii !
La Constanta e frig si ploua cu intreruperi de ieri. Sa nu veniti in week-end la mare (fetele din tara).
mioritaus, cum adica ti-a furat-o cineva ? Vrei sa spui ca nu pot sa-ti trimit PM pe Yahoo, ca se duce la altcineva ? Dar aici pe DC pot sa-ti trimit PM ?
MRL, m-ai dat pe spate cu cate stii despre medicamentele homeopate. Ai o carte, nu ? Ca si dr. mea avea la cabinet carti despre homeopatie, dar nu m-am gandit sa iau cand am vazut si ultima data nu mai era nici una, se vandusera. 
Phosphorus e pentru gat, zici ? Mie mi-a zis dr. ca mi-a facut profilul, si cica eu as fi un "Fosfor". De aceea mi-a dat mai intai sa iau Phosphorus 9 (3 granule/zi), apoi Phosphorus 15 (tot 3 granule/zi, zilnic), apoi Phosphorus 30 ( de 2 ori pe sapt, tot 3 granule/zi). Bine ca in vremea aia (anul trecut) aveam mari probleme cu amigdalele. Ultima data mi-a zis (in oct): "Hai sa-ti dau si ceva pt. fertilitate, ca vad ca nu merge natural" - si, odata cu Phosphorus 30, mi-a dat sa iau si Foliculinum 9 CH (3 granule/zi, in fiecare seara). In noiembrie am ramas gravida, iar dupa ce am pierdut sarcina in ianuarie
, am facut o pauza de 3 luni. In martie, ca tot nu puteam sa prestez pentru bebe, mi-am scos amigdalele. In mai, acum cand m-am dus la ea, zice : "Astepti ciclul si dupa aia iei Phosphorus 9 CH dimineata si Foliculinum 9 CH seara". De ce mi-o mai fi dat Phosphorus, ca doar i-am spus ca mi-am scos amigdalele ?
Dar mi-a zis " Phosphorus sa nu-l iei mai mult de o luna, dar Foliculinum poti sa iei si un an".
Dar eu am inceput deja sa iau Foliculinum, nu am mai asteptat ciclul (cred ca ovulasem deja, dar mi-am zis ca pregateste mai bine endometrul si toate alea pentru urmatorul ciclu) ![]()
Mihaela, ce nu-ti place la userul tau, ca e nume de baiat ? Pe mine nu ma deranjeaza (mai scriu si la Endometru si acolo e o fata Elena care are userul Costi) dar daca pe tine, da, schimba-l acum, pana nu acumulezi multe puncte.
Daca dai dulceata de capsuni, dau si io prajitura cu visine, ca tocmai ce-i stinsei focul. 
MIRO, unde esti ? Mi-a fost dor de tine azi !
Pup toate fetele naturiste si homeopate.
Irina. 
Multe poze cu mine
Ticker
Mirona spune:
No fetele ... io va spun noapte buna ...ca sigur dormiti toate la ora asta.
Am avut probleme cu calcu azi toata ziua ... am crezut ca mor de ciuda, de la scarbici ... rar si numai sa citesc. Poate acum ... ca e plecat sefu 10 zile, dar prea multe sperante nu-mi fac.
Apoi ... a avut loc intalneala nr.3 a timisorencelor ... asa ca ... de la 18.00 pana la 24.00 am fo plecata.
Ajunsa acasa, am inceput sa stresez sot sa-mi rezolve calcu ... ca eu mor daca nu intru asta seara ... si iacata-ma.
Si mie mi-a fost dor de voi, v-am citit de la servici ... dar nu puteam posta.
De maine incep modificarile, ok? Bune idei aveti voi fetelor. Sa vedem cum ne descurcam.
Va pup si NOAPTE BUNA!
Miro
My ticker