Naturiste si homeopate (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

fetele
serj felicitari pt reusita celor 2 liniute
celor 3 gravidute sanatate va doresc si sanatosi!!!

Ma iertati pt zgarcenie azi, nu va suparati pe mine, dar am iarasi o zi proasta.. Am cazut iar in "borcanul" deznadejdii...

Ieri a venit la echo o fata care voia sa se convinga dc e insarcinata si pe monitor se vedea intra-devar mic de tot, sacul gestational si minunea care prinsese viata acolo ca un samburas, dar din pacate.. nu era dorita :(
Cum oare si de ce vrea Dumnezeu sa se intample cel mai des celor care nu doresc ???
Stiu ca nu e bine sa gandesc asa... si sper sa nu se supere Dumnezeu prea tare pe mine, dar uneori mi se pare nedrept (Doamne iarta-ma!!)

Lumea e bucuroasa si eu vin cu ...
Ma iertati !!!

miro da iubita, vreau pe lista voastra, dar nu stiu pe care.., naturiste cred (v-am spus ca am inceput tratamentul cu aloe vera si in paralel iau si cate ceva din ce a recomandat livia)

toate fetele! Si imi pare rau dc v-am stricat ziua..

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Serj felicitari sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de bb!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Bravo Serj ...FELICITARI, ai grija de tine acum si abia astept sa te trec la modele.
Fetele -doase ... cand imi dati verde sa va trec la modele? Dupa primul eco?
Va pup.

elenya_m nu fii trista, de astea ai sa mai vezi. Fii tare.
Du-te in profilul tau personal si activeaza-ti PM-ul. Te-am trecut in lista naturalelor de pe prima pagina a acestui topic. Problema e ca nu putem sa te apelam pe PM. Incerci, da?
Adi TESTUUUUU!!!

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor naturale!
Serj felicitari (chiar daca mai cu intarziere...),sa fie intr-un ceas bun si ai grija de tine!
Bravo fetelor.cred ca seria "naturale si homeopate" a fost deschisa de catre Irina si Jane care fac parte si din "lotul" norocos de la "endometru"...Trageti piciorul fetelor sa ne luati pe toate de aici!
Elena ma bucur ca ne intalnim si aici,ti-am spus eu ca mergem de manuta? Ma bucur ca iei Branca cred ca va avea rezultate (apropo de mucusul ala...)
Miro tu de ce iei ceaiul de maghiran? pentru tensiune cumva? Trebuie sa fac ceva ca sunt din ce in ce mai leshinata,nici nu mai vad ce scriu....
Elenya,fugi de langa "butoiul cu melancolie" ,nu-i de tine! eu stiu ce nasol e sa cazi in el si cat de greu mai iesi de acolo! Hai,fruntea sus!

Ina

Mergi la inceput

miro eu am incercat numai ca nu prea stiu cum sa o fac (chiar ma intrebam de ce la mine nu apare PM )
Imi explici? Te rog!

Mergi la inceput

Aaaaa... si.. (am uitat ce era mai important ) multumesc ca m-ai trecut pe lista .
Pupici la viitoare burtici!

Mergi la inceput

mishulina multumesc pt incurajari!
Mi-a mai trecut putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Multumesc pentru primire, sunteti dulci,ma simt foarte bine cu voi.
Acum, singurul tratament pe care-l fac este branca ursului, nimic altceva. Probabil luni voi suna pt programare la homeopat.
Undeva trebuia sa-mi gasesc locul si l-am gasit aici la voi.
Sunt mai linistita, am trecut peste starea de deprimare si ma tin dupa mishu.
Multumesc mishu, te tin strins de mina si promit sa nu te pierd.
Mi-am capatat linistea interioara de cind am purces la completarea dosarului pt. adoptie. Nu mai sunt atit de stresata si nici n-am mai plins de citeva zile bune, ma bucur ca pot fi iar activa pe forum.
FELICITARI GRAVIDUTELOR!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Elenya fata,asa te vreau !Toate trecem prin momente grele dar nu ne lasam,da? (eu vorbeam...care cu un ochi rad si cu celalalt plang )
Elena ma bucur ca te simti mai bine si ca ti-ai gasit locul printre fetele "naturale si homeopate" ca sunt tare dragute...Si din ce am citit in ultimul mesaj postat de tine te anunt cu bucurie ca esti posesoarea exact a acelei stari de spirit care il aduce de obicei pe bebe:linistita,increzatoare,relaxata,impacata cu sine si cu un tel bine determinat care te face sa mai uiti de problemele proprii...Asa e? La care se adauga si starea data de Branca.. Asa ca nu e exclusa nici o surpriza placuta!
Va pe toate si astept vesti bune!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
si multumesc inca o data la urari, eu vreau sa le trimit inapoi la dstinatar, deci.....
elenya_m nu fi trista, asa este: cand nu se doreste vine mai repede decat gandesti; si apoi cine stie motivele pt. care nu vrea sa-l aiba....
oricum tu trebuie sa tii sus capul ca uite cand nu mai gandesti, atunci apare !!!!
eu anul trecut cand am vazut ca nu mai vine incepusem sa o iau razna si facusem o depresie rau de tot de nu se mai intelegea nimeni cu mine, asa ca tu nu trebuie sa treci prin asta!
mirona multumesc scumpa mea, dar eu spun chiar sa astepti cu mine inainte sa ma treci la modele, ca mie frica mai bine dupa primele 3luni sau dupa amniocenteza ca si de asta mie frica
fetele mele eu va doresc la toate sa fie cat mai repede cu burtici si sa facem aici odiseea celor 40 sapt!!!

Mergi la inceput